01-19-2007, 05:14 PM
Pages: 1 2
01-19-2007, 06:16 PM
burayla ilgilenenlerin bulunmasını bende çok istiyorum ama önce telefonumun gelmesini bekliyorum.
Aşağıda yazılan pathler ne işe yarıyor biri bana açıklarsa çok memnun olacağım
Big Function Library v61220
Master-patch v14
(http://patches.kibab.com/patches/index.p...t%5B%5D=3)
Master-patch v14
01-19-2007, 06:22 PM
serk Wrote:burayla ilgilenenlerin bulunmasını bende çok istiyorum ama önce telefonumun gelmesini bekliyorum.
Master-patch v14
master patch+library+master midlet bu üçlü beraber uygulanıyor. bazı patchlerin çalışması bu üçlüye bağlı. zaten uygulamak istediğiniz patch'i wordpad ile açtığınızda "masterpatch+library needed" gibi ifadeler görülebiliyor.
ayrıca master midlet ile uyguladığınız bazı patchleri telefon üzerinden konfigüre edebiliyorsunuz.
01-19-2007, 06:36 PM
bunları yine vklay lamı patchleyecez yoksa mmc karta atıpmı çalıştırıcaz
01-19-2007, 06:40 PM
serk Wrote:bunları yine vklay lamı patchleyecez yoksa mmc karta atıpmı çalıştırıcaz
vkp: v-klay patch...
01-19-2007, 06:54 PM
ayrıca master midlet ile uyguladığınız bazı patchleri telefon üzerinden konfigüre edebiliyorsunuz.
biraz daha açıklayabilirmisin (master midlet?), neleri konfigüre edebiliyorum. örnek mesela
bir de patchlerin sonunda v1, v2 v.s bişeyler var bunların anlamları ne
biraz daha açıklayabilirmisin (master midlet?), neleri konfigüre edebiliyorum. örnek mesela
bir de patchlerin sonunda v1, v2 v.s bişeyler var bunların anlamları ne
01-19-2007, 07:00 PM
açıkçası ben cx75'i fazla kullanmadım. master patch ile bağlantılı patch'leri uygulamadım. dolayısıyla derinlemesine bir bilgim yok.
v1, v2 mevzuu, bazı patch'ler sorun çıkartıyor, başka birşeyle çakışıyor yada geliştiriliyor, sonuçta bu durum ortaya çıkıyor.
v1, v2 mevzuu, bazı patch'ler sorun çıkartıyor, başka birşeyle çakışıyor yada geliştiriliyor, sonuçta bu durum ortaya çıkıyor.
01-19-2007, 07:14 PM
peki en kötü ihtimalle telefon açılmadı
sx1 deki gibi bir sürü sorunla karşılaşırmıyım.
bu telefonda test point olmaması bir artı. piyasada standart yazılım atan herhangi bir yer sorunum olursa çözermi
bugünlerde ilk yapacağım iş bir x55 kablosu bulmak sonrasıda cesaret toplamak ama önce telefon gelirse bir hafta kullanmak istiyorum
bu telefonda test point olmaması bir artı. piyasada standart yazılım atan herhangi bir yer sorunum olursa çözermi
bugünlerde ilk yapacağım iş bir x55 kablosu bulmak sonrasıda cesaret toplamak ama önce telefon gelirse bir hafta kullanmak istiyorum
01-19-2007, 07:20 PM
serk Wrote:peki en kötü ihtimalle telefon açılmadı
bu işlere başlarken ilk iş olarak x65flasher ile "bootcore ve eeprom"u yedeklersen bir sorun olmaz. yada v-klay ilk işlem yapacağın zaman fullflash yedeği alıyor, bunu yaparsan her türlü diriltirsin telefonunu...
01-20-2007, 02:48 PM
dün biraz uğraştım. öncelikle "master midlet"i telefona yüklemen gerekiyor. ikinci olarak "function library" patchini uygula, sonra "master patch"i uygula...
"data/misc" içine "patches" onun içine "ptc" klasörü oluştur. (son hali: data/misc/patches/ptc olacak) "master midlet" pakitinde bulunan "config.txt" dosyasını "ptc" içine kopyala...
bundan sonra uygulayacağın master patch isteyen patch'leri master midlet ile açıp kapatabiliyorsun.
"data/misc" içine "patches" onun içine "ptc" klasörü oluştur. (son hali: data/misc/patches/ptc olacak) "master midlet" pakitinde bulunan "config.txt" dosyasını "ptc" içine kopyala...
bundan sonra uygulayacağın master patch isteyen patch'leri master midlet ile açıp kapatabiliyorsun.
01-21-2007, 02:06 AM
patch yöneticisi gibi çalışıyor. en azından bu yöntemle çakışmaların da önüne geçmek mümkün. hala telefonum gelmedi gelir gelez denemelere başlayacağım. emin ol sorularım daha da artacak
07-29-2007, 08:22 PM
syn adige abim ben tele "px65v4" ii attığım da dosya bulunamadı yazıyor. bi yardım etsen
08-01-2007, 01:51 PM
adigehalil Wrote:*BURADA*
cx75sw25 modifiye flash!!!!!!!
batarya ve sinyal göstergeleri değiştirildi..font değiştirildi..ses yükseltildi..bluetooth ikonu değişti..hesap makinesi butonları değişti..java/jam/games klasörünü artık mmc den okuyor(artık istediğiniz kadar oyun yükleyebilirsiniz).. açılıştaki soru kalktı..yeni menü ikonları..
homage teması..java hızlandırıldı..kamera hızlandırıldı..müzikçalardaki bar değiştirildi..
kurulumu:ilk mesajdaki ilk altı maddeyi uyguluyoruz..bir farkla x65 flasher ile çalışırken "backup" seçeneğinden bootcore ve eepromun yedeğini alın...daha sonra 6. maddeden sonra v-klay de "flasher" bölümüne gelip "open file" deyip vermiş olduğum flash dosyasını seçip "write memory" diyoruz..ortalama bir saat gibi sürer..sonra tekrar x65flasher ı açıp yedeklediğimiz eepromu "restore" seçeneğiyle tele yazıyoruz..işlem bu kadar teli açabilirsiniz..
bu işlemler x55 com kablo ile yapılır..
beğenmezseniz kendi yedeğinizi v-klay den tele yazıp geri dönebilirsiniz..
bu işlem sonunda mesaj rehber ve diğer kullanıcı dosyaları silinecektir..siemens mobile phone manager ile yedeklemenizi öneririm..
not bu işlemleri yaptığınızda sw update yapmanıza gerek kalmaz..flash sw25 i içeriyor..
*BURADA*
aynı flash olayını s65 için yapabilirmiyiz. yapılırsa v klay kullanmadan x65flasher x65papua vb prolarla bu pachlı flashı telefona atabilirmiyim çünkü bendeki com kablo ile vklayda telefonla bağlantı kuramadım. diğer prolarla kuruyor. x55 com kablo bulamadım. satmak isteyen varsa almaya hazırım. dcı500 com ve dcı540 usb kablom var ikisi ilede patch yapamadım. patch olayını sx1 den biliyorum ve dafalarca yaptım. s65 e birşey yapamıyorum. şimdiden teşekkürler
08-01-2007, 10:00 PM
bu cx75 flash'ı. s65'e atamazsınız. atarsanız telefonunuz açılmaz, muhtemelen bir daha da diriltemezsiniz...
08-03-2007, 02:41 PM
adigehalil Wrote:bu cx75 flash'ı. s65'e atamazsınız. atarsanız telefonunuz açılmaz, muhtemelen bir daha da diriltemezsiniz...beni yanlış anlamışsınız. cx75 flash dosyasının s65 e uymayacağını biliyorum. s65 için bu şekilde bir pach yapılmış flash dosyası düzenlenebilirmi. mesela ben x65 flasher ile s65 in flash yedeğini alsam ve bu yedeğin kodları içine pach kodlarını ekleyip bu flash dosyasını telefona atsam olurmu yada siz bu cx75 flash dosyasını nasıl hazırladınız.bizde öyle hazırlasak olurmu, yada bu pach olayını telefonuna uygulayabilimiş bir s65 sahibi arkadaşımız flash yedeğini paylaşıp o flashı tele yüklesek olurmu. şimdiden teşekkürler
08-04-2007, 01:58 AM
yanlış anlamışım; kusura bakmayın...
fubu'yu patchlemek mümkün fakat çok zor bir iş. uzun süredir ilgilenemediğim içinde hatırlayamıyorum.
patch'lenmiş bir s65 fubu'su başka bir s65'e yazılabilir...
fubu'yu patchlemek mümkün fakat çok zor bir iş. uzun süredir ilgilenemediğim içinde hatırlayamıyorum.
patch'lenmiş bir s65 fubu'su başka bir s65'e yazılabilir...
08-21-2007, 10:47 AM
sevgili adigehalil bunu öğrenmem iyi oldu pach li bir s65 .fls dosyası bulayım.
yabancı forumlarda var. bi bakalım. yanlız bu flash dosyasını telefona dca500 com kablo ile atabilirmiyiz. birde bu sorun var. teşekkürler
yabancı forumlarda var. bi bakalım. yanlız bu flash dosyasını telefona dca500 com kablo ile atabilirmiyiz. birde bu sorun var. teşekkürler
09-08-2007, 01:41 PM
orjinal kablolarla bu işi yapamazsınız...
11-24-2007, 11:04 PM
emeğine sağlık
12-23-2007, 11:28 PM
ya ben x65 flasher içindeki java dosyasını çalıştıramadım.telefona atıorum yanlış uygulama falan dio.telefonun markadası sl75.tskler
12-24-2007, 12:58 AM
sl75 için bir önceki sürümü kullanman gerekiyor muhtemelen...
01-19-2008, 04:58 PM
tamam kulanıyımda,nasıl kullancam. fw 24 yüklesem açılmaz telefon.. e napcam o zaman

Pages: 1 2