Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ekran kartı sorunu
05-15-2007, 01:28 PM
ekran kartı sorunu
yeni bir bilgiayr aldım ve ekran kartı ile ilgili bi sorunum var ekran kartı ati radeon x1250 256 mb birde kasada bulunan 64 mb ekran kartı var ikiside çalışıyor bilgisayrda baktıımda 320 mb olarak göüküyor bu kasadaki ekran kartı nası iptal edebilirim şimdiden tşk derim Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-16-2007, 01:17 AM
RE: ekran kartı sorunu
sx1mania_38 Wrote:yeni bir bilgiayr aldım ve ekran kartı ile ilgili bi sorunum var ekran kartı ati radeon x1250  256 mb birde kasada bulunan 64 mb ekran kartı var ikiside çalışıyor bilgisayrda baktıımda 320 mb olarak göüküyor bu kasadaki ekran kartı nası iptal edebilirim şimdiden tşk derim Smile

Onboard ekran kartını bios tan disable etmen gerekir

Trance Around The World With Above&Beyond
Visit this user's website Find all posts by this user
05-16-2007, 02:45 AM
onboard bir ekran kartın varsa..kasada derken boardın üstünde olduğunu babul ediyorum..zaten o onboard ekran kartı diğer ekran kartını taktığında iptal olmuştur yani açık diildir denemek istiyorsan monitörün kablosunu onboard ekran kartının soketine tak çalışmadığını göreceksin..o bios taki ayarlar harici bir ekran kartı taktığında çalışmassa die zaten o ayarda auto dur..kısacası merak etme onboard ekran kartın kapalıSmile
05-17-2007, 02:38 PM
IdontKnoW Wrote:onboard bir ekran kartın varsa..kasada derken boardın üstünde olduğunu babul ediyorum..zaten o onboard ekran kartı diğer ekran kartını taktığında iptal olmuştur yani açık diildir denemek istiyorsan monitörün kablosunu onboard ekran kartının soketine tak çalışmadığını göreceksin..o bios taki ayarlar harici bir ekran kartı taktığında çalışmassa die zaten o ayarda auto dur..kısacası merak etme onboard ekran kartın kapalıSmile

Evet Katılıyorum Arkadaşım... Thumbup
07-29-2007, 07:01 PM
bilgisyarından BIOS a giriyorsun advantage menüsündedir büyük ihtimal onboard VGA gibi bişiler vardır ekran kartı ile yanında Enable yazar onu Dİseable yaparsan onboard ekran kartın çalışmamış dolayısı ile de ram de eksilme olmamış olur
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Ekran Kartı Tavsiyesi cmert 8 1,307 12-06-2007 07:03 PM
Last Post: cmert
  sistem reset sorunu faruk19 3 857 10-31-2007 04:31 PM
Last Post: justme
  ekran bi anda mavi-yeşil mor oluyoo neden acaba? kilic41 1 714 09-26-2007 03:11 AM
Last Post: berkant10

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication