Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: :: SX1 SHOWROOM ::
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hoşgördük, teşekkür ederim...
Sanırım sen fenerlisin diye, sana öyle geliyor :S
Bir şey yaptığım yok!
Ama gezerken bile
"dur, şurayı çekeyim, yok bu olmadı, burası daha iyi,
şimdi bizim çocuklara bunları gösterneliyim" dediğim oluyor Smile
yok yok ben daha önce de çektiğin resimlere bakmıştım da gerçekten şaşırmıştım hani nasıl bu kadar iyi çekiyor diye!evet o fotoğraf çekme hastalığı bende de var ve bazen arkadaşlarımdan uyarı alıyorum.hani derlerya görmemişin bilmem neyi olmuş oda tutup koparmış Smile abi sx1 bu her anı macera, eğlence ve zevk... 1,3 mp lere taş çıkarır
35cem35 Wrote:
HiJacker Wrote:Harika bunları kaydettim. ForzaFener Wink
İnan siz fenerlileri düşünerek çektim bu fotoları
Sevdiğine, sevindim Big Grin

Düşündügün için Teşekkür ederim Big Grin
Anı yakalamak diye buna diyorlar işte. Wink
Quote:[Image: foto07fy0.jpg]

rahmetli iyiydi ... kısa bir süre de olsa sevindirmişti beni ...

tam 2. SX1ime kavuştum derken cihaz birden kapandı ve kapanış o kapanış, en ufak tepki yok
sıvı teması böyle birşey işte, bi süre tıkır tıkır çalışır, tamam oldu dersin, birden kapanır ortada bırakır böyle ( gerçi ortada da kalmadık hani )
ne yapalım çalışmayacağı varmış demekki, fazla uğraşmakta istemiyorum artık, o nedenle cihazı ayrılabildiği kadar parçaya ayırdım ve yedek parça stoklarımı güçlendirmiş oldum

zaten çalışmadaığını bilerek almıştım, o nedenle hiç üzülmüyorum, hatta seviniyorum, yedek parça stoklarım çok iyi duruma geldi Big Grin
Hadi ya ben üzüldüm şimdi. Keşke devamı gelseydi. Ama neyseki ucuza kapatmıştın yedek parça muhabbetine.

Kim nazar değirdi acaba Big GrinBig Grin ocu77 olmadığı kesin Big GrinBig Grin
ocu77 Wrote:coşku zorla nazar deiydircen sx1 lerine bak demedi deme Big Grin ben maşaallah diimde benden çıksın Big Grin
yok ya üzülmeye hiç gerek yok zaten ölü farzediyodum ben onu Big Grin

nazar deyecekse sizden deysin ya, SX1 kardeşliğinden gelsin ne geliyosa Wink
Sende varya şu sx1 parçalarına ayırdığın bütçeyi kıs biraz artık sanada alalım bir havya ev ısı tabancalısından Wink Big Grin
100 ytl cihaza verdin - havya 120 ytl ( normal ve havalı bir arada )
okulu bitirip eve bi döneyim, seninki gibi bir ambiyans yaratıcam şerefsizim ... Big Grin
Telefonun tekrar ölmesine üzüldüm,
Parça stokunun artmasına sevindim.
Bende aynen öyle yaptım Big Grin
ne güzel sevinç ve hüzün birarada Big Grin
Karışık duygular içersindeyiz Big Grin
35cem35 Wrote:Telefonun tekrar ölmesine üzüldüm,
Parça stokunun artmasına sevindim.

Coşku gel okul bitince sx1 servisi açalım seninle Big Grin Şaka maka nette gördüğüm kadarıyla baya bir kullanıcısı var hala. Ey gidi SX1 ey.
HiJacker Wrote:Coşku gel okul bitince sx1 servisi açalım seninle Big Grin Şaka maka nette gördüğüm kadarıyla baya bir kullanıcısı var hala. Ey gidi SX1 ey.

bu iş için okulu bile bırakırım be ... Big Grin
hislerime tercüman oldun resmen ...
Aman dostum aman eğitim şart. Okul birsin bi kafa kafaya verelim bakalım. Sözüm söz Wink

Bu arada istanbula nezaman dönüyorsun. Birkaç arkadaş acarr mesela msn de dediler ki. Bir toplu buluşma düzenlesek . Düşünsene 20 kişi aynı anda sx1 kardeşliği partisi falan Toungue Toplantı gibi.
Eyvallah! Big Grin
HiJacker Wrote:Aman dostum aman eğitim şart. Okul birsin bi kafa kafaya verelim bakalım. Sözüm söz Wink

Bu arada istanbula nezaman dönüyorsun. Birkaç arkadaş acarr mesela msn de dediler ki. Bir toplu buluşma düzenlesek . Düşünsene 20 kişi aynı anda sx1 kardeşliği partisi falan Toungue Toplantı gibi.

yılbaşında belki ...
ben SX1ci dostlarımla zaman zaman buluşuyorum zaten, bana uyar Wink
cmert Wrote:
HiJacker Wrote:Aman dostum aman eğitim şart. Okul birsin bi kafa kafaya verelim bakalım. Sözüm söz Wink

yılbaşında belki ...
ben SX1ci dostlarımla zaman zaman buluşuyorum zaten, bana uyar Wink

tamam o zaman nigdede bulusalimBig GrinBig GrinBig Grin
niğde uzak yaff..eskişehire buyrun...
valla ya cok gusel olur bı kafade otururz herkes sx1 lerı masaya koyar sonra sx1 lerı karıstırız falan fılan tam makara ve bılgılenme olur herkse bnırbırını tanımıs olur bırbırımıze olan guvenımız artar yanı guzel bı aktıvıte olur Smile

I LOVE YOU SX1 dıye tshırt falan yaparız Toungue
BuZz Wrote:niğde uzak yaff..eskişehire buyrun...

balikesir de olur.hem sizi universiteyi de gezdiririm....nasil?Wink
olabilir..niye olmasin???
daha şimdi değiştirdim kapağı...

[img][Image: thumb.jpg][/img]

[img][Image: thumb.jpg][/img]
gusel olmus elıne saglık
SX1 çırılçıplak Big Grin
18 + Cool

[Image: step12he1.jpg]
anammm bu ne ayy sapık ayıp ayıp arkadslar yapmayın bole sapık sapık resımlrı koymayın ToungueToungueToungueToungueToungueToungue D
hoş bi fotoSmileToungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Reference URL's