|
MMC Şifre Çözme
|
|
01-22-2005, 03:49 PM
|
|||
|
|||
|
Öncelikle telefonumuza Psiloc - eFileManager programını kuruyoruz. ( Psiloc - eFileManager programını sitemizin Download bölümünden bulabilirsiniz )
Telefounumuza Psiloc - eFileManager programını kurduktan sonra programı calıştırarak C: üzerinde Find-Simple seçeneği ile mmcstore dosyasını aratıyoruz. Psiloc - eFileManager programı aracılığı ile bulmuş olduğumuz mmcstore dosyasını telefonumuzda çalıştırma imkanımız olmadığı için Bluetooth yardımı ile bilgisayarımıza yolluyoruz. Bilgisayarımıza yollamış olduğumuz dosyayı birlikte aç seçeneği ile Not Defterinde açıyoruz ve önümüze ekteki resim gibi bir pencere çıkıyor. Teknoloji Magazin forum.teknomag.com / sozluk.teknomag.com |
|||
|
02-15-2005, 04:34 PM
|
|||
|
|||
|
bluetooth'u olmayan arkadaşlar mmcstore dosyasını telefonda çalıştırma imkanımız var bu çok basit c:/system/ parametresi içersindeki mmcstore dosyasının adını mmcstore.txt olarak değiştirmek artık dosya NotPad de açılacaktır M!ü gibi bişeyler yazıyo ondan sonra gelen metin hafıza kartınızın şifresidir oke.
|
|||
|
02-16-2005, 01:18 AM
|
|||
|
|||
|
Bilgi için teşekkürler KaTRaN01 ,
araştırmacı birisisin gerçekten
Teknoloji Magazin forum.teknomag.com / sozluk.teknomag.com |
|||
|
02-19-2005, 11:02 PM
|
|||
|
|||
|
saol yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
|
|||
|
04-01-2005, 05:40 PM
|
|||
|
|||
|
arkadasım benım sx1 im var o hafızaya gecme programını bana yollarmısın ama çabuk please bahadirkocarslan@mynet.com adresim
|
|||
|
07-22-2006, 01:43 AM
|
|||
|
|||
|
RE: MMC Şifre Çözme
bende mmc store diye birşey yok ama yazma koruması halen devam ediyor bir yardım edin 1 gb hafıza kartı boşa gidecek yoksa
|
|||
|
08-30-2006, 02:54 PM
|
|||
|
|||
|
Bu yöntem sadece mmc kart'ın şifrelendiği telefonda geçerlidir....Başka bir telefonda olmaz.....Emek için teşekkürler.....
|
|||
|
09-17-2006, 12:23 PM
|
|||
|
|||
|
Tşkler sagolun
SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4_PLUS-İce Blue Sx-One
|
|||
|
02-05-2007, 09:05 PM
|
|||
|
|||
|
Ya şifreyi bulmayı öğrendim ama karta nasıl şifre konulur bilmiyorum
bana şifre koymayı öğretecek bi gönüllü varmı acaba?
Dünya ne kadar dönerse dönsün! SEN HEP DELİKANLI OL!!! Pamuk Prenses mi olur?Prenses dediğin TAŞ gibi olur... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

bana şifre koymayı öğretecek bi gönüllü varmı acaba?