Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: :: SX1 SHOWROOM ::
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
o nasıl oluyosa Big Grin Toungue
Breh o çocuk ne öle Son samuray gibi... Ejder Okulda Smile
e napalım başka resimlerde var onlarıda upload edeyim ben bariiiBig GrinBig GrinBig GrinToungue
hepsi sx1 hepsi ben Big GrinBig GrinToungueCool

[Image: resim13wd6.jpg]
beni parayla satın almazsın Big GrinRolleyesToungue
[Image: resim17fb0.jpg]
[Image: himm69yj1.jpg]
bu hariçShyBig GrinYahooShifty
[Image: ekomt1.jpg]
telefon dedigin budur iste
daha yeni uçuş görüntülerim arkadaşımda benden ii olmasın güzel uçar SmileSmile

[Image: rtssrtzk1.jpg]

[Image: sdfgsdfgsdfgsfdws7.jpg]
bu arada teşekürler iltifatlar içinSmileSmileSmile
harbi genclik ucuyo.. ama bişey dikkatimi cekti sanki şu elinde cep telefonu olan kıza doğru ucuyon... Big Grin
KinG_ThieF_ Wrote:harbi genclik ucuyo.. ama bişey dikkatimi cekti sanki şu elinde cep telefonu olan kıza doğru ucuyon... Big Grin

ağzımdan aldın valla kız da güzelmiş yane
berkant10 Wrote:
KinG_ThieF_ Wrote:harbi genclik ucuyo.. ama bişey dikkatimi cekti sanki şu elinde cep telefonu olan kıza doğru ucuyon... Big Grin

ağzımdan aldın valla kız da güzelmiş yane

ben kız güselmiş bakımından demedim Shy
ama kızda güselmiş harbiden Shy
yiğidi öldür hakkını ver..

bidahaki sefere ucarken kıza zoom cek... YahooYahoo
beyler ayarlayabilrim nerdensiniz siz!! SmileSmile
auzunay Wrote:beyler ayarlayabilrim nerdensiniz siz!! SmileSmile

berkant10 sana söylüyo... hadi iyisin... Yahoo

@auzunay
saolasın bizden gecti Shades
valla farketmez kızın adı """duygu"""" SmileSmile
sanal çöpçatanlık!!
şu ünv nin hazırlıgını bi gecersem kız işlerine gireriz acelemeiz yok
Nereye gidersem gideyim yanımdan ayırmadığım SX1 bakım onarım vs setim Big Grin Malum gezginlik hat safhada (Cem abi kadar olmasa da Toungue)

[Image: foto05ya4.jpg]

fazlası kameraya sığmadı Toungue
her eve lazım Big GrinBig GrinToungue
Bavula demek istedin herhalde ajan Toungue Toungue
idare et ajan Big GrinBig GrinBig GrinToungue
@cmert
üstat set değil o resmen ufak bi dükkan kurmuşun... Big Grin
Valla bavulda yer kalsa daha da var ama onlarda merkezde (ev) kaldı Big Grin Big Grin
cmert Wrote:Valla bavulda yer kalsa daha da var ama onlarda merkez şubede (ev) kaldı Big Grin Big Grin

merkez şube demek YahooYahoo
ben öyle bişey yazmadım Shy komployo kurban gittim Big Grin merkez yazdım hem baksana Shy
cmert Wrote:Nereye gidersem gideyim yanımdan ayırmadığım SX1 bakım onarım vs setim Big Grin Malum gezginlik hat safhada (Cem abi kadar olmasa da Toungue)

[Image: foto05ya4.jpg]

fazlası kameraya sığmadı Toungue
coskucum sen muhasebe okuyodun demi...?bunlar da neymiş boyle bakiim?gönder hepsini bana:Dfinaller yaklaşiyo ders caliş azcikWhistlingWhistlingWhistlingLaughLaughLaugh
fugitif95 Wrote:coskucum sen muhasebe okuyodun demi...?bunlar da neymiş boyle bakiim?gönder hepsini bana:Dfinaller yaklaşiyo ders caliş azcikWhistlingWhistlingWhistlingLaughLaughLaugh

tam üstüne bastın Big Grin
Frank Wrote:
fugitif95 Wrote:coskucum sen muhasebe okuyodun demi...?bunlar da neymiş boyle bakiim?gönder hepsini bana:Dfinaller yaklaşiyo ders caliş azcikWhistlingWhistlingWhistlingLaughLaughLaugh

tam üstüne bastın Big Grin

bölüşürüz ganimeti o zamanLaughBig GrinBig GrinBig Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Reference URL's