Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SX1 Firmware Çöktü
06-20-2007, 08:59 PM
SX1 Firmware Çöktü
Arkdaşlar sx1 firmware çöktü.Telefon açılıyor siemens mobile yazısı çıkıyor daha öteye gitmiyor.Ne yapabilirm.Önceden Siemensin sitesinde firmwareler vardı onları yüklüyordum.Şimdi birsürü şey çıkmış kafam karıştı dogrusu...

ya arkdaslar forumda bircok program verilmişş ama linkler ölü ben telefonuım eskisi gibi açılsın istiyorum yeter orjinal firmware arıyorum yani, hafıza kartım da yok zaten.Nerdedir kimbilir hafıza kartım bulamıyorum...

Arkadslar bu arada telefıona *+# ve No tuşları eşliğinde hard format da atmaya calıstım ama format ilerlemiyor.Ne yapmam lazım acaba?Orjinal bir yazılımı yuklemedim sadece onu da yaptıktan sonra yapabilieceklerim bitecek galibaSad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
06-29-2007, 06:15 PM
RE: SX1 Firmware Çöktü
arkdaslar niçin kimse yanıt vermemiş?Umutsuz vaka mı benim telefonum?
06-29-2007, 06:24 PM
Neyse beklemek sıkıcı oldu biraz,en iyisi bu telefonu servise götürmek serviste yazılımı yükletmek kaç paraya patlıyor arkadaslar bari onu soyleyin.Tesekkur ederimm...
06-29-2007, 06:50 PM
arkadasim sakin ol biraz,acele etmene gerek yok bi hal caresi bulunur kafani yorma ...fw olarak cmert_up4+ ve üstü var forumda arattir...servise gondermedn once yapabileceklerin varsa yap...acele etme hem topiği acali 1 saat olmamiş daha herkesin işten cikma vakti..birazcik sabir ok?Wink

Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones
Visit this user's website Find all posts by this user
06-29-2007, 06:56 PM
ben şimdiye kadar hiçç orj olmayan fw yuklemedim.Bu forumla yeni tanıstım ondan olacak galiba:)ama su anda telefonum acılırken kilitlendigi için orj fw yuklemem gerekiyor sanırım.Ama forumdaki tüm linkler ölü hemenpaylas linkleri bile var:)Winsupla yuklemeye calıstım olmadı zaten swap modda acılınca yeni donanım bulundu falan da demiyor windows...
06-29-2007, 07:17 PM
winswup modunda pc telefonu otomatik olarak tanımaz. sx1 cd'si varsa data suite'i kur. Sonra Fw yüklemeyi dene. Garanti süren bittiyse forumdaki fw'lerden (up_4 veya All_in_one) birini kurmanı öneririm. Memnun olmayan kimseyi görmedim.

Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart!..
06-29-2007, 08:19 PM
off off off datasuit de ewde kaldı.Bi de o lazım şimdi.biraz baktım ama datasuit de yok nette.Siemens benq ile birleştikten sonra sitede eski telefonlara aitne kadar dosya varsa hepsini kaldırmıslar.Mail attım siemense bu dosyaları neden kaldırdınız diye.Ben mi bulamadım acaba diye de düşünmüyor degilim?Su anda datasuit ve de Orj fw lazım bana arkadslar.Elinizde varsa yardımcı olun lütfen arkadaslar....
06-29-2007, 09:20 PM
thasmudyan Wrote:ben şimdiye kadar hiçç orj olmayan fw yuklemedim.Bu forumla yeni tanıstım ondan olacak galiba:)ama su anda telefonum acılırken kilitlendigi için orj fw yuklemem gerekiyor sanırım.Ama forumdaki tüm linkler ölü hemenpaylas linkleri bile varSmileWinsupla yuklemeye calıstım olmadı zaten swap modda acılınca yeni donanım bulundu falan da demiyor windows...

başka bir forumdan bahsediyorsun galiba veya benim gözlerde bir problem var, bi de sen bak istersen Popcorn

[Image: adszfl5.th.jpg]

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1622

üstelik konuyu sabitlemiştim Whistling

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
06-29-2007, 09:43 PM (This post was last modified: 06-29-2007 09:53 PM by thasmudyan.)
cmert Wrote:
thasmudyan Wrote:ben şimdiye kadar hiçç orj olmayan fw yuklemedim.Bu forumla yeni tanıstım ondan olacak galiba:)ama su anda telefonum acılırken kilitlendigi için orj fw yuklemem gerekiyor sanırım.Ama forumdaki tüm linkler ölü hemenpaylas linkleri bile varSmileWinsupla yuklemeye calıstım olmadı zaten swap modda acılınca yeni donanım bulundu falan da demiyor windows...

başka bir forumdan bahsediyorsun galiba veya benim gözlerde bir problem var, bi de sen bak istersen Popcorn

[Image: adszfl5.th.jpg]

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1622

üstelik konuyu sabitlemiştim Whistling

http://download.teknomag.com/index-dno-249.htm
yukarıdaki linktekini indirdim.Tam olarak istedigim asagıdaki gibi bir yukleme aracı.Winsupla yukleme yapmayı denedim ama basarısız oldum.Bu arada biyerlerde yanlıs mı yapıyor da olabilirim.
[Image: sx1upd.jpg]
06-29-2007, 09:51 PM
update tool kullanabilmen için bir önceki versiyonun, yüklemek istediğinden düşük olması gerekir.aynı sürüm olsa bile yine yükleyemezsin.

winswup ile versiyon farketmeksizin her türlü yükleme yapabilirsin, detaylı kullanımı forumda mevcut Wink

06-29-2007, 10:06 PM (This post was last modified: 06-29-2007 10:32 PM by thasmudyan.)
cmert Wrote:update tool kullanabilmen için bir önceki versiyonun, yüklemek istediğinden düşük olması gerekir.aynı sürüm olsa bile yine yükleyemezsin.

winswup ile versiyon farketmeksizin her türlü yükleme yapabilirsin, detaylı kullanımı forumda mevcut Wink
Winsup ile yuklemeye calısırken asagıdaki gibi bir hata alıyorum.Yuklerken telfonu swap moda almak için joystcik+açma tusuna basıyorum.Telefon Ekranında usb kablosunu baglayın pc den update i saecin gibi uyarılar cıkıyor...Ne yapabilirim?
http://www.resimupload.com/ds874771321_sx1_1.html
http://www.resimupload.com/ds296063811_sx1_2.html
07-13-2007, 01:27 AM
verilen usb driverlerini tanıt. SX1 yükleme modu driverları var. onları göstercen

1 Ermeni ölünce Ermeni olan ,
3 Hıristiyan ölünce Hıristiyan olan ,
AYDIN OLDUĞUNU SANANLAR ;
30000 Şehit verdik, NEDEN TÜRK OLAMADINIZ ?
08-07-2007, 01:48 PM
s.a arkadaşlar bu forumda yeniyim hatta forumlara ilk yazım bu.sx1 im çöktü firmware yüklemek istiyorum ama link görnünmüyor ve üyeliğin bir haftayı doldurması isteniyor.bu konuda yardım edermisiniz...
08-07-2007, 01:51 PM
üyelik süreni doldurmalısın, halihazırda başka link yok

08-07-2007, 01:54 PM
peki sagol
08-07-2007, 01:57 PM
bu site gerçekten güzel olmuş elimden gelen destegi sunacagım...
10-05-2007, 04:35 AM
thasmudyan Wrote:
cmert Wrote:update tool kullanabilmen için bir önceki versiyonun, yüklemek istediğinden düşük olması gerekir.aynı sürüm olsa bile yine yükleyemezsin.

Winsup ile yuklemeye calısırken asagıdaki gibi bir hata alıyorum.Yuklerken telfonu swap moda almak için joystcik+açma tusuna basıyorum.Telefon Ekranında usb kablosunu baglayın pc den update i saecin gibi uyarılar cıkıyor...Ne yapabilirim?
http://www.resimupload.com/ds874771321_sx1_1.html
http://www.resimupload.com/ds296063811_sx1_2.html

mmı bozuk kardeş. aynı sorun bende de var. ikinci telefonumu tanıyor fw yüklüyor.mmı bozuk olanda ise sendeki durum gerçekleşiyor,bilgisayar tanımıyor. bana bol flux ve ısı önerildi ama henüz yaptıramadım. dikkatine

İSTİKLAL MARŞI İŞTE BÖYLE OKUNUR..
http://www.thehealthnews.org/video/06/06..._SUGRA.swf
10-08-2007, 08:46 PM
thasmudyan Wrote:arkdaslar niçin kimse yanıt vermemiş?Umutsuz vaka mı benim telefonum?

Dostum telefonu yere düşürdüysen ya da sert bi darbe aldıysa tuş takımı altındaki entegrelerin ayaklarında soğuk lehim diye tabir edilen kopukluklar oluşabiliyor.Bir telefoncuya götürürsen entegrelere sıcak hava geçerek ya da entegreyi tekrar kalıplayarak yardımcı olacaktır.tabi yeniden kalıplamaya ynaşan birini bulursan daha ii olacaktır.Smile
11-02-2007, 09:38 PM
benimde bir sorunum var benim telefon swup ta aç1lm1yor
11-02-2007, 10:06 PM
wolcun Wrote:benimde bir sorunum var benim telefon swup ta aç1lm1yor

Buraya bir göz at;
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=2812

Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart!..
11-08-2007, 05:45 PM
gecekusu35 teşşekkürler
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  (14.02.2008) SX1.Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware nadiren 479 21,058 09-17-2008 04:08 PM
Last Post: nadiren
  Cristal2 Final+ Turkce Winswup Firmware by nadiren (alfa sürüm :) nadiren 58 5,000 04-06-2008 10:14 PM
  c2f+ by nadiren v2 Winswup Firmware ss'leri!.... :) nadiren 11 1,324 02-06-2008 08:04 PM

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication