arkadaşlar 512 mb hafıza kartım var.kart gayet güzel çalışıyor.telefonumda hep küçültülmüş mp3leri dinliyordum.bir de küçültülmemiş orjinal mp3 dinliim dedi.birkaçtane attım fakat o da ne.
hem sx1in orjinal mp3 playeri hem de viking mp3player menülerde gezerken tutukluk yapıyor.menüyü çok yavaş açıyor.görüntüleri açarken takılıyor.fakat küçültülmüş mp3lerde bu sorunu yaşamıyorum.
birtek mp3goplayer takılmıyor.o da sesi az çıkarıyor.format attım hem tele hem de hafıza kartına.sorun yine düzelmedi.sorun ne olabilir.
ilginç bi durum rüzgar ateşi.bak şimdi bunun yanıtını gerçekten bende merak ettim!neymiş acaba sorun üstatlar yardıma koşun...

rüzgar_atesi Wrote:arkadaşlar 512 mb hafıza kartım var.kart gayet güzel çalışıyor.telefonumda hep küçültülmüş mp3leri dinliyordum.bir de küçültülmemiş orjinal mp3 dinliim dedi.birkaçtane attım fakat o da ne.
hem sx1in orjinal mp3 playeri hem de viking mp3player menülerde gezerken tutukluk yapıyor.menüyü çok yavaş açıyor.görüntüleri açarken takılıyor.fakat küçültülmüş mp3lerde bu sorunu yaşamıyorum.
birtek mp3goplayer takılmıyor.o da sesi az çıkarıyor.format attım hem tele hem de hafıza kartına.sorun yine düzelmedi.sorun ne olabilir.
Task manager'dan bakacak olursanız mp3 player'ın pause modunda 448 Kb, player modunda ise 1.5 Mb'e yakın ram kullandığını görürsünüz. Bu da total ram'i 8 Mb olan bir telefon için büyük bir külfettir. Siz bu esnada bir de görüntü vb gibi farklı bir uygulama açtığınızda sorun artacaktır. Benzer durumlar 256 Mb ve altı pc'lerde de yaşanır. Birkaç uygulama açtığınızda sistem kasar.
benim sx1 hoparlorune ihtiyacım var fiyatlar nasıl bilgisi olan var mı??
piyasada zor bulunan bir parça.bulursan fiyatı 15-20YTL arası ...
SiemensMania Wrote:Task manager'dan bakacak olursanız mp3 player'ın pause modunda 448 Kb, player modunda ise 1.5 Mb'e yakın ram kullandığını görürsünüz. Bu da total ram'i 8 Mb olan bir telefon için büyük bir külfettir. Siz bu esnada bir de görüntü vb gibi farklı bir uygulama açtığınızda sorun artacaktır. Benzer durumlar 256 Mb ve altı pc'lerde de yaşanır. Birkaç uygulama açtığınızda sistem kasar.
cevap için teşekkürler fakat küçültülmüş mp3lerde görüntü açıyorum hiç kesilme yok.orjinal bir mp3 parçasını yürütürken mp3player daha çok mu ram kullanıyor
hem 6600 ramden özürlü fakat aynu şekilde onunla dinliim dedim.dosya yöneticisini açtım.görüntü açtım.banamısın demedi.kesilme falan yok.
acaba bu sorun herkeste oluyor mu
bi deneyenler mesaj atarlarsa sevinirim.
dostum bunu yazmaktan nefret ediyorum ama maalesef 6600 , 9400 kb ram boşluğuna sahip.
robotica Wrote:dostum bunu yazmaktan nefret ediyorum ama maalesef 6600 , 9400 kb ram boşluğuna sahip.
peki fxplorer de d sürücüsü ram değil mi
neden 1500 kb gösteriyor 6600da
evet fexplorerda en üstte free ram:9400 kb yazıyor.o 1500 kb kulllanılan ram miktarı olmalı.
abi telefon fifa 2005 i sorunsuz açtı yaw.