Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ben de varım
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
merhaba arkadaşlar;
bu forumu yeni gördüm.
burada sizlerden çok şey öğreneceğim.tam bir mobilite manyağıyım denebilir.
2004de a60 telefonu aldığımda yüzlerce kontor harcamıştım telefona melodi ve resim yüklemek için.manyak olduğumdandır herhalde-))
neyse.sixzzlerle olmaktan mutluyum.özellikle siemensmania,siemenstech ve cmert.sizlerle aynı forumda bulunmaktan mutluyum.çalışmalarınızda elimden geleni yapmaya hazırım bildiğim kadarıyla.
...
aramıza hoşgeldin Wink
rüzgar_atesi Wrote:merhaba arkadaşlar;
bu forumu yeni gördüm.
burada sizlerden çok şey öğreneceğim.tam bir mobilite manyağıyım denebilir.
2004de a60 telefonu aldığımda yüzlerce kontor harcamıştım telefona melodi ve resim yüklemek için.manyak olduğumdandır herhalde-))
neyse.sixzzlerle olmaktan mutluyum.özellikle siemensmania,siemenstech ve cmert.sizlerle aynı forumda bulunmaktan mutluyum.çalışmalarınızda elimden geleni yapmaya hazırım bildiğim kadarıyla.
...

Hoşgeldin arkadaşım. Sizlerle bir arada olmak da bizim için büyük keyif. İyi çalışmalar...
hoşgeldin arkadaşım!ben burda üstatlarımız sayesinde çok şey öğrendim emin ol sende öğreneceksin!burda öğrenememenin tek koşulu:kendini öğrenememeye koşullandırmaktır Smile hadi kolay geldin bakalım...
herkes hoşgeldi
Reference URL's