10-30-2006, 12:57 AM
11-02-2006, 10:03 AM
Arkadaşlar Avkon hakkında önemli olabileceğini düşündüğüm bir konuya değineyim:
Biz Avkon'u genelde sinyal için değiştiriyoruz gibi yanlış bir kanı var sanırım.
Ama aksine Avkon sanırım en çok imaj taşıyan mbm dosyası ve telefon açıldığında otomatik yüklenenlerden biri. (Mesela sanırım menu_folders.mbm böyle değil)
Hal böyle olunca yeni Avkon koyduğumuzda telefonu kapatıp öyle açmamız gerekiyor muhtemelen. Çünkü 35Cem35 arkadaşımızda olan sorun bende de oldu. Unutup Restart programı ile restart ettim ve telefon splashscreen'i gösterdikten sonra kilitlendi kaldı.
Format atmak zorunda kaldım.
Tekrar belirtiyorm. Avkon.mbm aktarımı yapanlar telefonu kapatıp öyle açsınlar. Bir pin girmemek için format atmak zorunda kalmayın.
Biz Avkon'u genelde sinyal için değiştiriyoruz gibi yanlış bir kanı var sanırım.
Ama aksine Avkon sanırım en çok imaj taşıyan mbm dosyası ve telefon açıldığında otomatik yüklenenlerden biri. (Mesela sanırım menu_folders.mbm böyle değil)
Hal böyle olunca yeni Avkon koyduğumuzda telefonu kapatıp öyle açmamız gerekiyor muhtemelen. Çünkü 35Cem35 arkadaşımızda olan sorun bende de oldu. Unutup Restart programı ile restart ettim ve telefon splashscreen'i gösterdikten sonra kilitlendi kaldı.
Format atmak zorunda kaldım.
Tekrar belirtiyorm. Avkon.mbm aktarımı yapanlar telefonu kapatıp öyle açsınlar. Bir pin girmemek için format atmak zorunda kalmayın.
11-02-2006, 10:32 AM
lhdal Wrote:Bir pin girmemek için format atmak zorunda kalmayın.
Çarpıcı +1
Yaptıklarını beğeniyorum lhdal başarılar dostum. Birde bir ricam olacak yaptığın .mbm lerde daha sert şeyler çıkartırsan kitleyi genişletirsin.Mesela ben görünüşü sert temalar kullanmayı seviyorum ve arama geldiğinde zıplayan hoperlorler bana ters oluyor

Yani diyorum ki şöyle alevler çıksın telefondan

Başarılar dostum.

11-02-2006, 11:47 AM
adaş senin için yanıyo için..söndür ateşini 

11-02-2006, 03:24 PM
Ateş HiJacker ı çağırıyor!
SX1 King
SX1 King

11-02-2006, 04:14 PM
Cem öyle bir yere parmak bastınki bukadar olur yani. Şu an 5 kişi kalıyoruz evde. Üni bitirmiş arkadaşlarım var 4 tane. Hepsi Burger King müdürleri 

11-03-2006, 01:02 AM
Yapma yaa... 
İsimleri ne arkadaşların merak ettim.
Benimde Bk da tanıdığım çok var
Bir ara ünide iken izmir als. da çalışırdım.
Hatta askere gitmem gerek diye, md lük şansımı teptim
Hala BK de çok çok iyi tanıdıklarım var
İzmir Bornova Forum da yeni açılan BK Res. Md. Melike, yine Bornova Forumdan Serkan (Md)
Konak Pier den Ramazan
Eskilerden Aycan
Hatta şimdi İngiltereye bağlı olarak çalışan Banu Hanım (Denetleme yapıyor
)var
Hepsi cankuşumdur benim
Kendileri tanırlar
Daha çok fazla insan var BK den!

İsimleri ne arkadaşların merak ettim.
Benimde Bk da tanıdığım çok var
Bir ara ünide iken izmir als. da çalışırdım.
Hatta askere gitmem gerek diye, md lük şansımı teptim
Hala BK de çok çok iyi tanıdıklarım var
İzmir Bornova Forum da yeni açılan BK Res. Md. Melike, yine Bornova Forumdan Serkan (Md)
Konak Pier den Ramazan
Eskilerden Aycan
Hatta şimdi İngiltereye bağlı olarak çalışan Banu Hanım (Denetleme yapıyor
)varHepsi cankuşumdur benim
Kendileri tanırlar

Daha çok fazla insan var BK den!
11-03-2006, 01:31 AM
HiJacker Wrote:lhdal Wrote:Bir pin girmemek için format atmak zorunda kalmayın.
Çarpıcı +1Yaptıklarını beğeniyorum lhdal başarılar dostum. Birde bir ricam olacak yaptığın .mbm lerde daha sert şeyler çıkartırsan kitleyi genişletirsin.
Mesela ben görünüşü sert temalar kullanmayı seviyorum ve arama geldiğinde zıplayan hoperlorler bana ters oluyor
Yani diyorum ki şöyle alevler çıksın telefondan
Başarılar dostum.
Hocam kopardın beni.
Daha sert şeyler dediğinde gerisini okumadan ne diyor sertlikten acaba diye düşünmeye başlamıştım.
Yapılacak çok şey var ama renkli olunca çok büyüyor dosya boyutu. Bir de küçük olacağı için her animasyon anlaşılır olmaktan uzaklaşıyor.
Siz güzel animasyonlar bulursanız bana bir gösterin bakalım uyarlayabilir miyiz?
11-03-2006, 03:44 AM
Cem dostum bu arkadaşlarım.
Kızılay BK : Uğur Bahadır (S.A.M)
Esenboğa HL : Uğur Özdeğirmenci (R.M)
Tunalı BK : Cihan Üsken (A.M)
7. Cadde BK : Emir Gökhan Özçelik (S.S)
Bu arada banu hanımı hepimiz tanıyoruz
Kızılay BK : Uğur Bahadır (S.A.M)
Esenboğa HL : Uğur Özdeğirmenci (R.M)
Tunalı BK : Cihan Üsken (A.M)
7. Cadde BK : Emir Gökhan Özçelik (S.S)
Bu arada banu hanımı hepimiz tanıyoruz

11-19-2006, 03:05 PM
11-19-2006, 06:03 PM
Sx1.Forumlari Wrote:Bunlarda benden olsun kendim yaptım inş. beğenirsinizgüzel çalışma sağol..yeşili bir sonraki versionda kullanabilirim.taze taze yeni çıktı fırından
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]
11-24-2006, 12:31 AM
up4 e uygun olsun diye penguenli açılış görüntüleri lazım cem vermiş ama link ölü... 

11-29-2006, 03:10 AM
biosmaster Wrote:up4 e uygun olsun diye penguenli açılış görüntüleri lazım cem vermiş ama link ölü...32 numaralı mesajda verdiğim linkler kullanılmadığından dolayı ölmüş
şu an elimde olanların hepsini tek bir klasör halinde veriyorum
güle güle, tepe tepe kullanın.
http://mihd.net/js37nr
11-29-2006, 03:15 AM
Cok guzeller ellerine saglik 

11-29-2006, 03:20 AM
rica ederim dostum! 
daha önce vermiştim ama bu daha düzenli ve istek oldu diye şey etmiştim

daha önce vermiştim ama bu daha düzenli ve istek oldu diye şey etmiştim
11-30-2006, 01:12 AM
@35cem35 :
teşekkür ederim 35cem35 kardeşim...
teşekkür ederim 35cem35 kardeşim...
11-30-2006, 02:25 PM
güle güle kullan...
12-10-2006, 10:19 PM
35cem35 Wrote:teşekkürler :thumbup:35cem35biosmaster Wrote:up4 e uygun olsun diye penguenli açılış görüntüleri lazım cem vermiş ama link ölü...32 numaralı mesajda verdiğim linkler kullanılmadığından dolayı ölmüş
şu an elimde olanların hepsini tek bir klasör halinde veriyorum
güle güle, tepe tepe kullanın.
http://mihd.net/js37nr
06-25-2007, 12:46 AM
cmert kardeşim linkler ölmüş onları bi tazelersen seviniriz oldukça güzel duruyorlar.
06-25-2007, 01:26 PM
dosyalar elimde yok maalesef ... 

02-26-2008, 08:31 PM
cmert kardeş linki yenileyebilirmisin link arızalı
![[Image: grntgg6.jpg]](http://img169.imageshack.us/img169/4192/grntgg6.jpg)
![[Image: 13683168.bmp]](http://www.eekle.com/img/13683168.bmp)
![[Image: 8556096.bmp]](http://www.eekle.com/img/8556096.bmp)