|
Zeytinyağlı soğutma
|
|
02-02-2007, 04:18 PM
|
|||
|
|||
|
Zeytinyağlı soğutma
Arkadaşlar sakın dalga geçtiğimi falan düşünmeyin.Elimde resimler yok ancak böyle bir olay var!Yabancı pc modifiyecileri değişik bir soğutma yöntemi ararken bunu bulmuşlar.Kasaya tüm donanımı yerleştirdikten sonra(sıvı madde sızdırmayacak bir kasa) içine zeytinyağını boca etmişler.Sonuç;
1)Kolay kolay ısınmayan bir bilgisayar. 2)Zeytinyağlı kızartma kokan bir ortam ![]() Zeytinyağı dökmelerinin sebebi ise pcye kısadevre yaptırmaması!Ancak dediğim gibi,pc ısındığında yağ donanımı soğutuyor ancak donanımda yağı kızdırdığı için pcnin bulunduğu ortam zeytinyağlı kızartma gibi kokuyor ![]() İşe yarıyor diye biliyorum,sanırım http://www.tomshardware.com adresindeydi bu overclock işlemi.Ancak çok çirkin olur donanım,vıcık vıcık yağ olacak nede olsa kesinlikle ev pcnizde denemeyin,sorumlusu ben değilim!
Dünya ne kadar dönerse dönsün! SEN HEP DELİKANLI OL!!! Pamuk Prenses mi olur?Prenses dediğin TAŞ gibi olur... |
|||
|
07-17-2007, 05:56 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Zeytinyağlı soğutma
zeytin yağına gerek yok likit vazelin kullanın hem otam kızartma gibi kokmaz hemde temizligi kolay olur likitvazelini denedim ve hiç problem yapmıyor
|
|||
|
07-17-2007, 07:21 PM
|
|||
|
|||
|
sıvıyı sızmdırmayan kasa bulsaydım içine zeytin yağı yerine sıvı nitrojen koyadım -3 te işlemci çalışırdı
zaytin yağıyla uğraşılmaz
нα¢кєяℓу
|
|||
|
07-17-2007, 09:37 PM
|
|||
|
|||
|
evet birinde kasada kaynayan zeytin yağında patates kızartması yapanlar görmüştü nette...bu adamların bi kaç tahtası eksik diye düşünmüştüm ama sayıları da az değilmiş hani
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Soğutma Testleri ;) ;) (ALINTI) | justme | 1 | 1,928 |
07-17-2007 02:19 PM Last Post: fugitif95 |
|

Search
Member List
Calendar