|
hafıza kartları
|
|
01-27-2007, 01:14 PM
|
|||
|
|||
|
forumdaşlarım mmc sd veya dvmmc kartları arasında farklar varmı varsa beni biraz bilgilendirimisiniz
|
|||
|
01-27-2007, 03:48 PM
|
|||
|
|||
|
RE: hafıza kartları
Benm bildiğim kadarıyla hafıza kartları arasında fiyat ve geleceği,geliştirilmesi bakımından başka fark yok..Hepsi firmaların kendi elektronik cihazları için ürettiği hafıza kartları..sony kendi kameraları için sony memory yaptı,fujifilmin XD si war fiyattan başka fark yok diye biliyorum donanımsal yada extra özellik olarak. sadece cebitte 128 Gb sd kart wardı..SD kartların önü açık gibi..
-Zor başarılır, İmkansız sadece Biraz Zaman alır... -Bir çok kez ben ''şimdi''den söz ederken, bu şimdi sizin için çok daha ileri bir tarihte yaşanacaktır... FİNALLER BİTTİİİ..! ARTIK TAM GAZ.! |
|||
|
01-27-2007, 03:48 PM
|
|||
|
|||
|
Benm bildiğim kadarıyla hafıza kartları arasında fiyat ve geleceği,geliştirilmesi bakımından başka fark yok..Hepsi firmaların kendi elektronik cihazları için ürettiği hafıza kartları..sony kendi kameraları için sony memory yaptı,fujifilmin XD si war fiyattan başka fark yok diye biliyorum donanımsal yada extra özellik olarak. sadece cebitte 128 Gb sd kart wardı..SD kartların önü açık gibi..
-Zor başarılır, İmkansız sadece Biraz Zaman alır... -Bir çok kez ben ''şimdi''den söz ederken, bu şimdi sizin için çok daha ileri bir tarihte yaşanacaktır... FİNALLER BİTTİİİ..! ARTIK TAM GAZ.! |
|||
|
01-27-2007, 03:49 PM
|
|||
|
|||
|
katılıyorum sd kartlar tutuldu özellikle micro sd
http://www.alemist.net Komik Videolar ve Oyunlar Burada! |
|||
|
01-27-2007, 03:56 PM
|
|||
|
|||
|
Micro,Mini SDler Nokia telefonlarda,mp3,mp4 çalarlar gibi çok kullanılan araçlarda kullanılınca bayaa bi kullananı oldu..
|||
|
01-27-2007, 04:29 PM
|
|||
|
|||
|
sd kart aynı zamanda psp içinde kullanıo
ajan MAKAVELİ I'm loyal to the game http://img133.imageshack.us/img133/8683/...ereda4.jpg BÖCÜK ANTİ YUNAN ANTİ ERMENİ ANTİ FETTOŞ ANTİ AMPUL |
|||
|
01-27-2007, 08:37 PM
|
|||
|
|||
|
PSP de MMC de kullanılıyor.....
|
|||
|
01-27-2007, 08:38 PM
|
|||
|
|||
belkide sony memoryde kullanılıodur hepsi kullanılıo galiba..PSP im yok walla olan açıklık getirsin olaya
|||
|
01-28-2007, 01:10 AM
(This post was last modified: 01-28-2007 01:14 AM by Sonic.)
|
|||
|
|||
|
PSP de SD/MMC kartlar Neo markalı harici bir adaptörle kullanılıyor. Normalde Memory Stick Duo/Pro Duo haricinde destek yok.
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
01-28-2007, 11:05 PM
|
|||
|
|||
|
MMC kartlar maalesef geliştirilmiyor ve kapasiteleri 4 gb ile sınırlı kaldı.Sadece bir firmanın 8 gb mmc kartı var.
Ama cf ve sd kartlar hızla geliştiriliyor ve kapasiteleri de gün geçtikçe artıyor.Ben mesela 32 gb kart hakkında şu bilgiyi buldum. http://www.pcworld.com/article/id,122514...ticle.html sx1 (carbon black) + sx1_greece_15 + 32 mb flash + 2 gb kingston mmc plus bellek read oldu mu stack overflow verdi mi mavi ekran yedin mi imdi ureg irtilur |
|||
|
01-31-2007, 02:46 PM
(This post was last modified: 01-31-2007 02:47 PM by wasd.)
|
|||
|
|||
|
Ben hafıza kartına hafıza kartı demem;sx1im 2gbdan fazlasını kaldırmadıkça
![]() Atasözü gibi oldu yav
Dünya ne kadar dönerse dönsün! SEN HEP DELİKANLI OL!!! Pamuk Prenses mi olur?Prenses dediğin TAŞ gibi olur... |
|||
|
02-04-2007, 11:37 PM
(This post was last modified: 02-04-2007 11:38 PM by nashiila.)
|
|||
|
|||
|
Dostum hafıza kartları, Yazma, Okuma hızı, destekledikleri USB standardı 1,1 veya 2.0 gibi birçok özellik arzediyor, malum fiziksel boyut, kapasite vb. ayrıntılı bilgi istersen aşağıdaki adrese bir bak.
http://bilgiportal.com/v1/idx/40/640/Gen...rnda-.html |
|||
|
02-06-2007, 05:22 PM
(This post was last modified: 02-06-2007 07:55 PM by Sonic.)
|
|||
|
|||
|
katılıyorum sd kartlar tutuldu özellikle micro sd herturlü uygundur
c35-c45-c55-m55-m75-s35-sx1-sl45-sxg75-m75-sw25-1-gb-mmc http://emirmuhendislik.tr.gg/ http://www.wap.wapdunyasi.com/emirmuhendislik |
|||
|
02-06-2007, 07:49 PM
|
|||
|
|||
|
O mmcler(Hani iri,kocaman
) çok kullanışsızlar,yeni nesil tellere uymuyolar çoğunlukla,ortadan bölünebilenlerinde sadece dv-rs-mmc olanlarını sx1de çalıştırabiliyorum ben
Dünya ne kadar dönerse dönsün! SEN HEP DELİKANLI OL!!! Pamuk Prenses mi olur?Prenses dediğin TAŞ gibi olur... |
|||
|
02-07-2007, 11:18 PM
|
|||
|
|||
|
sx1 in hafıza kartı girişine mmc hafıza kartı uyuyor galiba
|
|||
|
02-07-2007, 11:28 PM
|
|||
|
|||
|
mmc uyar
ancak o düz gri-siyah renkli kartlar var onlar microsoftun sanırım,onlar uymuyo sx1e,bende çalışmadı!
|||
|
10-27-2007, 05:11 PM
|
|||
|
|||
|
beyler hafıza kartları hemen hemen aynı işlere yarar
ama merak ettiseniz san disk in extreme serileri daha hızlı kayıt yapıyo su anda extreme 3 e kadar geliştirdiler devamı gelirmi bilemem
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

belkide sony memoryde kullanılıodur
hepsi kullanılıo galiba..PSP im yok walla olan açıklık getirsin olaya
ancak o düz gri-siyah renkli kartlar var onlar microsoftun sanırım,onlar uymuyo sx1e,bende çalışmadı!
ama merak ettiseniz san disk in extreme serileri daha hızlı kayıt yapıyo su anda extreme 3 e kadar geliştirdiler devamı gelirmi bilemem