|
Sinyal Ve Şarj Skinleri (Avkon-Avkonex.mbm)
|
|
05-12-2007, 02:49 PM
|
|||
|
|||
|
"Seni Seviyorum" Diyebilmek, Dünyanın En Güzel Eseridir.. |
|||
|
05-12-2007, 04:07 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Sinyal Ve Şarj Skinleri (Avkon-Avkonex.mbm)
sağol kardeş
|
|||
|
05-12-2007, 09:09 PM
|
|||
|
|||
|
sağol arkadaşımm
Herşey SX1 uğruna!!! |
|||
|
05-12-2007, 11:31 PM
|
|||
|
|||
|
çok Teşekkürler güzel çalışma
|
|||
|
05-12-2007, 11:39 PM
|
|||
|
|||
|
sağol dostum
![]() |
|||
|
05-12-2007, 11:42 PM
|
|||
|
|||
|
şu (sx1 tema yapar) gibi birde sinyal ve şarj skinlerini sis halinde yapan bi program olsaydı keşke..
Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart!.. |
|||
|
05-13-2007, 12:25 PM
|
|||
|
|||
gecekusu35 Wrote:şu (sx1 tema yapar) gibi birde sinyal ve şarj skinlerini sis halinde yapan bi program olsaydı keşke.. neden olmasın... belkide vardır.. arşivim silindiği için paylaşamıyorum ama araştırırsan forumda olması lazım .sis yapar ile bunları sis haline çevirebilirsin diye düşünüyorum bi dene olursa bizimlede paylaşırsın Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
05-14-2007, 12:16 PM
|
|||
|
|||
|
Bravo üstat.Teşekkürler
Şimdi bunları C:/system/data içine attığımızda , menüde oluşturduğumuz klasör simgeleri nasıl değişir. ] ![]() Şu klasör simgeleri bildiğim kadarı ile avkon.mbm ile oluyor.Bu şekilde değiştiren bi avkon.mbm var mı elinizde arkadaşlar.Ben forumda aradım.Hatta buldumda.Ama indiremedim....Çünkü linkler kırık ![]() yalancıbahar arkadaşımıza tekrar teşekkür ederim |
|||
|
06-03-2007, 09:39 PM
|
|||
|
|||
|
üstatlar çok saolun fakat bu simgeleri nasıl değiştiriyorduk?
...::::SX1 FORZA:::::...
|
|||
|
06-04-2007, 10:06 AM
|
|||
|
|||
|
Buradan indirdiğin avkon.mbm ve avkonx.mbm dosyalarını c/system/data klasörüne kopyala.telefonu yeniden başlat.
"Seni Seviyorum" Diyebilmek, Dünyanın En Güzel Eseridir.. |
|||
|
06-04-2007, 10:31 AM
|
|||
|
|||
yalancibahar Wrote:Buradan indirdiğin avkon.mbm ve avkonx.mbm dosyalarını c/system/data klasörüne kopyala.telefonu yeniden başlat. çok teşekkür ederim kardeş.
...::::SX1 FORZA:::::...
|
|||
|
02-26-2008, 03:11 PM
(This post was last modified: 02-26-2008 03:22 PM by erkahan.)
|
|||
|
|||
|
kardeş sana zahmet olacak linki yenilermisin.çevrimiçi olan hiç kimse yokmu.
|
|||
|
02-26-2008, 05:16 PM
|
|||
|
|||
erkahan Wrote:kardeş sana zahmet olacak linki yenilermisin.çevrimiçi olan hiç kimse yokmu.erkahan benim verdiğim full temalarda birbirinden değişik onlarcası mevcut, beğendiğini indirip unmakesis ile açarak ulaşabilirsin hepsine... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
02-26-2008, 05:49 PM
|
|||
|
|||
|
nadiren kardeş benim telefonda cmertin fw15 yüklü ama temalarda sorun yaşıyorum tema sadece menü ekranında kalıyor.senin firwareyi yüklesem sorun hallormu(sx1.c2f_v2c.by.nadiren)üst üste firmware yüklersem telefona birşey olurmu.saygılar.
|
|||
|
02-26-2008, 05:56 PM
|
|||
|
|||
erkahan Wrote:nadiren kardeş benim telefonda cmertin fw15 yüklü ama temalarda sorun yaşıyorum tema sadece menü ekranında kalıyor.senin firwareyi yüklesem sorun hallormu(sx1.c2f_v2c.by.nadiren)üst üste firmware yüklersem telefona birşey olurmu.saygılar.sorununu tam olarak anlayamadım ama v2c'de temalarla ilgili problem yaşamazsın, tek dikkat etmen gereken diğer bir temayı yüklemeden önce öncekinin ismini c:\system\install klasöründen dosya yöneticisi ile silmek (kaldırmak değil silmek!), benim hafıza kartında 30-40 tane tema var, canım sıkıldıkça yüklerim yeni bir tema, hiç d eproblem yaşamadım!.. ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
02-26-2008, 08:45 PM
(This post was last modified: 02-26-2008 08:49 PM by erkahan.)
|
|||
|
|||
|
nadiren kardeş senin firmware çok hoşuma gitti yazı karakterleri felan.senden bir isteğim var bana Sinyal Ve Şarj Skinleri nerden bulabilirim yardım edermisin sürelerimi geçmiş nedense açılmıyor.senin firmwareyi yeni kurdum bilmediğim olursa sorabilirim değilmi.teşekkür ederim.repppp
|
|||
|
02-26-2008, 11:55 PM
|
|||
|
|||
erkahan Wrote:nadiren kardeş senin firmware çok hoşuma gitti yazı karakterleri felan.senden bir isteğim var bana Sinyal Ve Şarj Skinleri nerden bulabilirim yardım edermisin sürelerimi geçmiş nedense açılmıyor.senin firmwareyi yeni kurdum bilmediğim olursa sorabilirim değilmi.teşekkür ederim.reppppeywallah erkahan, beğendiğine sevindim, sana daha önce de dediğim gibi unmakesis programı ile "nadiren show:full temalar" topic'İnde verdiğim tüm sis uzantılı dosyaları açarak içinden alabilirsin kolaylıkla... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
03-08-2008, 03:11 PM
|
|||
|
|||
|
yalancibahar şu linki bir yenileyebilirmisin.bana acele lazım.bu programı bulana reppp
|
|||
|
03-08-2008, 03:48 PM
|
|||
|
|||
erkahan Wrote:yalancibahar şu linki bir yenileyebilirmisin.bana acele lazım.bu programı bulana reppp Valla Rep için değilde ben şöyle bir baktım bulamadım Bulsaydım yardımcı olabiliridm...
>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
03-08-2008, 04:02 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler activa sx1 flashıng diye bir site var o siteden nedense indirme yapılmıyor.başka bir yere yönlendiriyor.yalancibahar herhalde yıllık izine ayrılmış özel mesaj bile attım fayda vermedi.
|
|||
|
03-14-2008, 02:31 AM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar sinyal ve şarj skinlerinin tümüne ihtiyacım var.bulana reppp
|
|||
|
04-09-2008, 02:21 PM
|
|||
|
|||
|
eyw.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

![[Image: avkonexug4.gif]](http://img527.imageshack.us/img527/5346/avkonexug4.gif)

![[Image: screenshot001ip6us3.jpg]](http://img168.imageshack.us/img168/636/screenshot001ip6us3.jpg)

Bulsaydım yardımcı olabiliridm...