|
Güvenlik Kodu Unutulursa Yapılacak İşlemler ( Diğer konular uyarısız silinecek! )
|
|
04-25-2007, 05:21 PM
|
|||
|
|||
|
* Benq - Siemens Müşteri Hizmetleri Merkezini aşağıdaki numaradan arayıp imei numaranızı iletin ve verilen kodu cihazınıza girin. ( En basit ve güvenli çözüm )
Tel : 0216 459 98 98 ______________ * veya cihazınızın boardına testpoint yaptırıp gerekli programlar ile güvenlik kodunu sıfırlatın. ( bu işlem riskli olduğu için mecbur kalmadıkça uygulatmayın ) ______________ * Son bir yol daha var fakat bu işlem cihazınızı tam olarak açmaz.Sadece multimedya özelliklerinden yararlanabilir, gsm özelliklerinden faydalanamazsınız.Yapmanız gerekenler burada güvenlik nedeniyle imei numaranızı ulu orta yazmayın
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
04-25-2007, 06:26 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Güvenlik Kodu Unutulursa Yapılacak İşlemler ( Diğer konular uyarısız silinecek! )
eğer telefonunuz türkiye ye bazı şirketler tarafından ithal edildiyse efs vb.
o zaman siemens müşteri hizmetleri direk olarak sizi telefonunu aldığınız şirkete yönlendiriyor başıma geldi zamanında oradan biliyorum(tabi bu işlem de para karşılığı yapılıyor telefonunuz garanti kapsamında olsun ya da olmasın) imzasız |
|||
|
04-26-2007, 02:29 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Güvenlik Kodu Unutulursa Yapılacak İşlemler ( Diğer konular uyarısız silinecek! )
Garantili ise servise götürün,siemens müşteri hizmetlerini onlar arasın,siz aradığınızda elli tane soru soruyorlar.Başıma geldi,oradan biliyorum.
sx1 (carbon black) + sx1_greece_15 + 32 mb flash + 2 gb kingston mmc plus bellek read oldu mu stack overflow verdi mi mavi ekran yedin mi imdi ureg irtilur |
|||
|
05-10-2007, 11:41 AM
|
|||
|
|||
|
vallah benq siemens müşteri hizmetlerini aradım, verdikleri kodu telefon yemedi. Cihaz üzerindeki imei no su ile arka kapaktaki de tutuyor. Beni istanbul başarıya yönlendirdiler, orasıylada uğraşmak istemiyorum. Zaten telefonun garantisi de bitti, test pointte yaptırmıştım offffff
Feneri Yenmek Güven Özveri Tecrübe İster (anladın sen onu) |
|||
|
05-10-2007, 11:43 AM
|
|||
|
|||
|
test point yaptırdıysan freia ile güvenlik kodunu kırabilirsin...
|
|||
|
05-10-2007, 05:39 PM
|
|||
|
|||
|
x55 kablosu lazım onun içinde, onuda artık nerden bulurum bilemiyorum
Feneri Yenmek Güven Özveri Tecrübe İster (anladın sen onu) |
|||
|
05-10-2007, 06:04 PM
|
|||
|
|||
|
merhaba
en azından bulunduğun bölgedeki telefon tamircilerine sorabilirsin. elinizde orijinal x55--c55--c65 com kablo varmı diye.birinde vardır.istersin sat bana diye.fiat olarak da 10-15 ytl arası.saygılar |
|||
|
05-22-2007, 12:10 PM
|
|||
|
|||
|
merhaba..
arkadaşlar bu nasıl müşteri hizmetleri anlayabilmiş değilim.kaç gündür uğraşıyorum ararken helak oldum.ama bir türlü telefona bakma zahmetinde bulunmuyorlar.başka türlü nasıl ulaşabilirim?bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi? teşekkürler.. |
|||
|
05-22-2007, 01:21 PM
|
|||
|
|||
|
kardeş 2 den sonra ara bendede oyle oldu 2 den sonra cıktılarr telefona
|
|||
|
05-22-2007, 01:27 PM
|
|||
|
|||
|
tamam teşekkürler bir de öyle deneyeyim.sağol.
|
|||
|
08-02-2007, 12:46 AM
|
|||
|
|||
|
Benq - Siemens Müşteri Hizmetleri Merkezinin ben 2 gün önce aradım yarın öğlenden sonra arıyın dediler
aradım aradım bi hal oldm cevap yok :@ dayancam servisin kapısına ![]() başka bi yolu yokmu ya ben bi sx1 master code maker buldum kodu verio ama işe yaramıo kod :@ M!+s youtube profile nbagame
|
|||
|
08-02-2007, 12:57 AM
|
|||
|
|||
|
arkadaşım böyle bi code generator yok!sx1 için uyudurulan bir kaç yalandan bir tanesi bu...ama ben illa da inanacam ve araştıracam diyosan bu yalana,buyur...
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
08-02-2007, 12:08 PM
(This post was last modified: 08-02-2007 12:13 PM by nbagame.)
|
|||
|
|||
|
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=3057
bunu buldum ama ne kadr çalışıyo bilemem müşteri hizmetleri ni aradım önümüzdeki salı ya arayın dio :S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
M!+s youtube profile nbagame
|
|||
|
08-03-2007, 11:19 PM
(This post was last modified: 08-03-2007 11:20 PM by hitcher.)
|
|||
|
|||
|
siemens teknik servisin online işlem sistemleri çömüşmü ne olmuş saolsun kasabın biri kitledi güzelim sx1 mi o kodun çalışırlığıda meçhul her verilen çalıştırmıyo
Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud..No one hears your screaming.. http://rapidshare.com/files/73879818...Yok__2007_.zip |
|||
|
09-09-2007, 05:39 PM
|
|||
|
|||
|
ben aldım çalışmadı o kod
şimdi telefon hiç açılmıo telefonum öldümü bilmiom artıq ses bile çıkmıo bataryadan da olabilr M!+s youtube profile nbagame
|
|||
|
09-23-2007, 01:49 AM
(This post was last modified: 09-23-2007 01:50 AM by nbagame.)
|
|||
|
|||
|
telefon yaşıyoo buna sevidim
bidaa arıcam servisi inş dooru verirler kodu aldıım gbi denicem hem inş dooru verrler ![]() olmassa artıq testpoint ye kaldık M!+s youtube profile nbagame
|
|||
|
11-20-2007, 10:06 PM
|
|||
|
|||
|
abi en iyisi test point ya bn de iki tane sx 1 var biri test pointli biri biride kıtlı yatıo ole
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Sx1 açılmaya başladığı zaman pin kodu girileceği ekran gelmesi gerekirken tamamen kapanıyor | albay1974 | 18 | 1,770 |
07-28-2007 12:59 PM Last Post: fugitif95 |
|

Search
Member List
Calendar
Help