Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: İşte beklenen Strateji ve Savaş oyunu MEDIEVAL 2 !!!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Beyler oyun kış aylarında kapımızı çalacakmış... Artık bze sabretmek kalıo bunun için... Kışa kadar size bol bol SS ler... ben offf diorum başka bişey demiorum..

Yorum ve rep tarzı şeylerinizi esirgemeyin arkadaşlar...  İyi seyirler...

[Image: medieval21qa3.th.jpg]
[Image: medieval22tz1.th.jpg]
[Image: medieval23we7.th.jpg]
[Image: medieval24kr5.th.jpg]
[Image: medieval25us9.th.jpg]
[Image: medieval26xu9.th.jpg]
[Image: medieval27hq7.th.jpg]
[Image: medieval28lo4.th.jpg]
[Image: medieval29ft1.th.jpg]
[Image: medieval210qy0.th.jpg]
SS lere dewam ii seyirler yorum ve repler... Big Grin

[Image: medieval211bs4.th.jpg]
[Image: medieval212jo1.th.jpg]
[Image: medieval213rd5.th.jpg]
[Image: medieval214un6.th.jpg]
[Image: medieval15qg1.th.png]

[Image: medieval219mh3.th.jpg]
[Image: medieval220vp3.th.jpg]
[Image: medieval221rz5.th.jpg]
repimi verdim, eline sağlık
grafikler çok sağlam gözüküyor ciddi bir yapım, bende LEGO Star Wars II: LucasArts'ı duyurım Smile

tek cdlik oyun ve lego karakterlerle gerçek karakterler canlandırılmış. legoları dilediğimizce şekillendirip karakter oluşturabiliyomuşuz.

Ekran görüntüleri için

http://www.playfuls.com/images/screensho...y/0007.jpg

http://www.playfuls.com/picview_10_game_...ilogy.html

http://www.planetgamecube.com/media.cfm?...6&MedTID=1
teşekürler arkadaşım.... bol oyunlu günler..
sistem olarak ne istiyormuş bu oyun?
oyun 14 kasımda çıkacak ozaman netleşir. bu ekran görüntülerine göre grafik kartı iyi bişey olmazsa oyundan tad alınmaz.
orduların her bir askerinin suratlarının değişik tipte ve ifadede olduğunu duymuştum...güzel ayrıntı..osmanlılarında oyunada mevcut olduğu bilgiler arasında ...olmazsa olmaz zaten... Smile sen tüm dünyaya hükmet seni koymasınlar Smile
tabi canım osmanlı ordusu olmazsa olmaz
Bu arada ne zaman çıkıyor??hala dört gözle bekliyorum
oyun cıktı toplamında indirdim ben 2 dvd 6.5gb yer kaplıomus daha yukleyemedim 80gb Hdd hangi oyunu kurcamı sasırdım yaw Big Grin
Desperado Wrote:sistem olarak ne istiyormuş bu oyun?

oyun 2 dvd Wink bende diskte yer aradim durdum en son d ye kurmaya karar verdim.ama herseye degdi oyun insanı sarıyor.ama bir kac kusuru var her turn 2 yıl olarak geciyor.oyun sureside 500 yıl oldugu icin bos turn gecirmemek biraz zorlayacak adami.birde türkleri oyunun basindaki campainde secemiyoruz ancak daha sonra geciyoruz.

desperado nun sorusuna gelince benim 1.7 lik sempronum(2800+) ve radeon 9250 512 ramle canavar gibi calistirdi bunu beklemiyordum acikcasi.Big Grin
bendede 160 gb hdd varShy
bide çift çekirdek olunca başka oluo yauuu
bide oyunu bulursam tam olucakCoolCoolToungueRolleyesThumbupYahoo

caqqa Wrote:oyun cıktı toplamında indirdim ben 2 dvd 6.5gb yer kaplıomus daha yukleyemedim 80gb Hdd hangi oyunu kurcamı sasırdım yaw Big Grin
gerçekten çOk kaliteli oyun ama benim bilgisayar artık yenilenmek istiyo yoksa yeni çıkan oyunları artık açmicak Big Grin açmamayada başladı : )
bence bekleneni veremedi daha güzel olabilirmiş..
ceddin deden , neslin baban ... SmileSmileSmileSmile
BLAGER Wrote:
Desperado Wrote:sistem olarak ne istiyormuş bu oyun?

oyun 2 dvd Wink bende diskte yer aradim durdum en son d ye kurmaya karar verdim.ama herseye degdi oyun insanı sarıyor.ama bir kac kusuru var her turn 2 yıl olarak geciyor.oyun sureside 500 yıl oldugu icin bos turn gecirmemek biraz zorlayacak adami.birde türkleri oyunun basindaki campainde secemiyoruz ancak daha sonra geciyoruz.

desperado nun sorusuna gelince  benim 1.7 lik sempronum(2800+) ve radeon 9250 512 ramle canavar gibi calistirdi bunu beklemiyordum acikcasi.Big Grin
oyun aşmış desene..
Reference URL's