|
Lost Hakkında Bilinmesi Gereken 10 Şey
|
|
11-12-2006, 05:45 PM
(This post was last modified: 11-12-2006 06:10 PM by Sonic.)
|
|||
|
|||
|
Lost Hakkında Bilinmesi Gereken 10 Şey
Önce diziyi bilmeyenler hakkında kısa bir açıklama:
Quote:Korkunç bir uçak kazası... Issız bir adaya düşerek kurtulan 48 kazazede... Ve onları bu adada bekleyen korkunç tehlikeler... Bu ıssız Güney Pasifik adasında hayatta kalmayı başaran toplumun her kesiminden gelen bu insanlar (değişik meslek grupları), sadece adada hayatta kalabilmek için değil, aynı zamanda adanın içinde yaşayan başka şeylerden de kendilerini korumak için birlik olmak zorundalar... devam eden macerada aralarından ayrılanlar, katılanlar, yeni keşifler ve sırrı çözülemeyen bir dizi... LOST sanırım Lost'u çekici yapan en önemli yanı olayların çözümünün seyirciye bırakılması. ve 10 madde... 1. "Lost", dört ya da beş sezon olarak planlanmış... Hikayenin nasıl başlayıp nasıl biteceği en başından beri biliniyormuş. Yapımcılar, fazladan bir sezonun hikayeyi uzatmak olacağını düşünüyor... 2. Dizide bir soru işareti ortaya konulduğunda, cevabı mutlaka yapımcılar tarafından biliniyordur. Ancak yapımcıların, tepkilerini dikkate aldığı fan'ların, dizinin gidişatını etkileyebildiklerini de belirtelim. 3. "Lost"un merakla beklenen 3. sezonuna çok farklı bir duygu hakim olacak ve yeni sezon, daha çok macera üzerine odaklanacak. 4. 3. sezonun mini bir seri şeklinde planlanan ilk altı bölümü; Jack, Kate ve Sawyer'ın tutsaklığı konusuna ayrılacak. 5. Yeni sezonda 'Diğerleri' hakkında çok daha fazla bilgi edineceğiz. Ayrıca, Locke, Desmond ve Echo'ya neler olduğu da açığa çıkacak. 6. Yeni bir hikaye üzerine odaklanan bir "Lost" oyununun. UBİSOFT tarafından gelecek yıl çıkarılması planlanıyor. (Heralde patlama yapar) 7. "Lost"un cep telefonları için tasaralanan mobil oyunu ise, 2007'nin başlarında oyun tutkunlarıyla buluşacak. (buda ondan aşağı kalmaz) 8. Dizinin 2. sezon DVD'sinde, Sawyer'ın dillere pelesenk olmuş repliklerinin tamamı yer alıyor (bu replikler gerçekten çok iyi) ... Ayrıca DVD'de diziden çıkarılmış sahneleri bulmak da mümkün... 9. Dizide Iraklı asker Sayid'i canlandıran karizmatik oyuncu Naveen Andrews, geçtiğimiz ay gizemli bir sarışınla California sahilinde öpüşürken yakalandı. Ancak ünlü aktör, olaydan sadece birkaç saat önce People dergisine Barbara Hershey'le olan uzun süreli ilişkisinin 'iyi ve saf' olduğunu açıklamıştı. 10. "Uzay Yolu" serisinin 11. macerasında yönetmen koltuğuna, "Lost"un yaratıcısı, ünlü yapımcı J.J. Abrams oturacak. Abrams'ın da bir "Uzay Yolu" fanatiği olduğunu belirtelim. J.J. Abrams ayrıca "Alice Harikalar Diyarında" ve "Robinson Crusoe ile Cuma" romanlarını da çok seviyormuş. Dizide bunlardan alıntılar olduğuna inananlar var. (dizi tanıtımı ve 10 madde dizimax'ten alınarak derlenmiştir.) Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
11-12-2006, 05:56 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Lost Hakkında Bilinmesi Gereken 10 Şey
hiç izlemedim... cnbc veriyor mu bunu? yada başka bir kanal?
http://cecenistanda-rus-teroru.blogspot.com/ http://www.ihh.org.tr/ http://www.alancuma.com/ |
|||
|
11-12-2006, 06:07 PM
|
|||
|
|||
|
Digiturk te dizimax veriyor, bunun haricinde "Online Tv Player" adlı programdan Amerika'da yayınlanırken izlenebiliyor diye duymuştum.
birde internetten indirilen türde bazı release gruplarının tv-ripleri var bölüm bölüm. Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
11-12-2006, 06:17 PM
|
|||
|
|||
|
İlginç bir yapısı olduğu kesin. Ubisoft oyunlarına bayılıyorum. LOST oyununu beklemek zor olacağa benzer.
Saol sonic |
|||
|
12-01-2006, 08:06 PM
|
|||
|
|||
|
bir internet kafede buldum... her gidişimde bir kaç bölüm aşırıyorum..
![]() yakında ilk sezon bitecek... çok güzel bir dizi... tavsiye ederim... http://cecenistanda-rus-teroru.blogspot.com/ http://www.ihh.org.tr/ http://www.alancuma.com/ |
|||
|
01-17-2007, 12:07 PM
|
|||
|
|||
|
yayınlanan her bölümünü izledim, diziyi kaçırmayışım kate'e olan hayranlığımdan olsa gerek
SX1_HURDA-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4 |
|||
|
04-14-2007, 11:20 PM
|
|||
|
|||
|
Biraz geç başladım ama tam başladım diziyi izlemeye
her gün 4 bölüm izleyerek 5 günde 2.sezonun 5.bölümüne kadar geldim bu gece 5.bölümden devam edeceğim gerçekten de izlemeyenler için büyük kayıp diyebilirim rüyalara dek girebiliyor özellikle bölümleri ard arda izleyince ![]() dvd kiralayanlardan temin edebilirsiniz 2 günde bir dvd bitiriyorum sadece 1.sezon yaklaşık 10 saat sürüyor ![]() neyse devam ![]()
°oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
04-23-2007, 02:14 AM
|
|||
|
|||
|
bu lostun bölüm bölüm indireceğimiz bi adres falan var mı ben bazı bölümlerini izleyemedim de
SİEMENS SX1 B-121 128 MB MMC SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_2 |
|||
|
04-23-2007, 05:22 PM
|
|||
|
|||
kilic41 Wrote:bu lostun bölüm bölüm indireceğimiz bi adres falan var mı ben bazı bölümlerini izleyemedim de olmaz mı hiç ! lost'un birçok hayranı var hatta Forum'u bile var orada tüm bölümleri bulabilirsin °oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
04-24-2007, 01:26 PM
|
|||
|
|||
|
çok teşekkur ederim frank kardeş
SİEMENS SX1 B-121 128 MB MMC SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_2 |
|||
|
04-26-2007, 10:35 PM
|
|||
|
|||
|
3.Sezon 7.bölüm'ü bulamıyorum arkadaşlar elinizde varmı ?
şimdiden teşekkür ederim
°oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Lost Yapımcılarıyla Röportaj (3. Sezon ve Devamı Hakkında) | Sonic | 0 | 1,697 |
02-19-2007 07:10 PM Last Post: Sonic |
|

Search
Member List
Calendar
Help