Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: :: SX1 PATCH SHOP ::
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
merhaba ben yeni katıldım bi sorum olacaktı benim sx1 de 24mb flash var telefon hafızasını nasıl yukseltebilirimClappingYahoo
Mümkün değil ... 4MB ye talim Big Grin
peki bende 3.2 mb hafıza var nasıl 4 mb'a cıkarıcamSad
aslında 4MB geçiyor ama maksimum 3.9MB dir Wink

seninki de 3.2 MB ye düşmüş, format sonrası değerler esas alınır.
flash'ı 32 mb olanlar yaşadı ama telefon lar nasıl oluyor yani biri 24__ 32 mb olarak üretim tarihlerine göre mi flash farklı anlamadım coşku
32 ve 24 mb flahslar mmı borda göre değişiyor...
32mb mmı boardda 8 pin fazla var..
dolayısıle 24mb mı board yerine 32mb takıldığı zaman cihazın flahsı 32 mb oluyor..
arakadaşlar orjinal fw15 e (tuşu kilitle yerine restart yazan) patchi yamamaya çalıştığımda hata veriyo neden olabilir
Bahsi geçen patchı uygulamadan önce no ile restartı etkinleştiren patchı uygulaman gerek Wink
Kapatma tuşundan " tuşları kilitle" diyince SX1'i yeniden başlatır
ilk once bunu yamamıştım ve sx1 e attım restart atıyo daha sonra" tuşu kilitle yerine restart yazan"patchi fw ye yamamaya çalışınca yine aynı hatayı veriyor
2 patchı bir defada uygulayıp SX1 de kontrol et Wink
fotoraf cekim kalitesini dusuren patch varmi?
bir resme 200 kb fazla hemde 30 kb civarindakilerden bir farki yok.bosu bosuna fazla yer kapliyor
intifada54 Wrote:Kapatma tuşundan " tuşları kilitle" diyince SX1'i yeniden başlatır
ilk once bunu yamamıştım ve sx1 e attım restart atıyo daha sonra" tuşu kilitle yerine restart yazan"patchi fw ye yamamaya çalışınca yine aynı hatayı veriyor

Bu soru dün gece birden aklıma geldi ve kafama dank etti resmen Big Grin
forumda yeni sürüme geçtikten sonra nedenini bilmemekle birlikte hex kodları arasında boşluk gözükmese de copy/paste sırasında belli aralıklarda boşluklar oluşuyor.bu nedenle de hata veriyo.yapıştırdıktan sonra bu boşlukları kaldırmalısın Wink
ohh ... şimdi rahatladım Big Grin
cmert Wrote:
intifada54 Wrote:Kapatma tuşundan " tuşları kilitle" diyince SX1'i yeniden başlatır

Bu soru dün gece birden aklıma geldi ve kafama dank etti resmen Big Grin
forumda yeni sürüme geçtikten sonra nedenini bilmemekle birlikte hex kodları arasında boşluk gözükmese de copy/paste sırasında belli aralıklarda boşluklar oluşuyor.bu nedenle de hata veriyo.yapıştırdıktan sonra bu boşlukları kaldırmalısın Wink
ohh ... şimdi rahatladım Big Grin
boşlukları kaldırdım ve sorun çözüldü teşekkürlerThumbup
Big Grin

vahiy gelir gibi birden geldi aklıma, ne hikmetse ... Big Grin
tuşları kilitle yerine restart patch ini fw ye yamadım ve sx1 e yükledim fakat bu seferde yazı değişmedi yine tuşları kilitle yazıyo ne yapmam lazım?
önce no ile restart patchını, ardından restart yazdıran patchı uygulamalısın Wink

oluşan boşluklara dikat ...
cmert Wrote:önce no ile restart patchını, ardından restart yazdıran patchı uygulamalısın Wink

oluşan boşluklara dikat ...
patch i fw ye uyguladıktan sonra sx1 e attım sonra diğer fw yi uygulayıp sx1 e attım olmadı bu şekildemi yapacaktık.
ayrıca daha önce
Tuş takımı kilitli / açık uyarısını kaldırır
Tuş takımı kilitliyken bir tuşa basınca çıkan uyarıyı kaldırır
iki patchi atmıştım fakat başka patch uygulayınca bu yazılar tekrar sx1 de aktif hale geliyo her patch atışımızda önceden attığımız patchleride yamamamız gerekecekmi fw ye bunlar kalıcı olmuyomu?
SX1 e fw yi bir kere yükleyeceksin.!
Ama o fw ye patchleri istersen tek tek, istersen hepsini birden (APLLY) uygulayabilirsin.
Dediğin patchleri "önce no ile restart patchını, ardından restart yazdıran patchı uygulamalısın" (1)
patchleri fw ye uyguladıktan sonra SX1 e fw yi yükleyebilirsin.
Her fw yüklediğinde bu patchleri istiyorsan aynı işlemi tekrarlamalısın:
Kolay gelsin.

(1) Cmert dostumuzdan alıntıdır... Big Grin
PHP Code:
*** Contact.cdb to Eby cmert *** 

contact.cdb dosyasını e:system/data içine kopyalamayı unutmayın!

replace:530079007300740065006D005C0044006100740061005C0043006F006E0074006100630074007300 2E006300640062:65 
vay bu patch çok işe yarayacak teşekkürler
FCA ve son patchı Wink Özletti kerata Big Grin

PHP Code:
; *** BigWindowArea 1.0 *** 
; *** 
Big Window Area *** 
Authorfca00000 fca00000-at-yahoo-dot-es 
Date2007.01.28 v1.0 
FirmwareSiemens-SX1 Possibly all versionsTested on Iberia15.2 and O2-14 
OmapCore-Img (Z1

Makes the Window Area a bit biggerby removing the application title 
Some applications can use this extra areaIn othersit appears blankgiving an ugly effect
; If 
you don't like it, don'use it :-) 

; For 
the curious peopleI changed eikcore.dll in 
method CEikAppUi::ClientRect 
to call CEikAppUi::ApplicationRect 

replace:10B5041CC96B0A68526904F03DFF201C10BC02BC0847000070B588B00790:0AE0 

; As 
far as I knownothing is brokenBut I decline all responsabilityof course
Anywayhere it isEnjoy 

;**************************************** 
Patch haa Big Grin?
Vay be hala yazılabiliyor demek Big Grin
Thumbup:coşku bu patch ne işe yarıyor Shy anlatırmısın
bu patch ne işe yarıyor açıklayabilirmisiniz
İngilizce açıklamadan anladığım kadarıyla uygulama görüş alanını büyütüyor, başıktaki alandan alıp genel alanı büyütüyor, henüz denemedim şimdilik bu kadar Wink

sonuna da " beğenmezseniz kullanmayın " yazmış Big Grin Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's