arkadaşlar geçen gün müzik dinlerken mikrofon patladı servise yolladım burdan ses gidio dışardan ses gelmiyodu nurabi v4 yuklu iken servise yolladım bi problem olur mu yani neden boyle bi yazılım yukledin die garanti dışı kalırmı???bide eğer yapılırsa bana tekrar orj.fw li haliyle mi yollıcaklar?????
// "acil yardıııımmmmmmmm" şeklinde konu başlığı yardım edecek olanada, aynı sorunu yaşayanada yardımcı olmaz. lütfen daha açıklayıcı konu başlıkları seçelim. Konu başlığı düzeltildi: Sonic
öncelikle geçmiş olsun
nurani yüklü tellerin çoğunda bu arıza görülür
bir kaç ihtimal var
farklı fw yüklü diye garanti dışı bırakılabilir(%80)
farkedilmez ya da göz ardı edilirse hoparlör değştirilir(%10)
orj servis fw yükleyip iade edebiliriler(%10)
keşke servise vermeden orj servis fw yükleseydin
ihtiyaç duyarsan forumda bulabilirsin
35cem35 Wrote:öncelikle geçmiş olsun
bir kaç ihtimal var
saol teşekkür ederim elimde hertürlü fw var cihazı takip ettim şu anda yapılıyomuş yani testteymiş inşallah yapılır o tel her ihtimale karşı elime gelicek gelinde hangi fw yi yuklemeyi önerirsiniz ve bikaç özellikt yazarsanız ii olur.bazıları da donanıma bakılıyo dedi bi sorun olmaz dedi...
cmertın son fw sini yukle
sorunsuz çalışıo

gizli.ajan_sx1 Wrote:35cem35 Wrote:öncelikle geçmiş olsun
bir kaç ihtimal var
saol teşekkür ederim elimde hertürlü fw var cihazı takip ettim şu anda yapılıyomuş yani testteymiş inşallah yapılır o tel her ihtimale karşı elime gelicek gelinde hangi fw yi yuklemeyi önerirsiniz ve bikaç özellikt yazarsanız ii olur.bazıları da donanıma bakılıyo dedi bi sorun olmaz dedi...
Tabanı SVN 15 olan her tür firmware'i öneririm. Sıralamama gelince, CMERT_UP2, Brothers54. Eğer default halde olsun istiyorsan SVN15
Ses yüksek olsun hoparlöre zarar gelmesin istersen SVN 13 MaxxVolume
Ses Yüksek olsun telefon hızlı olsun dersen SVN 07 (Bazı operatörlerin adı yoktur. Örneğin Avea Arıa diye çıkar)
SVN 14 13'ün sesi kısılmış hali ve 15'in taban aldığı geçiş SVN'si çok önermem.
05 ve 06 çok bug'lı...
İyi çalışmalar...
SiemensMania Wrote:gizli.ajan_sx1 Wrote:35cem35 Wrote:öncelikle geçmiş olsun
bir kaç ihtimal var
Tabanı SVN 15 olan her tür firmware'i öneririm. Sıralamama gelince, CMERT_UP2, Brothers54. Eğer default halde olsun istiyorsan SVN15
Ses Yüksek olsun telefon hızlı olsun dersen SVN 07 (Bazı operatörlerin adı yoktur. Örneğin Avea Arıa diye çıkar)
05 ve 06 çok bug'lı...
İyi çalışmalar...
benim tel sorunsuz yapılıcak mı yani ondan haber verin??
SiemensMania Wrote:Tabanı SVN 15 olan her tür firmware'i öneririm. Sıralamama gelince, CMERT_UP2, Brothers54. Eğer default halde olsun istiyorsan SVN15
05 ve 06 çok bug'lı...
İyi çalışmalar...
peki SVN 08 nasıl??
07 nin winswupını bulamadımda elimde bu var.denemek istiyorum.bakalım SX1imiz ne evrelerden geçmiş

edit : pardon yanlış bilgi vermişm...
cmert Wrote:SiemensMania Wrote:Tabanı SVN 15 olan her tür firmware'i öneririm. Sıralamama gelince, CMERT_UP2, Brothers54. Eğer default halde olsun istiyorsan SVN15
05 ve 06 çok bug'lı...
İyi çalışmalar...
peki SVN 08 nasıl??
07 nin winswupını bulamadımda elimde bu var.denemek istiyorum.bakalım SX1imiz ne evrelerden geçmiş 
07 yollayabilirim
bence buraya upload edersen çok faydalı olur
belki bakarsın bizlerden de bu fw yi kullanmak isteyen olabilir!
Şimdiden teşekkür ederim.
SiemensMania Wrote:07 yollayabilirim
memnun olurum ...
cmert Wrote:SiemensMania Wrote:07 yollayabilirim
memnun olurum ...
O SVN'de ses çok güçlü. Hatta bir rivayete göre Almanya'da birkaç vakada sağırlığa neden olduğu gerekçesiyle apar topar kaldırılıp yerine SVN 10 çıkarıldı. Bu arada 08 sormuşsunuz 08 Uzak asya variantlı cihazlara yazılmış bir SVN
SiemensMania Wrote:O SVN'de ses çok güçlü. Hatta bir rivayete göre Almanya'da birkaç vakada sağırlığa neden olduğu gerekçesiyle apar topar kaldırılıp yerine SVN 10 çıkarıldı. Bu arada 08 sormuşsunuz 08 Uzak asya variantlı cihazlara yazılmış bir SVN
evet ses konusundaki popularitesini biliyorum ...
bende ki SVN 08 UK-DE-IT varyantlı.hiçbir uzak asya dilini desteklemiyor ama ...
svn 07 de ki ses yüksek olmasına rağmen, buzzera arıza manasında bir sorun yaratmıyorsa
ben 07 yi denemek isterim açıkcası
eğer mümkünatı varsa svn 07 yi upload eder misin?
Bu arada 07 nin (AVEA) operatör ismini tanımamasından başka ne gibi eksileri var?
Mesela svn 15 için uygulanan patchler, svn 07 ye uygulamaya kalkarsak çok ciddi donanımsal arızalar yaratabilir mi?
Bu konularda bana yardımcı olur musun?
Teşekkür ederim...
yaw millet konu açtık walla cok yardımcı oldunuz saolun::: ŞİMDİ BENİM TEL YAPILCAK MIIIIII Bİ HAFTADIR SERVİSTE HALA SES YOKK
gizli.ajan_sx1 Wrote:yaw millet konu açtık walla cok yardımcı oldunuz saolun::: ŞİMDİ BENİM TEL YAPILCAK MIIIIII Bİ HAFTADIR SERVİSTE HALA SES YOKK
BUNU SERVİSE SORMAN GEREKİYOR: BURADAKİ İNSANLAR SADECE TECRÜBELERİ VE YAŞADIKLARINDAN ÖTÜRÜ TAHMİNLERİNİ İLETEBİLİRLER.
35cem35 Wrote:öncelikle geçmiş olsun
bir kaç ihtimal var
Sakin ol!
Tahminimizi belirttik zaten burda, hala soruyorsun!!!
Ve sanki biraz kızıyor gibisin "konu açtık çok yardımcı oldunuz saolun" falan
Bkz: 2 nolu mesaj...
ya bu konoları ben de cok merak ediyordum çok sagolun
YAA ARKADAŞLAR ÖZÜR DİLERİM SADECE BİRAZ TELAŞLIYIM TELİM GARANTİ DIŞI KALIR YAPILMAZ DİE HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLERİM YİNE DE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK SAOLUN
gizli ajan dostum en başta sx1ini hangi servise verdin?gerçi nereye verdiğinin bir önemi yok!her nereye verdiysen ara ve durumunu sor!korkacak bişe yok.onlar zaten senin fw ye bakmadan flashtır fwdir hepsini yeniden atıp öle deniyorlardır!dediğim gibi sx1 inin serviste kalış süresi sana bağlı eğer üstüne düşmessen 1-1.5 ay oyalarlar!!!onları aradığın zamanda yüklediğin fw yi falan karıştırma, işi hızlandırmalarını iste!!! şimdiden kolay gelsin.
not:sx1imi tam 20 kez teknik servise gönderdiğimden dolayı ve şuanda da hala teknik serviste olduğundan dolayı bu tür konularda deneyimli olduğum sölenebilir

sen içini rahat tut ve yarına ilk iş olarak teknik servisi ara ve son durumunu öğren...
fanatice Wrote:gizli ajan dostum en başta sx1ini hangi servise verdin?gerçi nereye verdiğinin bir önemi yok!her nereye verdiysen ara ve durumunu sor!korkacak bişe yok.onlar zaten senin fw ye bakmadan flashtır fwdir hepsini yeniden atıp öle deniyorlardır!dediğim gibi sx1 inin serviste kalış süresi sana bağlı eğer üstüne düşmessen 1-1.5 ay oyalarlar!!!onları aradığın zamanda yüklediğin fw yi falan karıştırma, işi hızlandırmalarını iste!!! şimdiden kolay gelsin.
not:sx1imi tam 20 kez teknik servise gönderdiğimden dolayı ve şuanda da hala teknik serviste olduğundan dolayı bu tür konularda deneyimli olduğum sölenebilir
sen içini rahat tut ve yarına ilk iş olarak teknik servisi ara ve son durumunu öğren...
teknik servisi aramadım ama basari servise yollamıştım sitesine girdim cihazın durumuna ordan baktım yapılmış ve 8 gün serviste kalmış herşey için herkese teşekkürler telime kavuştum

)))))))yani yarın alıcamm
geçmiş olsun
bu arada eğer cihazında donanımsal bir arıza yok ise hiç merak etme mutlaka bir çözümü vardır...
şimdi forumun tadını çıkarma zamanı

iyi forumlar
cmert Wrote:SiemensMania Wrote:O SVN'de ses çok güçlü. Hatta bir rivayete göre Almanya'da birkaç vakada sağırlığa neden olduğu gerekçesiyle apar topar kaldırılıp yerine SVN 10 çıkarıldı. Bu arada 08 sormuşsunuz 08 Uzak asya variantlı cihazlara yazılmış bir SVN
evet ses konusundaki popularitesini biliyorum ...
bende ki SVN 08 UK-DE-IT varyantlı.hiçbir uzak asya dilini desteklemiyor ama ...
08'i çok takip etmedim ilk zamanlar uzak asya içinde sonradan varyant geliştirmiş olabilirler.