Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: :: SX1 SHOWROOM ::
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
HiJacker Wrote:Bizede gonderen biri yok ki Shy Toungue

Altin rengi yada kirmizi kapak ariyorum bu aralar. Bulan bana yollarsa sevinirim Smile

kirmizi kapağım var... ama ön camı yok : P

sana 250$ :@

bu arada eski nick : afuckalypse =D
Big Grin 250 iyi fiyatmis hemen yolla Big Grin citten adres verebilirim kaliteli bir kapak varsa Wink
Kasa buna dahilmi yoksa kasasi yokmu. Cam onemli degil. Sen cihaz gonderecektin sanirim ne oldu o is ??
HiJacker Wrote:Big Grin 250 iyi fiyatmis hemen yolla Big Grin citten adres verebilirim kaliteli bir kapak varsa Wink
Kasa buna dahilmi yoksa kasasi yokmu. Cam onemli degil. Sen cihaz gonderecektin sanirim ne oldu o is ??

yok hacı o kapak sana göre değil çok kalitesiz...

hangi cihaz gönderecektim yafSad bak düşmedi jetonShy
eros Wrote:
cmert Wrote:Sağolsun Eren kardeşim süper bi kasa göndermiş, hem renk, hemde kalite olarak Wink

aaa beğendin mi?
ben pek beğenmezsin die umuyodum oysa.
güle güle kullan kardeşimWink

Sen göndericende beğenmicem ... Toungue
Orjinal kapağın parçalarıyla bi harman yapınca süper oldu, tekrar teşekkür ederim Wink
yaww bu sx1'in ekran fotomontajmı??yoksa ilk fwlerde boylemi??bu ekran nokiaların menusu..batarya,sinyal gostergesi fln..

[Image: real04dh5.jpg]
nokia avkon ve avkonexleri alıp sx1 e uydurabildiğinde bu görüntü olur Wink
hadi yaa sx1'de bu mumkun mu??enine değilde resimdeki gibi boyuna..
bak ona dikkat etmedim doğru söylüyorsun denemek lazım..haftasonu bizim patrondan (baba Smile ) 6680 i alıp mbm leri bi deniim..Wink
tamamdır ama bildiğim kadarıyla olmuyor..sanırım o ilk fw'den olabilir..cunku onlarda menu ikonuda nokialardaki gibi..
BuZz Wrote:yaww bu sx1'in ekran fotomontajmı??yoksa ilk fwlerde boylemi??bu ekran nokiaların menusu..batarya,sinyal gostergesi fln..

ilk çıkan previewlere aldanmayın, üretime geçtiğinde herşey değişiyo Wink

örnek Wink [Image: adsziw2.jpg]
cmert Wrote:
eros Wrote:
cmert Wrote:Sağolsun Eren kardeşim süper bi kasa göndermiş, hem renk, hemde kalite olarak Wink

aaa beğendin mi?
ben pek beğenmezsin die umuyodum oysa.
güle güle kullan kardeşimWink

Sen göndericende beğenmicem ... Toungue
Orjinal kapağın parçalarıyla bi harman yapınca süper oldu, tekrar teşekkür ederim Wink

Wink
http://img271.imageshack.us/img271/150/g...083cc9.jpg
http://img360.imageshack.us/img360/7500/...084fi4.jpg

yan sanayi gri bi kasayi siyaha boyadiktan sonra benim sx1in son hali...
BuZz Wrote:yaww bu sx1'in ekran fotomontajmı??yoksa ilk fwlerde boylemi??bu ekran nokiaların menusu..batarya,sinyal gostergesi fln..

tam ekran açılmış bir resim, ss......
@fugitif95

adım adım CarbonBlack e gidiyosun bakıyorumda Big Grin Big Grin

ne kaldı şunun şurasında ; cam, alt ve numerik tuşları da hallettin mi al sana CarbonBlack Big Grin Big Grin
cmert Wrote:@fugitif95

adım adım CarbonBlack e gidiyosun bakıyorumda Big Grin Big Grin

ne kaldı şunun şurasında ; cam, alt ve numerik tuşları da hallettin mi al sana CarbonBlack Big Grin Big Grin

abi ozgur abiye soyledim...siyah tus takimi su anda yokmus.balikesiri komple dolastim elinde bir tane cikma tustakimi olan yok..napalim kismet işte yavas yavas..Big GrinBig Grin
Biraz foto ekleyeyim bari Big GrinToungue

İzmir Konak
[Image: foto26xn3.jpg]

İzmir Konak
[Image: foto12dq0.jpg]

İzmir Konak
[Image: foto15kg0.jpg]

İzmir Bornova
[Image: grnt03fw5.jpg]

Milas Da Meydan (Da Vinci gibi oldu Big GrinToungue)
[Image: grnt07tv8.jpg]

Göztepe İskelesi
[Image: foto32cw7.jpg]

Haydarpaşa...
[Image: grntna8.jpg]
devam edeyim bari Toungue

Konak İskelesindeki Vapurlar
[Image: foto23xh0.jpg]

[Image: foto24sa6.jpg]

Türkiye'nin tek, Tek Ayaklı Köprüsü
Göztepe Köprüsü
[Image: foto29nf7.jpg]

Köprüden Bulvar Görünüşü
[Image: foto30ng7.jpg]
Bodrum Teknosa nın bulunduğu binadan bir bölüm
[Image: grnt11br5.jpg]

[Image: grnt12qm8.jpg]

[Image: grnt13iy5.jpg]

Fethiye şehir merkezinde bir nehir kenarı
[Image: grnt08sr9.jpg]
oo cem abi nerdeyse tum fotoları paylaştın,ama guzellerWink
bir ara kaybolmuştum yaa Big Grin
Meğer geziyormuş Big Grin bizde işte falan sanıyorduk. Fotoğrafla çok güzel eline sağlık Smile
İşim bu işte!
Big Grin
İstanbul, aydın, denizli, muğla, milas, manisa, salihli, turgutlu, bodrum,... Big Grin

Resimler fena değil bende beğendim Toungue
benim sx1 in kamerası çok tozlandı içten.bunu temizlemeyi resimlerle anlatan oldumu.
Aceba.
35cem35 Wrote:İşim bu işte!
Big Grin
İstanbul, aydın, denizli, muğla, milas, manisa, salihli, turgutlu, bodrum,... Big Grin

Abi nickini Acun pardon, Cem Firarda yapsan diyorum Big Grin
ayaküstü Türkiye turu yaptık resmen Big Grin
Big GrinToungueBig Grin
OK
seni mi kırayım yani Big Grin
Bu arada isteseniz de istemeseniz de buraya daha çok resim ekleyeceğim... Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Reference URL's