Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 KAPAK KAPAK KAPAK KAPAK
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
ARKADAŞLAR SX1 İÇİN KAPAK SATIYORUM ALMAK İSTEYEN VARSA LİNK VERİYORUM :http://www.g******gidiyor.com/main/urun.php?id=2592580 koray3321@hotmail.com dan bana ulaşabilirsiniz
arkadaşım başka ne resnk kapaklar war mesela siyah warmı??
kardeşim sen ne yaptını sanıyorsun yaa o kapak bir kere orjinal değil yani o fiyat ne öle

beyler ondan daha iyi kapaklar istanbulda oturanlar için doğubank karşısındaki altın iş hanında 3 ytl ye mavcut daha farklı renkler de var..

ne kardeşim o öyle 23 ytl milletimi kandırmaya çalışıyorsun ne yapıyorsun ayıptır yaa
burada da ekmek çıkmadı bu arkadaşaSmile
coşkuyla beraber 3 ytl ye aldıgımız kapaklar bunlar ya hatta bizimkiler ondan dahada iyiydi Smile haksızmıyım coşku
jkomando Wrote:coşkuyla beraber 3 ytl ye aldıgımız kapaklar bunlar ya hatta bizimkiler ondan dahada iyiydi Smile haksızmıyım coşku

tabii ki haklısın.hala stoklarımda tutuyorum onları maşallah rengi bile atmadı hala Smile
mekanı bulana kadar az çekmedik ama Big Grin
nereydi mekan öyle dokundurup gitmeyle olmaz.........
adigehalil Wrote:nereydi mekan öyle dokundurup gitmeyle olmaz.........

Big Grin Big Grin Big Grin

sakarya da değil onu baştan söyliim Smile
İstanbul Tahtakale de Hacıoğullarımı,Hocaoğulları mı neydi hatırlayamıyorum, telefon parçaları satan bir pasajın içinde idi.bulana kadar ömrümden ömür gitti ama Big Grin
bede yenıbı kapak aldım
tele taktım
ama baya zorladı tus takımı benı
Big Grin

sx1imin son hali

[Image: 65c90178de.jpg]

[Image: 6c3185a79e.jpg]

[Image: 5ada088714.jpg]
iyi oturmuş gözüküyo sırıtmamış hiç. sen nerden temin ettin erkahn ?
ben manisanın bi ilçesinde olmasını tahmın bıle edemeyecegım bı telefoncuda gordum
girdim baktım bı kapak benımkıne benzetır gıbı oldum yakına bı geldım
sx1 kapagı hemen yapıstım tabı hemde 5 ytl kacırmadım
ama montede baya bı zorlandım ya
ozellıkle tuşlar Wink

Sonic Wrote:iyi oturmuş gözüküyo sırıtmamış hiç. sen nerden temin ettin erkahn ?
başka renk yokmuydu?Big Grin
üzgünüm tek bi tane vardı olsa onlarıda alırdım
malum hiç bi yerde yok kardeş
bazı uyanıklar 23 ytlden satıo bunları Big GrinBig GrinBig Grin
ehuehueBig Grin

resmin çok güzelmiş Big GrinBig Grin
eyw. ajan bende severim gercekten guzel cııkmısım ya Big Grin
erkahn Wrote:ben manisanın bi ilçesinde olmasını tahmın bıle edemeyecegım bı telefoncuda gordum
ozellıkle tuşlar Wink

kardes hangi ilçeden aldın?
manisa kula sen nerdesin Wink

portes09 Wrote:
erkahn Wrote:ben manisanın bi ilçesinde olmasını tahmın bıle edemeyecegım bı telefoncuda gordum
ozellıkle tuşlar Wink

kardes hangi ilçeden aldın?
suan memunum ama ilerde değiştirmeyi düşünebilirm kapagı saolun bilgiler için..
sakın t5 tornavidasından başka bişey kullanma
yoksa kötü durumlarla karşılaşabilirsinBig Grin
erkahn sen karşılaştın herhalde Smile Ben ekranı çizik olmayan orji kapakları ankarada gayet rahat bulabiliyorum. isteyenlere fiyatını bir sorayim. siyah kapak bile vardır. biraz gezmek gerek 3 güne kadar haber veririm.
yok ben karşılaşmadım
ama Allah da kimseyi karşılaştırmasın
ama bazı arkadaşların başına iyi şeyler gelmedi bunu biliorum Rolleyes
HiJacker Wrote:erkahn sen karşılaştın herhalde Smile Ben ekranı çizik olmayan orji kapakları ankarada gayet rahat bulabiliyorum. isteyenlere fiyatını bir sorayim. siyah kapak bile vardır. biraz gezmek gerek 3 güne kadar haber veririm.
bana siyah sx1 kapak lazım nerden bulabilirim
ozkan herkes siyah SX1 kapağı aradığı için baya bir zor bulursun...
ama telefoncuları gez belki cıkma temiz birşeyler bulabilirsin...
ARKADAŞLAR GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SATTIĞIM KAPAKLAR HAKKINDA OLUMSUZ YORUM YAPILMIŞ YORUM YAPAN ARKADAŞLARI BİRAZCIK MATEMATİĞE DAVET EDİYORUM AYRICA KALİTESİ HAKKINDA FOTOĞRAFTAN YORUM YAPMAK NE KADAR DOĞRU SİZ DÜŞÜNÜN ŞİMDİ GELELİM MATEMATİĞE SATTIĞIM SİTEYE İLAN VERMEK İÇİN 3.5 YTL VERİYORUM SATILDIĞI ZAMAN DA %10 KESİLİYOR 2.3 DE O ETTİ 5.8 YTL BEN SAMSUNDAYIM İSTANBULDA 3 YTL OLABİLİR SAMSUNA GELMESİ İÇİN NAKLİYE FALAN SATICILAR 3 YTL YE ASLA SATAMAZLAR BUNU DÜŞÜNMENİZ LAZIM
BENİM ALDIĞIM FİYAT 6.5 O DA 7.5 DEN PAZARLIKLA ETTİ Mİ SİZE 12.3 YTL BU KAPAĞI ALMAK İÇİN HER YERDE YOK BİLİYORSUNUZ 1-2 YERDE VAR DOLMUŞA BİNİP KAPAK ALMAYA GİDİYORUM GİDİŞ DÖNÜŞ 3 YTL DE O ETİ Mİ 15.3 BU KADAR GİT GELDEN SONRA ELİME KALAN 7.7 YTL VE SATTIĞIM KAPAK SAYISI İLK MESAJDAN BU GÜNE 5 TANEDİR İLANA PARA VERİP KAPAK SATILMADIĞINDA İLAN PARASIDA CEPTEN ÇIKIYORSAYEMDE HERKEZ SATMAYA BAŞLADI Bİ ARAŞTIRIN BENDEN ÖNCE KİMSE SATMIYORDU TEŞEKKÜR ETMENİZ GEREKİRKEN HEPİNİZE SAYGILAR
ya bu yinemi gemiş bide açıklama yapıo
haklı gibi
git başka yerde sat kapağını
bizmi dedik sana kapak sat die
yok neymiş oraya 3.5 ytl verıomuş ılan bu kadar
dolmuşa biniomuş
bizene ya
satma kardeşim
alla alla
sana zorla sat mı diyen var
Pages: 1 2
Reference URL's