Hoşgördük, teşekkür ederim...
Sanırım sen fenerlisin diye, sana öyle geliyor :S
Bir şey yaptığım yok!
Ama gezerken bile
"dur, şurayı çekeyim, yok bu olmadı, burası daha iyi,
şimdi bizim çocuklara bunları gösterneliyim" dediğim oluyor

yok yok ben daha önce de çektiğin resimlere bakmıştım da gerçekten şaşırmıştım hani nasıl bu kadar iyi çekiyor diye!evet o fotoğraf çekme hastalığı bende de var ve bazen arkadaşlarımdan uyarı alıyorum.hani derlerya görmemişin bilmem neyi olmuş oda tutup koparmış

abi sx1 bu her anı macera, eğlence ve zevk... 1,3 mp lere taş çıkarır
Quote:![[Image: foto07fy0.jpg]](http://img118.imageshack.us/img118/9928/foto07fy0.jpg)
rahmetli iyiydi ... kısa bir süre de olsa sevindirmişti beni ...
tam 2. SX1ime kavuştum derken cihaz birden kapandı ve kapanış o kapanış, en ufak tepki yok
sıvı teması böyle birşey işte, bi süre tıkır tıkır çalışır, tamam oldu dersin, birden kapanır ortada bırakır böyle ( gerçi ortada da kalmadık hani )
ne yapalım çalışmayacağı varmış demekki, fazla uğraşmakta istemiyorum artık, o nedenle cihazı ayrılabildiği kadar parçaya ayırdım ve yedek parça stoklarımı güçlendirmiş oldum
zaten çalışmadaığını bilerek almıştım, o nedenle hiç üzülmüyorum, hatta seviniyorum, yedek parça stoklarım çok iyi duruma geldi

yok ya üzülmeye hiç gerek yok zaten ölü farzediyodum ben onu
nazar deyecekse sizden deysin ya, SX1 kardeşliğinden gelsin ne geliyosa

Sende varya şu sx1 parçalarına ayırdığın bütçeyi kıs biraz artık sanada alalım bir havya ev ısı tabancalısından

100 ytl cihaza verdin - havya 120 ytl ( normal ve havalı bir arada )
okulu bitirip eve bi döneyim, seninki gibi bir ambiyans yaratıcam şerefsizim ...

Telefonun tekrar ölmesine üzüldüm,
Parça stokunun artmasına sevindim.
Bende aynen öyle yaptım

ne güzel sevinç ve hüzün birarada

Karışık duygular içersindeyiz
35cem35 Wrote:Telefonun tekrar ölmesine üzüldüm,
Parça stokunun artmasına sevindim.
Coşku gel okul bitince sx1 servisi açalım seninle

Şaka maka nette gördüğüm kadarıyla baya bir kullanıcısı var hala. Ey gidi SX1 ey.
HiJacker Wrote:Coşku gel okul bitince sx1 servisi açalım seninle
Şaka maka nette gördüğüm kadarıyla baya bir kullanıcısı var hala. Ey gidi SX1 ey.
bu iş için okulu bile bırakırım be ...

hislerime tercüman oldun resmen ...
Aman dostum aman eğitim şart. Okul birsin bi kafa kafaya verelim bakalım. Sözüm söz
Bu arada istanbula nezaman dönüyorsun. Birkaç arkadaş acarr mesela msn de dediler ki. Bir toplu buluşma düzenlesek . Düşünsene 20 kişi aynı anda sx1 kardeşliği partisi falan

Toplantı gibi.
HiJacker Wrote:Aman dostum aman eğitim şart. Okul birsin bi kafa kafaya verelim bakalım. Sözüm söz 
Bu arada istanbula nezaman dönüyorsun. Birkaç arkadaş acarr mesela msn de dediler ki. Bir toplu buluşma düzenlesek . Düşünsene 20 kişi aynı anda sx1 kardeşliği partisi falan
Toplantı gibi.
yılbaşında belki ...
ben SX1ci dostlarımla zaman zaman buluşuyorum zaten, bana uyar

niğde uzak yaff..eskişehire buyrun...
valla ya cok gusel olur bı kafade otururz herkes sx1 lerı masaya koyar sonra sx1 lerı karıstırız falan fılan tam makara ve bılgılenme olur herkse bnırbırını tanımıs olur bırbırımıze olan guvenımız artar yanı guzel bı aktıvıte olur
I LOVE YOU SX1 dıye tshırt falan yaparız

BuZz Wrote:niğde uzak yaff..eskişehire buyrun...
balikesir de olur.hem sizi universiteyi de gezdiririm....nasil?

olabilir..niye olmasin???
daha şimdi değiştirdim kapağı...
![[Image: thumb.jpg]](http://zeta.zshare.net/thumb/578157/thumb.jpg)
[/img]
![[Image: thumb.jpg]](http://alpha.zshare.net/thumb/578155/thumb.jpg)
[/img]