|
Cepten ADSL konusunda yardım
|
|
04-29-2007, 10:01 PM
|
|||
|
|||
|
Cepten ADSL konusunda yardım
beyler çıldırma vaktim gelmeye başladı bu konu ile ilgili her ayarı yapıyorum gnubox.sis dosyasını kuruyorum açıyorum program hatalı sx1 kullanıyorum diyor arkadaşşlar benimki uzaydanmı geldi yardım edin lütfen
Artik BENQ P50 O.C. Edition (624MHZ) Full Bass, Full Treble... 2GB Kingston DV-RS MMCM |
|||
|
05-01-2007, 09:18 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Cepten ADSL konusunda yardım
yıllar önce bi 3650 ile yapmıştım bu olayı pcsuit ile baglandığın zaman, bilgisayara bi ayar yapmaya gerek yoktu,
denemelere bi başlıyım sonucu yazarım buraya, SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc |
|||
|
05-02-2007, 09:48 AM
|
|||
|
|||
|
arkadasım programa felan gerek yok... sx1 suıt programı ve bluetooh ıle bu ısı cok kolay yapabılıyorsun... bunların dısında extra bır yazılıma gerek yok...
|
|||
|
05-03-2007, 04:13 AM
|
|||
|
|||
|
bilgisayarında sp2 varmı,
normalde olması lazım dediğin gibi ekstra bi ayarı yok, sadece telefondan yeni bi bağlantı oluşturup veri taşıyıcı kısmı gprs yapıp diger bölümleri boş bırakıp yeni baglantı oluşturmak gerekiyo daha sonra bu bağlantı ile opera netfront kısaca http protokülü ile çalışan uygulamarın çalışması lazım ama bende olmadı, güvenlik duvarınıda kapatsamda fayda etmiyor, yapabilenler kısaca şu bilgileri verirse sorunu çözeriz, 1.sp2 yüklü olupta sx1de bu olayı yapabilen varmı, 2.hangi fw yi kullanıyorsunuz, 3.telefonda yapılması gereken: yeni bir bağlantı oluşturup, sadece veri taşıyıcı kısmı gprs kalıcak, diğer yerler boş kalıcak, ve bu oluşturulan bağlantı ile opera netfront v.s yazılımlardan bu bağlantıyı gösterip bağlanıcaz,, normalde böyle yapılıyordu ama sx1 de olmadı bu, SIEMENS mobile Sxg75: Gps, Navigasyon, 2mp kamera, mobil müzik seti, flash Sx1: 32 mb, siyah sıfır, 2gb mmc |
|||
|
05-03-2007, 10:46 AM
|
|||
|
|||
|
Aslında "GoneWithTheSin" PC'den cep telefonu yoluyla internete bağlanmayımı yoksa cep telefonundan PC aracılığıyla internete bağlanmayımı soruyor tam olarak onuda anlayamadım.
![]() Yinede Arkadaşlar size " http://www.darkhardware.com " sitesinden yardımcı olabilecek birşeyler buldum. ama ben olsam bu macerayla uğraşmam, güzelim PC'ile ADSL ile bağlanmak dururken. Orada yorum yazanlardan birisi şöyle demiş; "Belki tuvalette dergi okumaktan sıkılmışsındır da internete bağlanmak istersin":D Bluetooth ile Cep telefonuna Bedava ADSL(resimli uygulama)
|
|||
|
05-04-2007, 09:53 PM
|
|||
|
|||
|
nashilla çok teşekkürler araştırman için fakat ben bunları bulup yaptım burada verilen son fotodada olan gnubox diye bi yazılım var o telfonda açılmıyor açılıyorda hatalı yani son 2 fotodaki yerler çıkmıyor bu yüzden yapamıyorum tüm sorun bu
Artik BENQ P50 O.C. Edition (624MHZ) Full Bass, Full Treble... 2GB Kingston DV-RS MMCM |
|||
|
05-09-2007, 08:21 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürlerrrr sonunda bağlandım :DDD
|
|||
|
05-11-2007, 12:01 PM
|
|||
|
|||
|
bu kadar ayara felan gerek yok... dedıgım gıbı bılgısayara taktıgını bluetooth ısmı ıle telefonun ayarlarını yaptıgınız erısım seceneklerındekı bluetooth adını aynı yapın yeterlı... dırek adsl den baglanıyorsunuz... hıc sorun yok ve bu kadar ayara hıc ama hıc gerek yok
|
|||
|
07-16-2007, 01:37 PM
|
|||
|
|||
|
evt hiç gerek yok bunlara
http://forum.teknomag.com/showthread.php...9#pid38459 M!+s youtube profile nbagame
|
|||
|
09-05-2007, 09:59 AM
|
|||
|
|||
|
bu kadar ayara gerek yok ben zamanında kullanıyordum ve telefon icin gnubox pc icin mrouter i kuruyordum önce pc ye bluetooth tan telefonu tanıtıyorum sonra telefondan bt isimli bir bağlantı kuruyoru çevirmeli ve 2222 numarasını veriyorsun diğerleri varsayılan olarak kalıyor gnubox tan pc yi seçiyorum mrouter i kurup başlangıç a atıp otomatik çalışmasını sağlıyorsun mrouter üzererinde sağ tıkla iki secenek geliyordu biri device add mi ydi ne idi diğeri ilgili com portlarını işaretlemeni sağliyor tüm portları işaretliyordum zaten aktif olanlar işaretleniyor sonra diğer menuden sx1 i buldurup ekliyordum telefondan tarayıcsından bt yi seciyorsun pc açık olduğu sürece tarayıcıyı açınca gnubox bluetooth üzerinden pc nin bağlantı kurmasını sağliyor o kadar .
yalnız bu bağlantıyı bayadır kullanmıyordum ve kullanamıyordum cmertin son iki fwsindede olmuyor pach lerden bu ayarları yapsanda çalışmıyor eski fwlerden yükleyince çalışıyor belki yapamamanın nedeni bu da olabilir. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

![[Image: ceptenadslsonmp3.jpg]](http://img467.imageshack.us/img467/8789/ceptenadslsonmp3.jpg)