|
Yeni Fw Yapacak arkadaşlar!!!!..Buraya..."Fwlerimizdeki sorunlar..."
|
|
10-23-2006, 11:23 AM
(This post was last modified: 10-23-2006 11:52 AM by --DaNGeR--.)
|
|||
|
|||
|
Yeni Fw Yapacak arkadaşlar!!!!..Buraya..."Fwlerimizdeki sorunlar..."
Sx1 kullanıcıları olarak Fw yaparken yaşadıgımız sorunları bi konu altında toplamayı düşündüm...İnşAllah yararlı olur...
İlk olarak ben başlıyım... ![]() Bi cok kişinin bildigi gibi dün ilk kompleks Fw mi yaptım.. Daha dogrusu yapmaya calıştım....Bazı eksikleri var ama...Ve Usb kablosu ilk takıldıgında bi kez LoaderTherad sistem hatası verio...Daha sonra veri transferi yaparken de 2 saniye aralıklarla sürekli aynı hatayı verio....Ve asıl kotü yanı neden kaynaklandıgını bilmiorum...2. sorunum Sx1_Speed prosuyla ilgili...Ama onun Sebebini ve çözümünü biliorum...Kullanılan hızı sabitlemek için sadece "setfreq.exe" dosyasını kopyalamıştım...Ama kullanılan hızı kaydetmediğini görünce bi daha inceledim ve Sx1_Speed pro su da farklıymış..O yüzden düzgün çalışmıomuşş.. (Cmert demek ki sadece setfeq.exe yi kopyalamak yetmiomuşş.. Neyse tecrube oldu benim için... )3. sorunum Dimmer açılışta otomatik başlamıo...Nedenini tam olarak bilmiorum..Ama ya 0.95 versiyonun bi sorunu olabilir..(Çünkü daha onceden 0.94 vardı ve gayet güzel çalışıodu.. ).. yada ben yanlış kopyaladım.. Tekrar yapacagım Fw de inşAllah bi daha bu sorunla karşılaşmam...4. olarak palet ve Fw ismini değiştiremedim..(Nedeni palet anlatımının hemenpaylaşın gazabına ugraması... )Bu sefer palet değiştirmede sorun yaşamıcam ama Fw ismini değiştirmek için hangi dosyayı editleyeceğimi bilmiorum...Ama zannediorum ki onu da aynı şekilde palette4.dll yi değiştirdiğimiz yolu izleyerek yapıcaz... Yani bu konuda da sorunum sadece Fw isminin hangi dosyada kayıtlı oldugu...Şimdilik aklıma gelen ve karşılaştıgım sorunlar bunlar...İnşAllah sorunlarımın cevapları vardır.. Gercekten bu ilk Fw benim için buyuk bi tecrube oldu... (Biraz sancılı da olsa... )Sonraki denemelerde daha stabil Fwler üretmek dileğiyle... ![]() (Tüm yardımlarından dolayı Cmert, adigehalil, HiJacker ve diger arkadaşlara teşekkur ediyorum..) Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun...
Sx1 --> EFSANE CİHAZ(Telefon bile diyemiyorum!!!!...) * SX1_CARBON-Black / B100 / 32 MB Flash * 2 GB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * SX1_Silver_Black / B124 / 32 MB Flash * 512 MB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * NOT: Sx1_Kardeşliği_Gibisi_Yok!!!... |
|||
|
10-23-2006, 11:32 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Yeni Fw Yapacak arkadaşlar!!!!..Buraya..."Fwlerimizdeki sorunlar..."
senin fw'de gusel olur inşallah,,beklioz...ama sende o potansiyel mewcut
![]() ..
|
|||
|
10-23-2006, 11:53 AM
|
|||
|
|||
|
Sorunlarıma Cevap bulursam neden olmasın...
Sx1 --> EFSANE CİHAZ(Telefon bile diyemiyorum!!!!...) * SX1_CARBON-Black / B100 / 32 MB Flash * 2 GB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * SX1_Silver_Black / B124 / 32 MB Flash * 512 MB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * NOT: Sx1_Kardeşliği_Gibisi_Yok!!!... |
|||
|
10-23-2006, 12:03 PM
|
|||
|
|||
|
Bu işlere yeni başlamış biri olarak bu tür sorunlar yaşaman gayet doğal, daha neler göreceksin kimbilir.tabi hepsini deneme yanılma yoluyla da çözeceksin ... gelelim cevaplara ;
1-drive c: before z: patchından sorun çıkabilir ... 2- Quote:(Cmert demek ki sadece setfeq.exe yi kopyalamak yetmiomuşş.. Neyse tecrube oldu benim için... ) sx1_speed programını UP_3 ten kopyalaman gerekirdi.onu kastetmiştim.tabii ki setfeq.exe tek başına işe yaramaz ... 3-0,95 versiyonda hiçbir sorun yoktur.bkz. UP_3 .butlaka biyerde hata yapıyorsun ...4-fw ismi a: ve z:/system/versions/customerinitinfo.txt dosyasında saklanır ... ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
10-24-2006, 02:26 AM
|
|||
|
|||
|
Cmert_Up_3 teki xxxAppctrl un konmasının nedeni nedir?? Appctrl nin uygulama yöneticisi oldugunu biliorum...
bu versiyon daha üstün özelliklere mi sahip...Hatalardan arınmış bi versiyonsa bende yapmaya çalıştıgım fw de onu kullanayım...
|||
|
10-24-2006, 02:50 AM
|
|||
|
|||
|
evet bencede
şu efsanelik olayı...
All The Better For Seeing You ALL! |
|||
|
10-24-2006, 12:41 PM
|
|||
|
|||
--DaNGeR-- Wrote:Cmert_Up_3 teki xxxAppctrl un konmasının nedeni nedir?? Appctrl nin uygulama yöneticisi oldugunu biliorum... alakası yokk ... sadece uygulama ikonu değişimi için , altında başka bişey aramayın ... ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
10-24-2006, 11:22 PM
(This post was last modified: 10-24-2006 11:49 PM by --DaNGeR--.)
|
|||
|
|||
|
BAŞARDIM!!!!
Evet arkadaşlar..2. denememde sorunsuz bi fw ye ulaştım..Fw gayet güzel..Önceki Fw de karşılaştıgım sorunların hiç birinden eser yok bu Fw de....
SX1_DaNGeR-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_001.exe İlk once Fw de olan özellikleri, patchleri ve uygulamaları yazayım.. *AlarmManager *Cntmng *Devman *Palet_Degiş *NgageMod *Fexplorer *Mp3Player *Kronometre *Mesaj E’ye *PhotoFix *PVCamcorder *Radio *Realplayer *Screenshot *SX1Speed *.mbm, *.aif , *.mid *.rsc vs. c den okur.. *Temayı yöneticiden sorunsuzca kaldırabilme *ngage patch(ram:10.5 mb) *Fotograf kalitesi artırılması *Ve diğer bilindik özellikler... Uyguladıgım bazı patchler... *no/tuşları kilitle ile restart *telefon hafızasını 11,5MB ye çıkartır(32mb flash için) *SIM kart değişince arama kayıtları silinmez *Görüşme sesi +2 kademe *Radyo Kulaklık Patchi *Tuş takımı kilitliyken bir tuşa basınca çıkan uyarıyı kaldırır *Format attıktan sonra tarih ve saat bilgilerinin silinmemesini sağlar *Normalde çalışmayan bazı Midp 2.0 oyunlarının çalışmasını sağlar *Tuşa basılı tutma süresini 900 ms den 500 ms ye alır *Joysitick e uygulama atama patchi(sol:radyo, sağ:video, yukarı:kayıtlar, asagı:rehber, ortaya basılı:Devman) Bana bu konularda bilgi sahibi olmamı saglayan ve yardım eden başta Cmert, HiJacker ve adigehalil cok teşekkur ederim... Forever_Sx1 Not:Bu Fw mi yayınlamıcam..çünkü bu fw nin bende manevi olarak özel bi yeri var..O yüzden yayınlamayacagım.. inşAllah daha sonra yeni fw ler yaparsam bunları sizlerle paylaşıcagıma söz veriorum...Anlayışınız ve ilginizden dolayı tekrar tekrar teşekur ederim... ![]() (Kusura bakma HiJacker..Aklımdaydın ama unutmuşum... Neyse; Allah'tan mesajı değiştirebilioz.. )
|||
|
10-24-2006, 11:30 PM
|
|||
|
|||
|
Hayırlı olsun dostum. Ama kalbimi kırdın. O kadar uğraşıp sana palet yapımını anlattım bana teşekkür etmemişsin
![]() ![]()
|
|||
|
10-24-2006, 11:54 PM
|
|||
|
|||
|
Kalbindeki kırıkları teker teker japon yapıştırıcısıyla bi daha kırılmıcak şekilde onarıcam...
Merak etme sen.... (Affedildim mi?? )
|||
|
10-24-2006, 11:57 PM
|
|||
|
|||
--DaNGeR-- Wrote:Kalbindeki kırıkları teker teker japon yapıştırıcısıyla bi daha kırılmıcak şekilde onarıcam... Öpüldünüz.
|
|||
|
10-25-2006, 12:37 PM
(This post was last modified: 10-25-2006 01:43 PM by --DaNGeR--.)
|
|||
|
|||
HiJacker Wrote:Öpüldünüz. Sagol.... Gelelim benim Fw ye... ![]() *Gün geçtikçe tecrube kazanıorum ve Fwlerim daha ii ye gidior...Yavaş yavaş da işi kapmaya başladım... ![]() *LoaderTread hatasını giderdim...(c: before z patchini kaldırmadan..) *Sx1_Speed olayı çözüldü.. *Dimmerin autostart sorunu çözüldü... *Fw ismi değiştirildi... *Palet değiştirildi... *Yanlız 2 adet sorunum var.. *1.sorun, A: sürücüsünü telefondan göremiorum...Fexplorer ve fileman la girmeye çalıştıgımda uygulama kapatıldı uyarısı verio..ProfiExplorer ve orijinal dosya yöneticisiyle içi boş olarak gözüküor...Fakat içi agzına kadar dolu... ![]() *2. sorun ise Viking mp3 player çalışmıo...(v3.52)..3.53 versiyonunu denemedim ama 3.52 versiyonun da normal olarak çalışması lazım...Ayrıca Ultra Mp3 te çalışmıo..Ama o zaten daha onceden de çalışmıodu...Bunun nedeni olarak a ya yerleştirilmiş olan libs dosyalarından olabileceğini düşünüorum... *Bunların dışında Fw gayet güzel..Umarım kullanıkça yeni sorunlarla karşılaşmam.. ![]() Sorunların nedeni ne yanıtı ne acaba???... işte benim A: http://www.zshare.net/download/danger_001-rar.html Öneri ve fikirlerinizle daha mükemmele yakın fwler yapmak dileğiyle... Teşekkurler... Sx1 --> EFSANE CİHAZ(Telefon bile diyemiyorum!!!!...) * SX1_CARBON-Black / B100 / 32 MB Flash * 2 GB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * SX1_Silver_Black / B124 / 32 MB Flash * 512 MB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * NOT: Sx1_Kardeşliği_Gibisi_Yok!!!... |
|||
|
10-25-2006, 01:42 PM
|
|||
|
|||
|
Hani sorunsuzdu , yine 2 soru yazmışsın ...
![]() A: sürücünü oluştururken içerikte hata yapmışsın.bu nedenle ne : SX1 de ne de aptacher da içeriği göremezsin ... (eklediğin dosyaların salt okunurluğunu kontrol et,oluşturmadan öce tümünün salt okunur olmaması gerekiyor) ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
10-25-2006, 02:02 PM
(This post was last modified: 10-25-2006 02:10 PM by --DaNGeR--.)
|
|||
|
|||
cmert Wrote:Hani sorunsuzdu , yine 2 soru yazmışsın ...Kullandıkça Fw kendini gösterio... ![]() cmert Wrote:A: sürücünü oluştururken içerikte hata yapmışsın.bu nedenle ne : SX1 de ne de aptacher da içeriği göremezsin ... (eklediğin dosyaların salt okunurluğunu kontrol et,oluşturmadan öce tümünün salt okunur olmaması gerekiyor)Sagol..Eklediğim hiç bi dosyada salt okunurluk yoktu ama neyse..bi dahaki denememde hepsine teker teker bakarım artık... ![]() Peki Mp3Player in çalışmamasının nedeni incelediysen libs klasörü altındaki .dll ler olabilir mi??Ngage oyunları için bi çok .dll dosyası yerleştirilmiş... Onları kaldırsam sadece gerekli olanları koysam sorun düzelir mi??Bide bu radyo da kulaklıksız vaziyette radyo açılıor..Fakat hiçbir şekilde radyo istasyonu bulamıor şarj aletini ve usb kabloyu taktıgımda...Ama kulaklıgı taktıgımda rahatlıkla buluor...Acaba bu durum normal mi??Yoksa benim bulundugum yerden mi kaynaklanıor?? Sx1 --> EFSANE CİHAZ(Telefon bile diyemiyorum!!!!...) * SX1_CARBON-Black / B100 / 32 MB Flash * 2 GB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * SX1_Silver_Black / B124 / 32 MB Flash * 512 MB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * NOT: Sx1_Kardeşliği_Gibisi_Yok!!!... |
|||
|
10-25-2006, 03:12 PM
|
|||
|
|||
|
Mp3Player için kesin bi fikrim yok.sonuçta senin yaptığın bir çalışma, dll leri kontrol et yine de ...
radyonun çalışması için port girişinde sağdan 2.pine bir hat çekili olması lazım.ne şarj aleti, ne de usb kablosunda bu pine denk gelen bir hat yok. yazdığım pine bir çay kaşığı yaklaştırdığında dahi çektiğini göreceksin
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
10-25-2006, 03:14 PM
(This post was last modified: 10-25-2006 03:17 PM by --DaNGeR--.)
|
|||
|
|||
|
Anahtar da aynı işi görmez mi??...
![]() Anahtarla denedim olmadı da... ToungueNOT: Cidden cay kaşıgı işe yarıyor..Şimdi denedim de.. Herhalde kaşık kısmı çanak antan görevi görüyor.. ![]()
|||
|
10-25-2006, 04:03 PM
|
|||
|
|||
|
kardes anahtarlada calısyo radio denedım cunku
ama cay kasıgı daha rahat sokete giriyo bn arklarıma gosterıyorum sasırıyolar sımdı onlarda sx1 almayı dusunuyolar cmert kardesımızın sayesınde sx1 im cok gusel oldu herkes kıskanıyo nazar deyıcek dıye korkuyorum
|
|||
|
10-26-2006, 07:02 PM
|
|||
|
|||
|
Yaw nedir bu Fw deki sorun ya....Bi türlü gideremedim şu A: sürücüsünün görünmeme sorununu...tüm dosyaları teker teker kontrol etmeme ragmen(salt okunurlugunu) hala A: yi göremiorum..
Ayrıca .dll leri silmeme ragmen Viking Mp3 player sorunu giderilmedi....Ama orijinal mp3 player çatır çatır calışıo..... Ben anlamadım walla bunun nedenini!!.....
|||
|
10-26-2006, 07:12 PM
|
|||
|
|||
--DaNGeR-- Wrote:Yaw nedir bu Fw deki sorun ya....Bi türlü gideremedim şu A: sürücüsünün görünmeme sorununu...tüm dosyaları teker teker kontrol etmeme ragmen(salt okunurlugunu) hala A: yi göremiorum.. Bu sorun mp3 player ın takılmasıysa c:/system içindeki system ini silinince çalışıyor o program ne yazık ki. Birde her cihazı kapatıp açışında silmen gerekiyor. |
|||
|
10-26-2006, 07:15 PM
|
|||
|
|||
|
Malesef sistem.ini den deil fw ile ilgli bişi ama çözemedim bi türlü....
|||
|
10-28-2006, 04:21 AM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar, şu telefon rehberini soyad-isim şeklinde değil de isim-soyad şeklinde listelemek mümkün olsa şahane olacak.
Ben Outlook ile senkronize tutuyorum kontaktları. Haliyle isim soyadlar ayrı ayrı listede soyadı görünce kötü oluyor. Farklı rehber uygulaması da aradım ama kimse yapmamış. Bir backup programı (adını hatırlamıyorum) bunu düzgün gösteriyor belki programı da vardır. SX1'de tek eksikliğini hissettiğim konu bu. |
|||
|
12-29-2006, 09:35 PM
|
|||
|
|||
acarr Wrote:kardes anahtarlada calısyo radio denedım cunku Bizim arkadaştada N71 Var Benim SX1 le N71 i ezince SX1 alcam dio
мα∂єм тüякѕüи göѕтєя üякѕüи |
|||
|
12-30-2006, 11:52 PM
|
|||
|
|||
|
Yeni yılınız ve kurban bayramınızı kutlarım
|
|||
|
12-31-2006, 12:42 AM
|
|||
|
|||
deyirmenci Wrote:Yeni yılınız ve kurban bayramınızı kutlarım Konu dağıtmayalım lütfen ilgili düşünceler---> http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1543 Küllenen Aşk SX1 !!! Servis FW 15 |
|||
|
12-31-2006, 10:57 AM
|
|||
|
|||
35cem35 Wrote:deyirmenci Wrote:Yeni yılınız ve kurban bayramınızı kutlarım haklısın cem abi ii dilenklerimiz http://forum.teknomag.com/showthread.php? мα∂єм тüякѕüи göѕтєя üякѕüи |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

inşAllah daha sonra yeni fw ler yaparsam bunları sizlerle paylaşıcagıma söz veriorum...