Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: :: SX1 PATCH SHOP ::
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
@ FCA baya anlayışlı biriymiş patch yapıyor ve  " beğenmezseniz kullanmayın " diyor !!! Wink
Emeği geçen herkese çok teşelükkürler.Sonunda kavradım ve uyguladım.Artık SX1 taş gibi oldu.Korsan Fw'de yüklüydü tam olduBig Grin .Artık SX1,5
cmert Wrote:FCA başladı bir kere ... Wink yeni patchlarımız Thumbup

*** FExplorer On A 0.1 ***
*** Allow installing FExplorer on A: drive ***
Author: fca00000 , fca00000-at-yahoo-dot-es
Date: 2005.11.27

Fexplorer 1.15 versiyonun a: sürücüsünde çalışmasını sağlar Wink

Yahoo bana sen başlamısın gibi geldi ama Yahoo
burak3590 Wrote:Emeği geçen herkese çok teşelükkürler.Sonunda kavradım ve uyguladım.Artık SX1 taş gibi oldu.Korsan Fw'de yüklüydü tam olduBig Grin .Artık SX1,5

Burada anlayamadığım bir kaç nokta var!
1- SX1 zaten TAŞ gibi oldu cümlesindeki taş gerçek anlamda mı yoksa mecazi anlamda mı kullanıldı?
Eğer mecazi ise zaten SX1 taş gibi bir SMARTPHONE dur Big Grin
2- Korsan Fw ne demek? Kullandığımız FW lerden farklı ise bende denemek isterim. Toungue
3- "Tam" oldu diyorsun ama nedense SX1 virgül 5 yazıp rakamı TAMlıktan çıkarıyorsun. Acaba senin tel 0.5 dide patch yapınca mı 1 değeri eklendi? Toungue
4- Bu üçünü istiyorum Toungue

-Şaka şaka ToungueBig GrinToungueBig Grin
şimdi sen alınırsan üzülürüm!

@Adigehalil
Umarım dediğin gibi CMERT başlamış olur Big Grin
35cem35 Wrote:
burak3590 Wrote:Emeği geçen herkese çok teşelükkürler.Sonunda kavradım ve uyguladım.Artık SX1 taş gibi oldu.Korsan Fw'de yüklüydü tam olduBig Grin .Artık SX1,5

Burada anlayamadığım bir kaç nokta var!
1- SX1 zaten TAŞ gibi oldu cümlesindeki taş gerçek anlamda mı yoksa mecazi anlamda mı kullanıldı?
Eğer mecazi ise zaten SX1 taş gibi bir SMARTPHONE dur Big Grin
2- Korsan Fw ne demek? Kullandığımız FW lerden farklı ise bende denemek isterim. Toungue
3- "Tam" oldu diyorsun ama nedense SX1 virgül 5 yazıp rakamı TAMlıktan çıkarıyorsun. Acaba senin tel 0.5 dide patch yapınca mı 1 değeri eklendi? Toungue
4- Bu üçünü istiyorum Toungue

-Şaka şaka ToungueBig GrinToungueBig Grin
şimdi sen alınırsan üzülürüm!
SmileBig GrinToungueYahooPopcornLaughDrinks
ömürlüksün 35cem35
adigehalil Wrote:Yahoo bana sen başlamısın gibi geldi ama Yahoo

Bi karışıklığa kurban gittim Big Grin
arkadaslar ben BigWindowArea 1.0 patch uyguladim ama cok kotu
Fca beyenmezsen kulanma derken patc kotu oldugu ikin soylemis
iste resimler:
[Image: scr.jpg][Image: scr2.jpg][Image: scr3.jpg]
[Image: scr4.jpg][Image: scr5.jpg][Image: scr6.jpg]
e pachtı kullanan varmı
saol cmert
patch için sağol cmert azmobil_S_X_1 eklediğin resimler çıkmıyor...
Desperado Wrote:azmobil_S_X_1  eklediğin resimler çıkmıyor...
resimlerde sorun yok.hepsi gorunuyor
bu durum izinli nasıl oluo ya?
@azmobil_S_X_1
heralde benim pcde sorun wardı şimdi görünüyor..
Sorry@cmert kardeş bu patch lerin bazılarını up 4 üme eklesem apatcher le nasıl ekleyebilirim
"Patch and SXP® editor" kısmına mı eklemem gerekir ayrıca a,z sürücüsünü bazı özelliklerini nasıl degiştirebilirim!!!!
yardım edersen sevinirimYahoo
evet " Patch and SXPR editor " kısmı işini görür Wink
@cmert kardeş " Patch and SXPR editor " kısmında aynı patch olursa uygulanırsa tel açılmazmı!!..
Varolan patchı bir daha uygulamanın mantığı nedir ?
yanlış anladın kardeşim daha önce uygulandıysa diye şeettim tel açılırmı
Patchına göre değişir ...
@cmert teşekkür ederim SX1 PATCH olayım için
@cmert kardeş " Patch and SXPR editor " kısmına patch uyguladım tel açılmıyor! lütfen yardım
tekrar fw at...Excl
@ adigehalil neden acaba olmuyor yardım edermisin
ne yaptığını, neyin olmadığını doğru düzgün yazmamışsın ki... uygulayacağın patchi bulup "apply patch" diyeceksin... bu kadar. sen wsmp kullan daha basit...
@ adigehalil teşekkür ederim bilgin için
" Patch and SXPR editor " kısmında FFF.sxpr-Apatcher yazıyor neden acaba ayrıca ( uygulayacağın patchi bulup "apply patch" diyeceksin... ) demişsin nasıl hangi tuşa basarak patch'ı bulacam
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Reference URL's