Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: :: SX1 SHOWROOM ::
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Veeee.....Sonunda............

Sx1_CARBON_Black

[Image: 070204_123459.jpg]
Bu da Ayaküstü_Carbon....Toungue (@cmert)

[Image: 070204_123725.jpg]

[Image: Clipboard04.jpg]

[Image: 070204_124129.jpg]

[Image: 070204_124333.jpg]
MMC solutunu da sprey boyayla boyadım...Güzel de oldu...Big Grin

[Image: 070204_123820.jpg]

[Image: 070204_123954.jpg]
Aaa....Bunda da siemens logosu yok.....Big GrinBig GrinToungue

Abi..Hastayım bu aletin siyahına yaa....VE Artık benim de var...O tuş takımı için çoooook bekledim ama deydi...Hemen hemen her açıdan cekmeye çalıştım...Big GrinBig Grin

Dediğim gibi MMC slotunun kapagını sprey boyayla boyamak zorunda kaldım..Onun dışında bi de beni en cok ugraştıran kısım ekran oldu...Camda cok feci çizikler vardı...Ve displex alma gibi bi imkanım da yoktu...(Kredi kartım yok...Ve bu Displex Bursa'da da yok...)Şu an tek bi çizik yok..Nasıl mı yaptım??!!...Arabalar için kullanılan kaporta pastasıyla yaptım....Big GrinBig Grin:DMeret cok ugraştırdı beni.....Tam bir gün sabahtan akşama kadar ugraştım...sağ elimin işaret parmagıyla orta parmagım su topladı...Big Grin Ole kolay kolay da üst tabakayı kaldıramıo pasta...Ama hiç yoktan iidir...Ve sonuç mükemmel......

Tu tu tu tuuuu...MaşAllah....Nazar deymez inşAllah...Big Grin
Sizde MaşAllah deyin de şunu kazasız belasız, şöle agız tadıyla bi kullanayım....Wink
[Image: dsc00309pu4.jpg]
Bunun camınıda ice blue olarak düşünün.....işte benim sx1im Big Grin
CarbonBlack kervanına bir kişi daha katılmış oldu Thumbup

Logo ve çizikleri yok etmenin yolu su toplayan baş parmaktan geçer Big Grin Big Grin
--DaNGeR-- Wrote:Tu tu tu tuuuu...MaşAllah....Nazar deymez inşAllah...Big Grin
Sizde MaşAllah deyin de şunu kazasız belasız, şöle agız tadıyla bi kullanayım....Wink

Tü tü tü pü Maşallah Laugh

Şaka bi yana iyi günlerde kullan dostum. Güzel olmuş...Shades
evet hayırlı olsun kardeş Thumbup
Yaw..Cok dehset oldu yaa..Ayrıca hazır ekranı silmişken bide tüm kasayı temizleyeyim dedim tüm kasaya pasta çektim..Baaak!! Parlıo alet....Big GrinBig Grin
Bİde Bugun metroda gidiom..Biri aradı..Konuştum.Ondan sonada biraz oyun oynayayım dedim...2-3 dakka oyun oynadım kafayı kaldırdım..Ne göreyim??!!..Big Grin Etrafmdakiler bana(daha dogrusu Sx1 eBig GrinBig Grin) bakıo...Biri dayanamadı sordu:"Kardeş bu telefonun markası ne??(logo da yok yaa...Big Grin)" die..Bende "Siemens Sx1"dedim.Sonada"Ama artık Türkiyede yok" dedim...Big GrinBig Grin:PHerif imrene imrene baktı yol boyunca Sx1 e...Big GrinBig Grin

Bu arada iyi dilekleriniz için cok teşekkur ederim....
Quote:* Sx1 Silver-Black / B100 / 32 MB Flash

bu ne demek oluyor hala Nono Toungue

Sen yine şanslısın bana "nokya kaç bu" diyorlardı Big Grin
cmert Wrote:
Quote:* Sx1 Silver-Black / B100 / 32 MB Flash

bu ne demek oluyor hala Nono Toungue

Yaw..Ben resimleri buraya eklemeden önce onu değiştirmeye yeltendimBig GrinBig GrinToungue ama herhalde imzada karakter sayısını azaltmışlar...Bu yüzden bana 279 karakter silmen gerekio dio...Big GrinBig Grin Eger değiştirirsem ordakilerin yarısından fazlası kaybolucak...O yüzden bole kaldı..Ama merak etme..Senin hatırın için onu da değiştiririm...

cmert Wrote:Sen yine şanslısın bana "nokya kaç bu" diyorlardı Big Grin

LaughLaughLaughLaughWhistling

Düzenleme: İmzamı da değiştirdim....Olmuş mu???.....Toungue
Ya milletin aklına sokmayın kötü fikirler Big Grin sx1in etrafını sıvı yada sıvıya yakın bi maddeyle silersen ekran gidiyo Big Grin
--DaNGeR-- Wrote:Düzenleme: İmzamı da değiştirdim....Olmuş mu???.....Toungue

Olmuş Big Grin
cmert Wrote:
--DaNGeR-- Wrote:Düzenleme: İmzamı da değiştirdim....Olmuş mu???.....Toungue

Olmuş Big Grin

Big Grin Big Grin Laugh Laugh Wink Thumbup Yahoo Yahoo Yahoo

wasd Wrote:Ya milletin aklına sokmayın kötü fikirler Big Grin sx1in etrafını sıvı yada sıvıya yakın bi maddeyle silersen ekran gidiyo Big Grin

Bana mı diosun sen onu!!!....Big GrinBig GrinBig Grin Bende senin aseton olayından bi iki gün sona LCD ye tiner kaçırmıştım...Big GrinBig Grin Ama sagolsun King_Thief kendi ölü Sx1inin LCD yi gönderdi....İmzamdaki "Sx1_Kardeşliği_Gibisi_Yok!!!..." yazısı da burdan gelior işte....Big GrinBig Grin
Hııı Big Grin demekki böyle şeyler kardeşliği güçlendiriyor Shy toplu olarak sx1e tiner kaçıralım o zaman Big Grin
bu ayın chip dergisinde "cep telefonu rehberi" bölümünde bu resmi görünce dergiye sarılasım geldi acayip duygulandım Smile

[Image: tara0005ne4.jpg]
ice blue benimkindenBig GrinBig GrinToungue
3310 Wrote:bu ayın chip dergisinde "cep telefonu rehberi" bölümünde bu resmi görünce dergiye sarılasım geldi acayip duygulandım Smile

Bunu gördüğüm çok iyi oldu, bayimden ayırtmayı unutmayım Yahoo
3310 Wrote:bu ayın chip dergisinde "cep telefonu rehberi" bölümünde bu resmi görünce dergiye sarılasım geldi acayip duygulandım Smile

[Image: tara0005ne4.jpg]

ben de bugun aldım dergiyi daha ilk actıgım sayfada gorunce uzun uzun baktım kerataya
meğer ne çok özlemişim
Bundan sonra CarbonBlack ime modifiye yok Big Grin

[Image: dsc00385hg5.jpg]
cmert Wrote:Bundan sonra CarbonBlack ime modifiye yok Big Grin

[Image: dsc00385hg5.jpg]
Böhü böhü böhü Whistling carbon black olan var,ice blue kullanan var,bide benim gibi yansanayii dark blue yapan var Big Grin
Bi an resmi ekleyeceğim adresi bulamayınca bastım feryadı, neyseki uzakta değilmiş Yahoo

Bulletimle gezmelerdeyiz Big Grin

[Image: foto02vx4.jpg]
Yaa keşke bende carbon black kullansam ama ice blue..
Çok istemiştim carbon black olsun ama aldığım sitede yoktu ozamanlar...SadSad
ajan dıserınde sana bı cevap yazdım cmert oke
Kuçuyla takımmış Sx1imiz Big Grin Toungue
Popcorn Drinks Yahoo

[Image: foto00ru4.jpg]

[Image: foto0031cr6.jpg]
okumuştum Thumbup
bunu okumamışsındır ama cmert özel sayı bu Big Grin Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Reference URL's