|
SX1 icin
|
|
11-25-2006, 03:26 PM
|
|||
|
|||
|
SX1 icin
Herkese selamlar
![]() Sx1 le ilgili herseyin cekinmeden konusulabilecegi tek adres dediler koptum geldim Burda herkes benden fazla sey biliyor galiba cok az amator isi soru yakaladım neyse umarım birilerine faydam dokunur
|
|||
|
11-25-2006, 03:28 PM
|
|||
|
|||
RE: SX1 icin
Jim_Beam Wrote:Herkese selamlar aRamıZa ho$geLdin.. |
|||
|
11-25-2006, 03:31 PM
|
|||
|
|||
|
Tesekkurler,
ııııı sevincliyim,forumu didik didik ediyorum 2 gundur
Sünger Güney ,Fıcı Bira |
|||
|
02-28-2008, 02:42 PM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar selamlar. Yeni üyeyim. Ben de bir ice blue sx1 sahibi ve tutkulusuyum. Ama şu anda ölü durumda. Verdiğiniz değerli bilgileri elimden geldiğince uygulayarak onu tekrar hayata döndürmeyi ümit ediyorum. Şimdiden değerli bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Saygılar...
|
|||
|
02-28-2008, 04:11 PM
|
|||
|
|||
|
çok süper biyere gelmişsiniz ark. hoş geldiniz memnun kalacağınıza eminim buradaki ekip hiç bir forumda yoq olgun ve kişilikli insanlardan oluşmaktadır....
saygı ve sevgi sınırını aşmayalım......
.::мα∂ємĸi тüякѕüи göѕтєяĸi üякѕüи::. |
|||
|
02-28-2008, 11:02 PM
|
|||
|
|||
|
H.G schöntürk
inş.sx1'ini hayata döndürürsün forumda iyi vakit geçirmen dileği ile.. Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
03-02-2008, 01:30 PM
|
|||
|
|||
schöntürk Wrote:Arkadaşlar selamlar. Yeni üyeyim. Ben de bir ice blue sx1 sahibi ve tutkulusuyum. Ama şu anda ölü durumda. Verdiğiniz değerli bilgileri elimden geldiğince uygulayarak onu tekrar hayata döndürmeyi ümit ediyorum. Şimdiden değerli bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Saygılar... sx1 in varsa başka forumda işin yok bence hacı herkes forumunu burayı kaynak alarak güçlendiriyo zenginleştriyo ![]() sx1 ini toplıcaana eminim kolay gelsin
carbon black sx1 Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 24 mb flash (gurur duyarım ) 2 gb kingston dv-rs mmc |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help