ooo hemşerim ama ben kayseride değilim.

ne yalan söyliyim hiç güzel olmamış ama darılma yok.Yani böle karışık renkler iyi olmuyo belkide resimde gördüğümüz içindir ama simsiyah yada masmavi olunca işler değişiyor..Orjinali siyahmıydı?
Reputation bölümüne bak auzunay

yorumuma bak

Desperado Wrote:ne yalan söyliyim hiç güzel olmamış ama darılma yok.Yani böle karışık renkler iyi olmuyo belkide resimde gördüğümüz içindir ama simsiyah yada masmavi olunca işler değişiyor..Orjinali siyahmıydı?
Ajan onun tel carbon orjinalde

ama ice blueyu seviyo daha çok,ondan ilk defa beyazlatmaya çalışan sx1ci auzunay

yanlız hakkaten eline alıp bakınca güzel oluyo

resimde biraz dandik durmuş,simitçide toplayamadık onu,ajan uraştı mcdonaldstada toplayamadık

onu yapmak için ne uraştık biz biliyonmu

bende haftaya carbon black ve altın sarısı kapak alıcam,her taraf carbon olcak,bi tek arka kapağı altın sarısı yapıcam

kasayıda değiştirince sıfır gibi olcak

bide fw atsaydım tam süper olurdu ama..

kader işte

auzunay kapaklar gri renk mi ?
aldığım kapaklar metalik gri ama sx1 orjinali carbon black....yalnız resimde çok kötü gözüküyo söleyeyim wasd ta baktı camden orda güzeldi resimde dandik çıkmış....

Sx1_FoReVeR Wrote:auzunay kapaklar gri renk mi ?
Aldığı kapaklar gri,orjinali carbon black...
auzunay Wrote:aldığım kapaklar metalik gri ama sx1 orjinali carbon black....yalnız resimde çok kötü gözüküyo söleyeyim wasd ta baktı camden orda güzeldi resimde dandik çıkmış....

Güzel, güzel moralini bozma, orjinalleri iyi sakla 1-2 ay sonra tekrar orjinalleri takarsın. genç adama hepsi yakışır.
Webde gezerken yabancı bir sitede buldum. Bizim telefonun büyük maketi yanındada 7610 takozu vardı biraz editledim
![[Image: y0z0z2znyzncya0y2wgi.jpg]](http://www.myloadtr.com/files/y0z0z2znyzncya0y2wgi.jpg)
valla barış seninkide çok güzel olmuş...

bugün çok bezdirdi bu kapaklar bizi ama allahtan ii bişeyler çıktı ortaya valla

ya deyceğini bilmeseydim hiç uğraşmazdım da güzel bişi çıktı ortaya

en azından farklı bişi. 2 senedir ice blue görmek sıkmıştı

bende blacktan sıkılmıştım hafif

ii geldi valla

mcdonalds tepsisiyle götürcektim eve valla

:)hyr kapıdaki güvenlikçide Zenci şimdi izinde vermecek tepsisiz götürebilridikte

mercedes bu işi biliyor...

düzeltme : hatalı mesaj, silinebilir ...
İnanlımaz güzeler ya.. aynısını yazıcam valla..Kırmızı olanı eritti beni valla

:)Sx1ede bole tasarım yapmak lazım işte

Ben üretim safhasını da görmüştüm
ama o zaman eski Travego lar vardı