|
Nokia N95 teknomag için inceledim
|
|
05-25-2007, 02:24 AM
(This post was last modified: 05-26-2007 12:42 AM by dekmanci.)
|
|||
|
|||
|
Nokia N95 teknomag için inceledim
N95 İnceleme
![]() Ebat * Hacim: 90 cc * Ağırlık: 120 g * Uzunluk: 99 mm * Genişlik: 53 mm * Kalınlık: 21 mm gercektende cok küçük ama kendisi büyük bir cihaz resimlerden karsılastırarak boyutları hakkında bilgi edinebilirsiniz ![]() ![]() Ekran ve Kullanıcı Arabirimi * Geniş 2.6� QVGA (240 x 320 piksel) TFT ekran ile ortam ışığı detektörü ve 16 milyona kadar renk * Kullanıcı Arabirimi: S60 3. edisyon * Atanmış Müzik Tuşları * Aktif bekleme ekranı EKRANÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜSÜK GİBİ GELİYOR AMA GERCEKTENDE BÜYÜKLÜGÜ VE NETLİĞİ SÜPER AYRICA GÜNESTE COK NET BİR SEKİLDE EKRANDAKİ HERSEY SÜPER GÖRÜNÜYOR Görüntüleme ve Video * Görüntüleme ve Video 5 megapiksel (2592 x 1944 piksel) kamera, Carl Zeiss optikleri, Vario-Tessar lens, 30 fps'ye kadar MPEG-4 VGA video çekimi * Nokia Video çıkışı kablosu (CA-75U) aracılığıyla uyumlu televizyona direkt bağlantı * Ön kamera, CIF (352 x 288) sensör * Görüntülü çağrı ve video paylaşım desteği (WCDMA şebeke hizmetleri) * Entegre Flaş * Dijital stereo mikrofon * Flaş modları: açık, kapalı, otomatik * Dönen galeri * Çevrimiçi albüm/web günlüğü: Galeriden karşıya fotoğraf/video yükleme * Lifeblog desteği * Video ve sabit görüntü editörleri * Otomatik film prodüksiyonu için Movie Director Mobil Video * Video çözünürlükleri: VGA (640x480) 30 fps'de * Ses kayıt: AAC stereo * Dijital video stabilizasyonu * Videoklip uzunluğu: mevcut hafıza ile sınırlıdır * Video dosya formatı .mp4 (varsayılan), .3gp (MMSiçin ) * Beyaz dengesi: otomatik, güneşli, bulutlu, ampul, florasan * Sahne: otomatik, gece * Renk tonları: normal, kahverengi, siyah beyaz veya negatif * Zum : (optik / dijital) 1x / 10 x'e kadar (4x'e kadar VGA) iste ilk video youtube yükledim normmalda biraz daha iyi http://www.youtube.com/watch?v=9jleHkO4Fms VİDEO ÇEKİMİ GERCEKTENDE MÜKEMMEL 640 A480 DVD KALİTESİNDE CD YE ATTIGINIZDA İZLEYİNCE PİYASADAKİ 500-İLA 600 YTL YE ALDIGINIZ KAMERALARDAN DAHA İYİ CEKTİGİNİ GÖRÜYORSUNUZ TV KAP0LOSU İLE SCARTLI BÜTÜN TV LERE BAGLAMAK COK GÜZEL GÖRÜNTÜ SÜPER Mobil Fotoğrafçılık * Görüntü çözünürlüğü: 5 megapiksele kadar: (2592 x 1944 piksel) * Sabit resim dosya formatı: JPEG/EXIF * Oto odaklanma * Oto pozlandırma - orta ağırlıklı * Pozlandırma telafisi: 0.5 adımda +2 ~ -2EV * Beyaz dengesi: otomatik, güneşli, bulutlu, ampul, florasan * Sahne: otomatik, spor, kullanıcı, yakın çekim, manzara, gece, gece portre * Renk tonu: normal, kahverengi, siyah beyaz veya negatif * Zum (optik / dijital) 1x / 20x'e kadar (6x'e kadar 5 megapiksel) ÇEKİLEN FOTOGRAFLAR GERCEKTENDE ETKİLEYİCİ N 73 E BENZER BİR ARAYÜZÜ VAR KULLANIMI KOLAY AMA FOTOGRAFI CEKİNCE KAYDETMESİ 4-5 SANİYE SÜRÜYOR ODA BİRAZ NORMAL YÜKSEK KALİTEDEKİ RESİMLER 1 MB CİVARI BASKIYA VERDİGİNİZDE ETKİLEYİCİ SEYLER ORATAYA ÇIKIYOR İSTE ÖRMEKLER BİRAZ ACEMİLİĞİME GELDİ Kamera Spesifikasyonları * Sensör: CMOS, 5 megapiksel (2592 x 1944) * Carl Zeiss Optics: Vario-Tessar lens * Odaksal uzunluk 5.6 mm * Odak aralığı 10 cm ~ sonsuz * Makro odaklanma mesafesi 10-50 cm * 10 cm (makro @ Orta ila Tele) * Objektif kapağı hızı Mekanik objektif kapağı: 1/1000~1/3 s Nokia XpressTransfer * Nokia XpressTransfer Çözümü * Cihazınız ve uyumlu PC'niz arasında kolay fotoğraf ve video transferi ve organizasyonu * Uyumlu bir PC'ye bağlanın ve görüntüler Nokia PC Suite içinde yer alan Nokia Image Store ile otomatik olarak taşınır, cihazda oluşturulmuş fotoğraf albümleri PC'de benzer albümler içerisine kaydedilir. * Adobe Photoshop Album Starter Edition ile fotoğraflar ve videoları PC'de düzenleyin ve düzeltin * Cihazdan taşınan görüntüler ve videoların silinmesi ve yeniden boyutlandırılması. Yeniden boyutlandırmanın anlamı fotoğraf ve videolarınızı geniş bir koleksiyonunu cihazınızda taşırken tam kalite hallerinin PC'nizde güvenle saklayabileceğinizdir. * PC'ye aktarılan fotoğraflar ve videoların galeride görüntülenmesi XpressPrint * Fotoğraflarınızı Bluetooth kablosuz teknolojisi, hafıza kartı, kablosuz LAN (UPnP) üzerinden uyumlu bir yazıcı veya kioska aktarın ya da USB kablosu ile direkt olarak PictBridge uyumlu bir yazıcıya gönderin * Yerleşik uygulama hızlıdır ve kullanımı kolaydır; yüklemeye ve gürültü patırtıya lüzum yoktur. * Baskıları çevrimiçi olarak sipariş edin Nokia XpressShare * Fotoğraflar ve videoların direkt olarak galeriden ve hemen çekilmelerinden sonra kolay paylaşımı * Tam görüntü kalitesini koruyarak e-posta veya Bluetooth kablosuz teknolojisi üzerinden veya 5 megapiksellik görüntülerin MMS'e sığmaları için otomatik yeniden boyutlandırılmalarıyla MMS üzerinden * İki yönlü görüntülü görüşme kabiliyeti * Sesli çağrı esnasında tek yönlü canlı görüntülü veya videoklip paylaşımı MALESEF NORMAL DATA KABLOSU YOK ONUN YERİNE MİNİ USB VAR KUTUDAN ÇIKAN MİNİ USB TELEFONUN ALTINA BAGLAYABİLİR VE ANINDA BİLGİSAYARINIZDAN VERİ MÜZİK RESİM VİDEO YÜKLEYEBİLİRSİNİZ PC SUİTLE CABUK SENKRONİZE OLUYOR HIZ MÜKEMMEK Hafıza Fonksiyonları * Mesajlar, zil sesleri, resimler, video klipler, takvim notları, yapılacaklar listesi ve uygulamalar için 160MB�a* kadar dahili dinamik hafıza * Genişletilebilir hafıza: 128 MB miniSD kart** * 2'a kadar microSD hafıza kartlarını destekleyen hafıza kartı yuvası *Önceden yazılı açıklama yapmaksızın ürün ayrıntılarında değişiklik yapılabilir. Uygulama teklifleri değişiklik gösterebilir. Dinamik hafızanın anlamı mevcut hafızanın, dinamik hafıza fonksiyonları arasında paylaştırılmasıdır. Bu fonksiyonlardan herhangi biri kullanıldığında, dinamik hafızaya bağlı diğer fonksiyonlar için verilen bellek azalır. ** Satış paketindeki hafıza kartının hafıza kapasitesinin piyasaya ve/veya şebeke operatörünüze/servis sağlayıcınıza göre değişebileceğini unutmayınız. KUTUDAN 1GB LİK MİCRO SD KART CIKIYOR 1 SAAT VİDEO KAYDEDEBİLR YÜKSEK KALİTEDE YADA 5 MEGAPİKSELLİK 1000 FOTO CEKEBİLİR ORTALAMA 200 -250 TANE MP3 ATABİLİRSİNİZ TEL HAFIZASI 160 MB AMA KULLANILABİLİR 120 MB CİVAR Mobil Müzik * Dijital müzik çalar � çalma listeleri ve ekolayzır ile MP3/AAC/M4A/WMA dosyalarını destekler. * Entegre handsfree hoparlör * Müzik için OMA DRM 2.0 desteği * Görsel Radyo destekli stereo FM radyo (87.5-108MHz) MP3 CALARI GÜZEL ORJİNAL EKOLAYZIRI VAR MP3 CALARA KAPAGI ASAGI DOGRUKAYDIRARAK YADA MULTİMEDİA TUSUNA BASARAK ULASABİLİRSİNİZ RADYOSU SÜPER 50 TANE HAFIZASI VAR GÖRSEL RADYO TÜRKCELLDE N95 İÇİN TEST YAPILIYOR ONUN İÇİN DENEYEMEDİM AMA 15 GÜNE KADAR UYUMLU HALE GELECEĞİNİ ÖĞRENDİM MP3 CALAR SESİDE BAYA YÜKSEK ÇİFT HOPORLORLÜ VE STERYO SES VERİYOR 6233TEN DAHA YÜKSEK SES VERİYOR Bağlantı * Entegre kablosuz LAN (802.11 b/g) ve UPnP (Evrensel Tak ve Oyna) * Entegre Bluetooth kablosuz teknolojisi v.2.0 * Pop-Port� arabirimi aracılığıyla USB 2.0 tam sürat ve sürükle bırak özelliğinin desteklenmesi için mass storage class desteği * 3.5 mm stereo kulaklık girişi ve TV çıkışı desteği (PAL/NTSC) * USB, kızıl ötesi ve Bluetooth kablosuz teknolojisi ile Nokia PC Suite bağlantısı * Uyumlu bağlantıyı kullanarak, uyumlu PC'ye kişilerin ve takvimin yerel senkronizasyonu * Uzaktan senkronizasyon * Kablosuz Bluetooth teknolojisi ile resim, video klip, grafik ve kartvizit gönderme ve alma BAĞLANTILAR ÇOK VE HIZLI YANDA KULAKLIK GİRİSİ VAR VE 3.5LİK JAKLARLA KULLANIYORSUNUZ NOKİA ESKİ KULAKLIKLAR KULLANILMIYOR AMA BÜTÜN MP3 CALAR RADYO VE WALKMEN KULAKLIKLARI UYUMLU AYRICA BU GİRİS SAYESİNDE YANINDAKİ KABLO İLE TV YE GÖRÜNTÜ VE VİDEO AKTARABİLİYORSUNUZ UYUMLU SES SİSTEMLERİNE BAGLAYIP SARKI DİNLEYEBİLİYRSUNUZ SES KALİTESİ MÜKEMMEL Mesajlaşma * Yazılı mesajlaşma: Zincirleme SMS, resimli mesajlaşma, SMS dağıtım listesini destekler * Multimedya mesajlaşma: resim, video, metin ve ses kliplerini birleştirin ve MMS olarak uyumlu bir cep telefonu veya PC'ye gönderin; çok slaytlı sunum halinde hikayenizi anlatmak için MMS�i kullanın" * Megapikselli görüntülerin MMS'e sığacak şekilde otomatik olarak yeniden boyutlandırılması (şebekeye bağlı olarak azami 300 KB eklenti boyutu) * Tahminli Metin Girişi: Avrupa ve Asya Pasifik'teki tüm önemli dilleri destekler Veri Transferi* * Eş zamanlı ses ve paket verisi destekli WCDMA 2100 (PS maksimum sürati UL/DL = 3.6Mbps/384kbps, CS maksimum sürati 64 kbps) * Dual Transfer Modu (DTM) GSM/EDGE şebekelerinde ses ve paket bilgilerinin aynı anda kullanımını destekler. Basit sınıf A, çoklu slot sınıf 11, azami hız DL/UL: 236.8/177.6kbits/s * EGPRS sınıf B, çoklu slot sınıf 32, azami hız DL/UL= 296 / 177.6 kbits/s * Ulaşılan gerçek hızlar şebeke desteğine göre değişebilir. WİLAN KOLAY KULLANIMLI HEMEN SEBEKE BULUYOR VE BAGLANIYOR YON TUSLARI İLE İNTERNET SAYFALARINI BİLGİSAYAR GİBİ MOUSE NİN OKU GİBİ BİR OKLA İSTEDİGİNİZİ SEÇİP BİLGİSAYARTDAKİ GİBİ EL OLUNCA OK LEYİP KOLAYLIKLA KULLANIYORSUNUZ WAP ERİSİMİ SİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜM EN HIZLI TELEFON 1.5 MB LİK DOSYAYI 60 SANİYEDE İNDİRDİ Çağrı Yönetimi * Telefon Rehberi: Kayıt başına birden fazla telefon, e-posta ayrıntısı destekli gelişmiş irtibat veritabanı, ayrıca küçük resimleri ve grupları da destekler * Hızlı arama * Kayıtlar: Aranan, gelen ve yanıtsız çağrıların listesini tutar. * Otomatik yeniden arama * Otomatik yanıtlama (sadece uyumlu kulaklık veya araç kitiyle çalışır) * Önceden tanımlanmış numaralara çağrı yapılmasına imkan veren Sabit Arama Numarasını destekler * Konferans çağrısı * Bas Konuş (PoC) Mobil Bilgi * Gezinim Dahili GPS E-posta * Eklenti desteği ile kullanımı kolay e-posta istemcisi * Nokia Kablosuz Klavye ile uyumlu (ayrıca satılmaktadır) Tarama * MiniMap özelliği olan Nokia Web Tarayıcı ile gerçek web deneyimi Dijital ev * Video, müzik ve fotoğrafları WLAN/UPnP üzerinden ev medya ağınızda � uyumlu TV, müzik seti ve PC - oynatın GPS Sİ KOLAY KULLANIMLI UYDUYA BAGLANMAK 5 DK SÜRÜYOR ORTALAMAONDAN SONRA HARİTAYA GİRİP YERİNİZİ BULABİLİR GİDECEGİNİZ YERE ROTA CİZEBİLİR BULUNDUĞUNUZ YERLERİ HARİTADAN İSARETLEYE BİLİRSİNİZ AYRICA ENLEM VE BOYLAMLARI DOGRU GOOGLE EART TA VERDİGİ KODLARI GİRDİGİNİZDE 5 METRELİK YANILMA İLE AKDIGINIZ SONUC MÜKEMMEL EVİMİN UYDU RESNİMDEKİ YERİNİ KOLAYCA BULDUM ANKARA HARİTASI MERKEZİ YERLERİ DETAYLI OTEL KARAKOL TURİSTİLK YER GEZİ YERİ VE HASTANE GİNİ YERLERİ GÖRBİLİYORSUNUZ RAHATCA HARİTA GÜNCELLEMELERİ ÜCTERLİ ORTALAMA 70 -80 EURO CİVARI ![]() Ses Özellikleri * Konuşmacıdan bağımsız isimle çevirme (SIND) * Sesli komutlar * Ses kayıt cihazı * Konuşan zil sesi * Entegre handsfree hoparlör KONUSAN ZİL SESİ TELEFON CALARKAN 15 SANİYEDE BİE ARAYANIN İSMİN SÖYLÜYOR Java Uygulamaları * Java: MIDP 2.0F * Java tabanlı uygulama ve oyunları uzaktan yükleme imkanı Diğer Uygulamalar * Kişisel Bilgi Yönetimi (PIM) * Takvim, irtibatlar, yapılacaklar listesi ve PIM yazdırmayı içeren gelişmiş S60 PIM özellikleri * e-posta, bas konuş ve video paylaşımın kolay yappılandırılması için Ayar Sihirbazı. * PIM bilgisinin diğer uyumlu Nokia cihazlarından aktarımı için veri aktarım uygulaması. SARJI ORTALAMA FAZLA KULLANMAZ İSENİZ 3 GÜN CİVARI GECELİ GÜNDÜZLÜ GİDİYOR KULLANIRSANIZ SIKI BİE SEKİLDE FULL 1 GNÜN GECMİYOR AMA 45 DAKİADA SAR OLUYOR OFİS UYGULAMASIND PDF OKUYUCU VE BARKOT OKUYUCU GİBİ OFİS PROGRAMLARI VAR GENİS EKRAN SAYESİNDE ÇOK KOLAY OKUNUYORLAR SYBİAN İSLETİM SİSTEMİ COK İYİ VE HIZLI TEMALARI SECTİNİZDE DEYİSTİRDİĞİNİZDE 3 SANİYEDE YÜKLENİYOR KASILMA YOK CİHAZ SİMDİYE KADAR GÖRDÜĞÜM EN HIZLI CİHAZ PROGRALARI YÜKLEMEYE CALISTIM AMA n95 PROGRAMLARI COK AZ FAZLA BİR SEY DENEYEMEDİM ATRICA COK SAGLAM OLDUGU BELLİ BİR CİHAZ YURDISINDAKİ ARKADASLAR ÇOK DÜSÜRMESİNE KARSIN BİR PROBLEM OLMADIGINI SÖYLÜYOR GÖNDERDİGİ RESİNDE CİHAZ HAŞATTI AMA SÜPER CALISTIĞINI SÖYLEDİ SON OLARAK YATIĞIM ARASTIRMALARIMDA VE YAPILASN TESTLERİ İNCELEGİMDE ORTALAMA 10 ÜZERİNDE 9.8 ALMIS FAZLASI İLE HAKK EDEN BİR CİHAZ BU CİHAZI SOLLAYACAK BİR İCHAZ TAHMİNİM 2 SENEYE KADAR CIKMAZ YAPSADA YİNE NOKİA YAPAR DİYORUM FİYATINI UCUZLAMASINI VE HEPİNİZİN BU CANAVARLA TANISMANIZI İSTERİMSatış Paketi İçeriği * Nokia N95 * Nokia Video Bağlantı Kablosu CA-75U * Nokia Bağlantı Kablosu DKE-2 * Nokia Stereo Kulaklık Seti HS-45, AD-43 * Nokia Batarya BL-5F * Nokia Seyahat Şarj Cihazı AC-5 SON OLARAK ELİM DEN GELDİGİMNCE SİZİ BİLGİLENDİRMEYE CALISTIM BİRAZ ACELE VE ACEMİCE OLDUGUNU SÖYLEYEBİLİRİM VİDEO EKLEMEYE CALISTIM OLMADI YORUMLARINIZI VE REPLERİNİZ ESİRGEMEYİN SORULARINIZ OLURA AKSAM SEKİZDEN SONRA CEVAPLAMAYA CALISIRIM \\ eklenen resimler sayfaya sığacak şekilde düzenlendi : cmert iyi adam hatırasıyla kötü adam anasıyla anılır (nokia n95+8gb sandisk micro sd hc memory card) |
|||
|
05-25-2007, 06:57 PM
(This post was last modified: 05-26-2007 01:00 AM by dekmanci.)
|
|||
|
|||
|
RE: Nokia N95 teknomag için inceledim
[/size]düzenleme için teşekkürler cmert
çektigim ilk video you tube yükledim tabi biraz çözünürlük düstü http://www.youtube.com/watch?v=9jleHkO4Fms buda kulaklığı mp3 çaları kontrol edebilirsiniz iki parçalı birbirini tamamlıyor önemli bir not bluetoot kulaklık uyumlu olanı türkiyede daha satılmıyorsadece bh serisinden 201 -208 ve303 kodlu olanlarla uyumlu sebeni sterio kulaklıkla uyumlu olması
iyi adam hatırasıyla kötü adam anasıyla anılır (nokia n95+8gb sandisk micro sd hc memory card) |
|||
|
05-25-2007, 07:53 PM
|
|||
|
|||
|
sayfa düzeni ve performansı için sonraki measjlara dikkat edelim
![]() inceleme için ayrıca teşekkürler
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
05-25-2007, 10:43 PM
|
|||
|
|||
|
düzenlenince pek bi şık olmuş
yapımda (dekmanci arkadaşımız) ve düzenlemede (Coşku arkadaşımız) emeği geçenlere teşekkürler
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
05-25-2007, 11:53 PM
|
|||
|
|||
|
teşekkürler arkadaslar
iyi adam hatırasıyla kötü adam anasıyla anılır (nokia n95+8gb sandisk micro sd hc memory card) |
|||
|
05-26-2007, 12:22 AM
|
|||
|
|||
|
iyi bir inceleme olmuş
![]() ![]() ![]() ![]()
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
06-04-2007, 12:44 AM
(This post was last modified: 06-04-2007 12:46 AM by dekmanci.)
|
|||
|
|||
|
ARKADSLAR 870 kişi bakmıs kimse yorum yazmamıs iyi veya kötü fikri olan yokmu
|||
|
06-04-2007, 10:58 PM
(This post was last modified: 06-04-2007 11:05 PM by fugitif95.)
|
|||
|
|||
|
telefon hakkındaki düşüncelerim şunlar:
1.cok kalin ve büyük görünüyor 2.pahalı. onun yerine bir PDA alınabilir ![]() <<<edit:mesajlarında forum üyelerini rahatsız edebilecek ifadeler kullanmamalısın...(FUGİTİF95) .::мα∂ємĸi тüякѕüи göѕтєяĸi üякѕüи::. |
|||
|
06-05-2007, 11:21 AM
|
|||
|
|||
RapStar Wrote:telefon hakkındaki düşüncelerim şunlar:çok güzel bir telefon fakat bizim gibi öğrenci herhalde 2 sene sonra alabilir bu telefonu... |
|||
|
06-05-2007, 01:55 PM
|
|||
|
|||
|
katılıyorum...zaten n95 uyumlu uygulamalar da o zaman baya bi artmiş olur..oldukca yeni bir işletim sistemine sahip olmasinin belki de tek olumsuz tarafı bu
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
07-01-2007, 04:39 PM
|
|||
|
|||
|
bu telefon karşısında sölencek söz yok
süper
нα¢кєяℓу
|
|||
|
07-01-2007, 05:38 PM
|
|||
|
|||
|
kutu içeriği... Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
07-01-2007, 06:44 PM
|
|||
|
|||
|
hacı orda HDMI kablomu var banamı öle geliyo :S
нα¢кєяℓу
|
|||
|
07-01-2007, 07:07 PM
|
|||
|
|||
|
evet beni de salladi hafif...TV ye baglanti için...
|||
|
07-01-2007, 07:13 PM
|
|||
|
|||
|
tamam TV bağlantısı için HDMI kablo kullanılır
нα¢кєяℓу
|
|||
|
07-03-2007, 01:14 PM
(This post was last modified: 07-03-2007 01:16 PM by RapStar.)
|
|||
|
|||
|
Bu telefonu almaktaki amaç ne
1.vücut geliştirmek için agırlık çalışmak 2.Bu madde genelde kamyoncular için geçerli aracına takoz olarak kullanmak bide bizim köyde odun keserken baltanın altına konulan takoz 3.parayı çar çur etmek :DDDD bide süper ötesi .::мα∂ємĸi тüякѕüи göѕтєяĸi üякѕüи::. |
|||
|
07-28-2007, 09:56 PM
|
|||
|
|||
|
walla mükemmel bi teefon ama bizim gibi öğrenci işi değil ayrıca yapım ve düzenleme için teşek. ellerinize sağlık
saitdogu |
|||
|
07-30-2007, 03:21 PM
(This post was last modified: 08-23-2007 11:48 AM by fugitif95.)
|
|||
|
|||
|
...........................N95.....................6630..................SX1
..........................-------..................----- ................------- Ağırlık ..................: 120 gr...................127 gr............... 116 gr Boyutlar (Y x G x D) :...........99x53x21 mm.......... 110x60x21 mm........109 x 56 x 19 mm °oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
07-31-2007, 01:06 AM
|
|||
|
|||
|
konuyla alakasız mesajlar silinmiştir....yorumlarımızda "konuyla alakalılık" konusuna dikkat edelim.
|||
|
08-23-2007, 02:52 AM
|
|||
|
|||
|
ben fikirlerinize katılmıyorum N95 harika bir telefon sadece telefon kullanmak isteyenler buraya yorum yazmasınlar zira onların işini cadde ve sokalarda bulunan telekomun kartlı telefonları görür Altının değerini sarraf bilir, geçin boş lafları......
|
|||
|
09-11-2007, 01:39 AM
|
|||
|
|||
|
Bundan daha düşük fiyata telefon boyutunda qwerty klavyeli Pda lar var , telefonun ozellikleri guzel fakat fiyat abartı
Trance Around The World With Above&Beyond |
|||
|
09-11-2007, 01:49 AM
|
|||
|
|||
sailmakér Wrote:Bundan daha düşük fiyata telefon boyutunda qwerty klavyeli Pda lar var , telefonun ozellikleri guzel fakat fiyat abartı katılıyorum...1.5 milyar dediğin çok uçuk bi para ve bu cihazın gerçek değeri en fazla 900ytl bence... Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
09-15-2007, 03:06 PM
|
|||
|
|||
|
şu anda yurtdışı garantili olanlar 900 ytl falan...
^NOKİA N95 8gb^ _bilgisayar artık böyle bir şey..._ |
|||
|
09-22-2007, 10:12 PM
|
|||
|
|||
|
eywalllah
|||
|
11-17-2007, 05:11 PM
|
|||
|
|||
|
süper bilgi wermişsin bayaa iyi anlatmışsın ellerine saalık ama bu laetten 2bucuk ay sonra yani bugünlerde nokia yeni bi telefon daha çıkardı n82 we kendisi n95in makyajlanmış we kibarlaştırılmış hali http://www.nseries.com a bi baqın geçekten inanılmaz daha piyasaya çıkmamış
bu arada n95 fiyatlarıyla ilgli amerikada 550 dolara kadar düşüo fiyatlar n82de çıkınca dahada düşer fiyatı 2008 nartında ele düşer n95 |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Symbian OS 9.1/9.2/9.3 Uygulamalar (Nokia N71,N73,N91,N93,N95,N95 8GB, N96 vs) | sailmakér | 32 | 11,198 |
11-07-2008 06:29 PM Last Post: Activate |
|
| nokia 5300-bilen yok mu? | blks | 6 | 2,329 |
10-26-2008 04:20 PM Last Post: melodibeyn |
|
| Symbian OS 9.1/9.2/9.3 Temalar (Nokia N91,N93,N95,N95 8GB, N96 vs.) | gizli.ajan_sx1 | 26 | 4,356 |
09-22-2008 03:42 PM Last Post: fugitif95 |
|

Search
Member List
Calendar
Help

![[Image: 24052007107if8xu7.jpg]](http://img245.imageshack.us/img245/6258/24052007107if8xu7.jpg)
![[Image: 24052007105jj4ux8.jpg]](http://img245.imageshack.us/img245/7373/24052007105jj4ux8.jpg)
![[Image: 24052007106ym1sg2.jpg]](http://img84.imageshack.us/img84/3978/24052007106ym1sg2.jpg)
![[Image: 80801033sq1.th.jpg]](http://img408.imageshack.us/img408/3030/80801033sq1.th.jpg)
![[Image: 98729065yw2.th.jpg]](http://img257.imageshack.us/img257/1554/98729065yw2.th.jpg)
![[Image: 16351502my4.th.jpg]](http://img337.imageshack.us/img337/3919/16351502my4.th.jpg)
![[Image: ankaradd7.jpg]](http://img479.imageshack.us/img479/7398/ankaradd7.jpg)
![[Image: pttulusrc6.jpg]](http://img369.imageshack.us/img369/3443/pttulusrc6.jpg)

![[Image: 25052007128we1.jpg]](http://img353.imageshack.us/img353/5356/25052007128we1.jpg)

![[Image: nokian95.jpg]](http://www.textually.org/picturephoning/archives/images/set2/nokian95.jpg)
![[Image: nokia_n95_3.jpg]](http://www.photographyblog.com/images/products/nokia_n95_3.jpg)
![[Image: nokia-n95-sau-n83.jpg]](http://www.mobilepedia.eu/wp-content/uploads/2006/09/nokia-n95-sau-n83.jpg)