|
hafıza kartını fırlatıyor!:!
|
|
05-22-2007, 01:34 PM
|
|||
|
|||
|
hafıza kartını fırlatıyor!:!
ya benim hafıza kartı slotum kartımı fırlatıyor :blink:bazen kabul etmiyor :(felan,hafıza kartı takılı olmadığında kapanmıyor,bazen de işte hafıza kartını takamıyorum kabul etmiyor ozaman içine üflüyorum ve ondan sonra takılıyor.SEBEP???
SENi HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM https://www.superteklif.com/super-uye-fo...___eql____ |
|||
|
05-22-2007, 01:51 PM
|
|||
|
|||
|
RE: hafıza kartını fırlatıyor!:!
hafıza kartı slotunu bir kağıtla sıkıştırarak idare et.Benimkini sadece fırlatıyordu.Slotu değiştirdim düzeldi...
|
|||
|
05-22-2007, 09:27 PM
|
|||
|
|||
|
Dostum bu sorunun sebebi hafıza kartı slotunun bozulmuş olması açmaya veya birşekilde temizlemeye kalkışma çünkü içinde bilgi akışını sağlayan pinler çok ince ve kırılgan.. Bende daha öncesinde aynı sorundan muzdarip oldum.. Sana tavsiyem hafıza kartı slotunu [bu işi bilen birisine(kasaplara değil)] değiştirtmen.. Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Sx1 öldü... Hayat... Artık N73 var..
Uyku yok bu sıcaklardan... Küresel Isınıyoruz... TASARRUUUFFFFF!!!! |
|||
|
05-22-2007, 10:57 PM
|
|||
|
|||
|
dostum hafiza kart slotun yapilmayacak olursa yada ihtiyacin olursa bana ÖMden ulaş...bende bitane var
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
05-23-2007, 01:34 AM
|
|||
|
|||
|
bu olayı görmüştüm frank daha iyi bilir otomatik haf. kartı çıkarma görünce şok olmuştum ama telefon darbeyi yiyince feleği sasmıs hafif bir basıncta kart fırlıyordu güzel bi teknoloji
tebrik ederim
.::мα∂ємĸi тüякѕüи göѕтєяĸi üякѕüи::. |
|||
|
05-24-2007, 09:03 PM
|
|||
|
|||
|
sağolun arkadaşlarım şimdilik idare ediyorum iyice kafayı yiyene kadar dursun bakalım.yardımlarınız için teşekkür ederim....
SENi HERŞEYDEN ÇOK SEVİYORUM https://www.superteklif.com/super-uye-fo...___eql____ |
|||
|
05-24-2007, 10:31 PM
|
|||
|
|||
|
kart yuvasını değiştir komple düzelir .ben öle gördüm sana kolay gelsin
.::мα∂ємĸi тüякѕüи göѕтєяĸi üякѕüи::. |
|||
|
05-30-2007, 08:15 PM
|
|||
|
|||
|
Aynı Problem Bendede Oluyor.Ben Takıyorum Israrla Fırlatıyor..
Birara Takmadan Kullanıyorum,Düzeliyor.
"Seni Seviyorum" Diyebilmek, Dünyanın En Güzel Eseridir.. |
|||
|
05-30-2007, 08:54 PM
|
|||
|
|||
|
bndede hafıza kartının yanındaki kısım kırık içine çöküyor
|
|||
|
05-31-2007, 12:07 AM
|
|||
|
|||
|
anlaşılan bu sorun zamanla her sx1 de oluyor benim bi kac arkadaşım artık careyi yapıştırmakta bulmuşlar.ya bu mmc kart slotunu nerden bulabiliriz bi bilgisi olan varmı arkadaşlar ..........
|
|||
|
06-01-2007, 04:05 AM
(This post was last modified: 06-01-2007 02:06 PM by sx1_cini.)
|
|||
|
|||
|
bnede bu sorunu 2 defa yaşadım birincisinde servis kart slotunu değiştirdi 2.sinde kendim hellettim nasıl mı?
kart slotunu sökünce yandan dikkatli bakıldığında t şeklinde minik bi tırnak var. o tırnak zamanla şeklini kaybedince tutmuyor çözüm ise o tırnağın hangi hizaya geldiğini iyi görmek ve kasa kapalıyken bataryanın altındaki sarı folyoyu kaldırıp tam tırnağın olduğu yeri belirleyip tırnağı solutun içine iticek şekilde tırnağın arkasına minicik bi kağıt sıkıştırmaktır ben öyle yaptım sorun çözüldü hatta slot orjinal halinden daha sert basıyor ![]() saygılar |
|||
|
01-19-2008, 11:09 PM
|
|||
|
|||
sx1_cini Wrote:kart slotunu sökünce yandan dikkatli bakıldığında t şeklinde minik bi tırnak var. o tırnak zamanla şeklini kaybedince tutmuyor çözüm ise o tırnağın hangi hizaya geldiğini iyi görmek ve kasa kapalıyken bataryanın altındaki sarı folyoyu kaldırıp tam tırnağın olduğu yeri belirleyip tırnağı solutun içine iticek şekilde tırnağın arkasına minicik bi kağıt sıkıştırmaktır ben öyle yaptım sorun çözüldü hatta slot orjinal halinden daha sert basıyor güzel çözüm, benimki de ara sıra kartı fırlatıyor, bir deneyeyim!...
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
01-20-2008, 04:46 PM
|
|||
|
|||
nadiren Wrote:güzel çözüm, benimki de ara sıra kartı fırlatıyor, bir deneyeyim!... abi düzelmezse bende ice blue bi slot var yedek aklında blunsun
|
|||
|
01-20-2008, 04:49 PM
|
|||
|
|||
cagri Wrote:çok sağolasın çağrı, şu an için bir problem yok!...nadiren Wrote:güzel çözüm, benimki de ara sıra kartı fırlatıyor, bir deneyeyim!...abi düzelmezse bende ice blue bi slot var yedek aklında blunsun ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Hafıza Kartı (Mp3 Dosyalarını dinlerken Kesiliyo) | ny_west15 | 4 | 710 |
03-22-2008 04:15 PM Last Post: gizli.ajan_sx1 |
|
| hafıza kartı sorunu yardım lütfen........... | yedibeyza | 6 | 1,184 |
09-19-2007 03:37 PM Last Post: cmert |
|