|
bios güncelleme
|
|
03-05-2007, 12:58 AM
|
|||
|
|||
|
bios güncelleme
:excl:anakart bios güncellemesi nasıl yapılıyor. bilgilendirirseniz sevinirim
|
|||
|
03-13-2007, 06:14 PM
|
|||
|
|||
|
RE: bios güncelleme
anakartın modeli ve numarasını yazarsan nasıl olacağını annatmağa çalışırım
|
|||
|
03-25-2007, 02:28 AM
|
|||
|
|||
|
hp dv2000 notebook bios güncellemesi acaba otomatik olarak yapıyormu ?
yeni güncelleme gördüm. hp dv2000 notebook bios güncellemesi acaba otomatik olarak yapıyormu ? yeni güncelleme gördüm. veya bios güncellemesi yapmalımıyım bir zararı olabilirmi cevabınız için şimdiden teşekkürler bir arkadaşım bios ayarlarının fazla ellenmemesini söylemişti. kusura bakmayın acemiyim |
|||
|
03-25-2007, 02:34 AM
|
|||
|
|||
|
Aynı konuya peşpeşe mesaj yazmaktan kaçınalım
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
03-25-2007, 02:44 AM
|
|||
|
|||
|
özür dilerim
|
|||
|
03-25-2007, 10:01 PM
|
|||
|
|||
|
eğer donanımdan fazla anlamıyorsan yapmanı tavsiye etmem. yapacağın en ufak hata biosu götürebilir. donanımdan anlayan birine yaptırırsan daha iyi olur.
|
|||
|
03-25-2007, 10:27 PM
|
|||
|
|||
|
Dostum bios güncellemeleri, genellikle ya bir sorunu gidermek yada yeni donanımı tanımasını sağlamak (kullanılan biosdan daha sonra çıkan bir ürünü tanıtmak) amacıyla yapılır.
Gördüm dediğin bios sürümünde ne eklendiği yazar. Eğer şu anda bir sorun yaşamıyorsan yeni bir sürüm yüklemene gerek yok. Sorun yaşıyorsan yeni bios yazılımının o sorunu giderip gidermediğini açıklama kısmına bakarak anlayabilirsin. |
|||
|
03-25-2007, 11:26 PM
|
|||
|
|||
|
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
|
|||
|
03-29-2007, 12:48 PM
|
|||
|
|||
|
TAM 44 SAYFALIK BİR DÖKÜMAN BULDUM
![]() İçindeki Konular Bıos1 Bıos Nedir? Bıos İle Diğer Donanımlar Arasındaki İlişki Bıos Ayarları Standart Cmos Setup Advanced Bıos Features Setup Advanced Chıpset Features Bıos2 Integrated Perıpherals Power Management Setup Pnp/Pcı Confıguratıon Pc Health Status/Hardware Monıtor Load Faıl Safe Defaults Load Optımızed Defaults Set Supervısor & User Password Save And Exıt Setup Exıt Whıtout Savıng Bıos Hata Sinyalleri Bıos3 Blos'unuza En İnce Ayar Bellek İçin Ayarlar Agp İçin Ayarlar Pcı İçin Ayarlar Pnp Bıos Farklı Ayarlar İçin V I/0 Ve V I/01 Ayarları Nedir? Bıos4 Bıos Güncelleme (Update) Nedir? Gerekli Midir? Bıos Güncelleme İşlemi İçin Neler Gereklidir? Riskli Midir? Ön Hazırlıklar Bıos Dosya Adresleri Bıos Güncelleme Programları Adım Adım Bios Güncellemesi Bıos5 Bıos Güncelleme İçin İpuçları! Anakartımın Markasını Ve Modelini Nasıl Öğrenirim Bıos Kurtarma Performans-Stabilite İçin Bıos Ayarları Ide Aygıtlarınız Önceden Tanımlayın Sahip Olduğunuz Özelliği Etkin; Sahip Olmadığınızı İptal Edin İşlemci Tampon Bellekleri Açık Olsun Post Ekranı Çabuk Geçsin Açılışı Geciktirmeyin İşlemcinize Performans Dopingi Kullanmadığınız Aygıtları İptal Edin Belleklerinize Maksimum Performans BİOS 6 Pcı Aygıtları İçin Performans Dopingi Sabit Disk İçin Ayarlar Video Rom'unu Belleğe Atmalı Mı? Anakart-İşletim Sistemi İlişkisi Canlı Bıos Güncelleme Vıa Yongasetli Anakartlarda Agp 4x Çözümü Bıos Guncelleme Lınklerı Bıos Update Bıos Kurtarma http://rapidshare.com/files/17703231/Bios.rar.html Bios ile ilgili açıklama yapılmış ama bende biraz bişiler eklemek istedim..yinede fazlalık olarak kabul görünürse yönetici arkadaşlar el atabilirler... |
|||
|
03-29-2007, 01:26 PM
|
|||
|
|||
|
bios bilgisayarın açılmasından sorumludur bilgisyarın açılıyosa ve donanımlardada herhangi bir sorun vermiyosa yada bios güncellemesi ile daha yeni bir işlemci kullanmak gibi özel bir amacın yoksa hiç kurcalama derim...
|
|||
|
07-29-2007, 06:56 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaşım anakartın markası MSI ve asus gibi ise otomatik kurmak için yazılımları var bios a kadar update i yapıyor otomatik tanıyor.....
ama kesin bi floopy in olması lazım bu iş için |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Toshiba Notebook Bios Şifresi Yardım | Activate | 4 | 963 |
05-08-2008 04:51 PM Last Post: Activate |
|
| NVidia: Bios Flash ile Donanımsal Hızaşırma (Overclock) | Sonic | 2 | 2,095 |
07-26-2007 05:15 PM Last Post: --DaNGeR-- |