|
sx1 im uçtu.yardım edin arkadaslar.lütfen!!!
|
|
11-10-2006, 02:14 PM
(This post was last modified: 11-10-2006 02:20 PM by kingwolf.)
|
|||
|
|||
|
sx1 im uçtu.yardım edin arkadaslar.lütfen!!!
arkadaslar telefon duzgun calısırken tus takımından olusan bi sorun nedeniyle telefonu actım.sorunu duzelttim ama telefonu kapattıgımda calısmıyodu.teli acmaya kalktıgımızda ekran siyah oluyo.ayrıca tel bozulduktan sonra sabaha kadar sarja koydum(tabii sarj olup olmadıgını ekranda goremiyorum).telfonu sarjdan cıkarırken sarj bitme sesi geldi.bataryayı baska sx1 de denedim.sarjın full olması gerekirken sarj sonuna kadar bitmiş.yazılım yuklemeyide denedim bir turlu olmadı.sizce ne yapmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim......ayrıca garantiside bitti telefonumun.kendim yapmak istiyorum.
freia yı uygulama calıstım ama tam baslarken (closing prodigy) yazıyor. |
|||
|
11-10-2006, 02:32 PM
|
|||
|
|||
|
RE: sx1 im uçtu.yardım edin arkadaslar.lütfen!!!
Cihazını açarken sert bir zisim kullandıysan bir direncin hasar görmesine yolaçmış olabilirsin.
Cihazının içini tekrar ve dikkatlice aç. Tuş takımının altındaki küçük boardu (mmi) çıkart. Bu boart ile ekran arsında bir film vardır orayıda dikkatlice sök. Alt boar ile üst boardun birleştiği + Ekran ile mmi ın birleştiği yeri bir diş fırçası ve TİNERLE temizle. Tiner olması lazım sakın kolanya deneme. Yada aseton. Tinerden başka birşey denersen olacağı varsada olmaz. Kurumasını bekle. Tekrar birleştir. Sorunun yazılımsala benzemiyor ancak flash atmayı dene. Yine düzelmezse, üzgünüm ama cihazı kendin yapamazsın
|
|||
|
01-05-2007, 06:45 PM
|
|||
|
|||
''sorunu duzelttim'' derken nasıl bir islem uyguladın, yaptıgın işlemleri biraz ayrıntılı yazabilir misin?
...::: Symbian OS phones: Siemens SX1 :::... |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Sx1 sorunu acil yardım!! | sergenkurt | 2 | 637 |
05-16-2008 02:26 AM Last Post: robotica |
|
| Psiloc Programları Kaldırılamıyor? El Yardım :( | Activate | 5 | 799 |
04-21-2008 06:52 PM Last Post: ARES_61 |
|
| cözümsüz virüse yardım | ntkm72242 | 7 | 836 |
04-14-2008 06:32 PM Last Post: ntkm72242 |
|

Search
Member List
Calendar
Help

''sorunu duzelttim'' derken nasıl bir islem uyguladın, yaptıgın işlemleri biraz ayrıntılı yazabilir misin?