Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: :: SX1 SHOWROOM ::
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
ooo hemşerim ama ben kayseride değilim.Big Grin
hayatımda ilk defa sökütm ve kapak değişimi yaptım sx1ime.... bakın bakalım nasıl olmuş beğenecekmisniz...????

[Image: resim005ls0.jpg]

[Image: resim003ts9.jpg]

[Image: resim004mm7.jpg]

[Image: resim002kb4.jpg]
ne yalan söyliyim hiç güzel olmamış ama darılma yok.Yani böle karışık renkler iyi olmuyo belkide resimde gördüğümüz içindir ama simsiyah yada masmavi olunca işler değişiyor..Orjinali siyahmıydı?
Reputation bölümüne bak auzunay Big Grin yorumuma bak Big Grin
Desperado Wrote:ne yalan söyliyim hiç güzel olmamış ama darılma yok.Yani böle karışık renkler iyi olmuyo belkide resimde gördüğümüz içindir ama simsiyah yada masmavi olunca işler değişiyor..Orjinali siyahmıydı?
Ajan onun tel carbon orjinalde Big Grin ama ice blueyu seviyo daha çok,ondan ilk defa beyazlatmaya çalışan sx1ci auzunay Big Grin yanlız hakkaten eline alıp bakınca güzel oluyo Wink resimde biraz dandik durmuş,simitçide toplayamadık onu,ajan uraştı mcdonaldstada toplayamadık Big Grin onu yapmak için ne uraştık biz biliyonmu Big Grin bende haftaya carbon black ve altın sarısı kapak alıcam,her taraf carbon olcak,bi tek arka kapağı altın sarısı yapıcam Cool kasayıda değiştirince sıfır gibi olcak Smile bide fw atsaydım tam süper olurdu ama..Big Grin kader işteCray
auzunay kapaklar gri renk mi ?
aldığım kapaklar metalik gri ama sx1 orjinali carbon black....yalnız resimde çok kötü gözüküyo söleyeyim wasd ta baktı camden orda güzeldi resimde dandik çıkmış....SmileSmile
Sx1_FoReVeR Wrote:auzunay kapaklar gri renk mi ?
Aldığı kapaklar gri,orjinali carbon black...
auzunay Wrote:aldığım kapaklar metalik gri ama sx1 orjinali carbon black....yalnız resimde çok kötü gözüküyo söleyeyim wasd ta baktı camden orda güzeldi resimde dandik çıkmış....SmileSmile
Güzel, güzel moralini bozma, orjinalleri iyi sakla 1-2 ay sonra tekrar orjinalleri takarsın. genç adama hepsi yakışır.
Webde gezerken yabancı bir sitede buldum. Bizim telefonun büyük maketi yanındada 7610 takozu vardı biraz editledim Big Grin
[Image: y0z0z2znyzncya0y2wgi.jpg]
çok güzel olmuş Smile
işte bu günkü buluşmada aldığım kapak. tuşlar siyah olsaydı çok daha güzel olcaktı ama onu da bi ara alırım Smile çok uğraştırdı beni. hala sağ tuşlar hafiften dışarda duruyor ve kare zor basıyor. tekrar açasım gelmedi kaç saat uğraştım ztn Big Grin
[Image: 1001035hu9.th.jpg]
[Image: 1001043rc2.th.jpg]
[Image: 1001044re5.th.jpg]
[Image: 1001050nj9.th.jpg]
valla barış seninkide çok güzel olmuş...Smile bugün çok bezdirdi bu kapaklar bizi ama allahtan ii bişeyler çıktı ortaya valla SmileSmile
ya deyceğini bilmeseydim hiç uğraşmazdım da güzel bişi çıktı ortaya Smile en azından farklı bişi. 2 senedir ice blue görmek sıkmıştı Big Grin
bende blacktan sıkılmıştım hafifSmile ii geldi valla Smile
auzunay Wrote:valla barış seninkide çok güzel olmuş...Smile bugün çok bezdirdi bu kapaklar bizi ama allahtan ii bişeyler çıktı ortaya valla SmileSmile
Valla hakaten siz barışla baya kastırdınız kapak diye Big Grin hele sen Big Grin saatlerce uraştık,daha baştan dedim ama saatçi tornavidalarını alalım diye Big Grin Toungue söylemesem o telefonu alırdın sen tepsiyle Big Grin
mcdonalds tepsisiyle götürcektim eve valla Smile:)hyr kapıdaki güvenlikçide Zenci şimdi izinde vermecek tepsisiz götürebilridikte SmileSmile
Pazar günü sabah sabah sx1 ile çektiğim güzel otobüslerden iki tanesi karşınızda Thumbup

Şu güzelliğe bakarmısınız Thumbup

[Image: grnt36hd1.jpg]
[Image: grnt35uq8.jpg]
[Image: grnt37bs5.jpg]
[Image: grnt38dx4.jpg]
[Image: grnt31vf5.jpg]
[Image: grnt21uc3.jpg]
[Image: grnt23xb0.jpg]
[Image: grnt24cn1.jpg]
[Image: grnt25fd8.jpg]
[Image: grnt27qn0.jpg]
[Image: grnt29rt0.jpg]
[Image: grnt30tj5.jpg]
mercedes bu işi biliyor...Thumbup
auzunay Wrote:yalnız otobüslere vuruldum.. işte sx1lerede böle tasarım yapabilsek üstlerine amma güzel olur :)bilhassa kırmızı eritti beni Smile

evet harikalar değil mi Thumbup
düzeltme : hatalı mesaj, silinebilir ...
İnanlımaz güzeler ya.. aynısını yazıcam valla..Kırmızı olanı eritti beni vallaSmile:)Sx1ede bole tasarım yapmak lazım işte SmileSmile
Ben üretim safhasını da görmüştüm Yahoo

ama o zaman eski Travego lar vardı Shy
fugitif95 Wrote:
cmert Wrote:Akla zarar Big Grin

:Pkorkma cosku bea aklimiz saglam..

avatar tam temalık olmuş, gözlük falan Toungue Toungue
dışarıda da güneş yok iyi mi Laugh Laugh
Yine Boş DErste Çekilmiş Uçan Bİ fotoğrafım SmileSmile

[Image: grnt25sv8.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Reference URL's