Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
@ FCA baya anlayışlı biriymiş patch yapıyor ve " beğenmezseniz kullanmayın " diyor !!!

Emeği geçen herkese çok teşelükkürler.Sonunda kavradım ve uyguladım.Artık SX1 taş gibi oldu.Korsan Fw'de yüklüydü tam oldu

.Artık SX1,5
burak3590 Wrote:Emeği geçen herkese çok teşelükkürler.Sonunda kavradım ve uyguladım.Artık SX1 taş gibi oldu.Korsan Fw'de yüklüydü tam oldu
.Artık SX1,5
Burada anlayamadığım bir kaç nokta var!
1- SX1 zaten TAŞ gibi oldu cümlesindeki taş gerçek anlamda mı yoksa mecazi anlamda mı kullanıldı?
Eğer mecazi ise zaten SX1 taş gibi bir SMARTPHONE dur

2- Korsan Fw ne demek? Kullandığımız FW lerden farklı ise bende denemek isterim.

3- "Tam" oldu diyorsun ama nedense SX1 virgül 5 yazıp rakamı TAMlıktan çıkarıyorsun. Acaba senin tel 0.5 dide patch yapınca mı 1 değeri eklendi?

4- Bu üçünü istiyorum
-Şaka şaka

şimdi sen alınırsan üzülürüm!
@Adigehalil
Umarım dediğin gibi CMERT başlamış olur

e pachtı kullanan varmı
saol cmert
patch için sağol cmert azmobil_S_X_1 eklediğin resimler çıkmıyor...
Desperado Wrote:azmobil_S_X_1 eklediğin resimler çıkmıyor...
resimlerde sorun yok.hepsi gorunuyor
bu durum izinli nasıl oluo ya?
@azmobil_S_X_1
heralde benim pcde sorun wardı şimdi görünüyor..

@cmert kardeş bu patch lerin bazılarını up 4 üme eklesem apatcher le nasıl ekleyebilirim
"Patch and SXP® editor" kısmına mı eklemem gerekir ayrıca a,z sürücüsünü bazı özelliklerini nasıl degiştirebilirim!!!!
yardım edersen sevinirim

evet " Patch and SXPR editor " kısmı işini görür

@cmert kardeş " Patch and SXPR editor " kısmında aynı patch olursa uygulanırsa tel açılmazmı!!..
Varolan patchı bir daha uygulamanın mantığı nedir ?
yanlış anladın kardeşim daha önce uygulandıysa diye şeettim tel açılırmı
Patchına göre değişir ...
@cmert teşekkür ederim SX1 PATCH olayım için
@cmert kardeş " Patch and SXPR editor " kısmına patch uyguladım tel açılmıyor! lütfen yardım
tekrar fw at...

@ adigehalil neden acaba olmuyor yardım edermisin
ne yaptığını, neyin olmadığını doğru düzgün yazmamışsın ki... uygulayacağın patchi bulup "apply patch" diyeceksin... bu kadar. sen wsmp kullan daha basit...
@ adigehalil teşekkür ederim bilgin için
" Patch and SXPR editor " kısmında FFF.sxpr-Apatcher yazıyor neden acaba ayrıca ( uygulayacağın patchi bulup "apply patch" diyeceksin... ) demişsin nasıl hangi tuşa basarak patch'ı bulacam
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13