az önce İzmir/Karşıyaka da dolaşırken gözüm birden telefoncu vitrinine kitlendi.şöyle kara bişeydi.alla ala bu ne dedim, neyse hedefe biraz zoom yaptım.amanın ne görsem iyi.jelatini ekranında , şanslı sahibini bekleyen cillop gibi , en siyahından SX1!!!
tabi heyecanla içeri daldım hemen."ne kadar vitrindeki BlackPassion" dedim, adam "bilekpeşın ne ya" dedi.Şaka şaka bu kısmı ben uydurdum
420YTL dedi
ilgilenen olursa Kemalpaşa caddesinde Raska İletişim (TELSIM Cepshop)
Yenir walla

420 fasla mı ne ?

bende zamanında bir telsim cepshoptan almıştım son kalan siyah sx1 di, istanbul kadıköyde
hey gidi günler

yeni alacak sahibine hayırlı olsun şimdiden...
ne diyosun sen be , gıcır gıcır ve simsiyahından hemde...
yemede yanında yat
Allah sahibine bağışlasın
aynen

Ben 1.5 yıl önce bu fiyatı verdim.Bence çok pahalı ama değer !!!
Kara borsaya düşmüş. O fiyat az bile.
bence fiyatı çok normal 6600 takozunun 450 500 milyon ettği bir piyasada sx1 420 milyon çok değil bence
valla bencede bu fiyata değer!ben 2004 ün 12. ayında 420 ytlye almıştım

şimdi param olsa gene alırım!fazla sx1 göz çıkarmaz!bir sx1 eşittir 10 takoz 6600

Adam elinde kalan malı ucuza vereceğine pahalıya satıyo

)
Pahalı mahalı ama satılıyor hala. Prim yapıyor hala demek ki
geçenlerde satıldı kendisi...
o tel e 420 de deger,500 de.inanin param olsun ilk alacagim telefon ikinci bir sx1 dir.dusunsene bi cepte siyah bi cepte lacivert sx1...allah be!
bencede fiyat iyi deger siyah güzel olur
bende görmüştüm sx1 440 ytl...gerçekten arkadaşlarımdaki 6600 ları görüyorumda...ığğğğğğğğğğğ...SX1e 880 ytl bile verilir...belki abartım ama değer .

.... SX1...SX1....SX1.....SX1.....SX1....SX1....SX1...SX1...
cmrt su sıyah sx1 e ne ıstıyosun
sana 1000ytl olur, o da sen diye haa ...
SX1 çoktan satılmış aldığım habere göre, baya erken davrandın ...

fugitif95 Wrote:o tel e 420 de deger,500 de.inanin param olsun ilk alacagim telefon ikinci bir sx1 dir.dusunsene bi cepte siyah bi cepte lacivert sx1...allah be!
ikisininde siyah olmasını tercih ederim

umarım olur. Değilmi Coşku

auzunay Wrote:bende görmüştüm sx1 440 ytl...gerçekten arkadaşlarımdaki 6600 ları görüyorumda...ığğğğğğğğğğğ...SX1e 880 ytl bile verilir...belki abartım ama değer .
.... SX1...SX1....SX1.....SX1.....SX1....SX1....SX1...SX1...
880 dedinde hala utanç içinde hafızamda yer eden bir olay aklıma geldi.
Yıllar yıllar önce

Bir yaz günü 6600 a 848.000.000 TL / 12 ay taksitle. Para dökmüştüm. Nekadar toymuşum ozaman

Ey gidi günler ey

herkes siyahı sever ben griyi

gri daha çekici gelio bana.. siyah siyah ne o öyle telefonu bulamam gece ben karanlıkta

Sx1.Forumlari Wrote:herkes siyahı sever ben griyi
gri daha çekici gelio bana.. siyah siyah ne o öyle telefonu bulamam gece ben karanlıkta 
sataşmak gibi olmasın da senin gece sx1i aramana gerek yok ki sen gönül verdiysen sx1e senden uzaklaşınca ağrı girer kalbine acır bi yeri o yüzden gönlünün gösterdiği yerde bulursun sx1'i.
SİYAH SX1 COK GUZEL DURUYOR, GRI SX1 ALMAMIS OLSAYDIM TERCIHIM KESINLIKLE SIYAH OLURDU...
bende ice blue almıştım... siyahı görünce acaip moralim bozulmuştu

Siyah çok karizmatik duruyor...