Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amd ve intel farkı nedir
07-09-2007, 07:18 AM
amd ve intel farkı nedir
amd ve intelin temel farkları nedir bilen bi anlatabilr mi
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-09-2007, 05:35 PM
RE: amd ve intel farkı nedir
Kısaca; Biri öncü biri takipci.
07-09-2007, 06:58 PM
nashiila Wrote:Kısaca; Biri öncü biri takipci.

evet Big Grin amd takipci yani Big Grin

нα¢кєяℓу
07-09-2007, 08:20 PM
iyi de soran kişi hangisi ilk hangisi sonuncu diye sormamış ki...farkları benzerlikleri öğrenmek istiyor heralde...

*ayni mhz hızlarda yapılan testlerde AMDnin daha iyi performans verdiği yaziliyor

*AMD işlemcilerin daha tutarlı olduğunu ve daha ucuz olduğunu biliyorum.uygulamalarda "bu program yanıt vermiyor" diye bir uyarı çıkmıyor.

*çift cekirdek konusuna gelindiğinde intelin daha iyi olduğu söyleniyor fakat tek çekirdekte fazla göz önünde olmamasına ragmen AMDnin daha iyi oldugu belirtiliyor..

bu linki
bi incele derimWink

Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones
Visit this user's website Find all posts by this user
07-10-2007, 02:53 PM
fugitif95 Wrote:iyi de soran kişi hangisi ilk hangisi sonuncu diye sormamış ki...farkları benzerlikleri öğrenmek istiyor heralde...
evet Yahoo öyle sormadığını biliyorumBig Grin
ama detaylı anlatmakta zorBig Grin, dediğin gibi biri ucuz biri biraz daha pahalı, pahalı olan için öncü dedik ya, araştırma giderleri falanda ekleniyor, celeron olmayan gerçek yeni nesil intel işlemcilerde
200 milyon ile 300 milyon transistör var akıl alır gibi değil yani, o kadar küçücük alana nasıl dizayn ediyorlar pes doğrusublink hele dahada ilginci yeni çıkarmaya hazırlandığı "45nm lik işlemci" mimarisinde bu sayı 410 milyon transistör olacakmış.
neyse "Ford" kamyonda kamyon "Bmc" kamyonda kamyon, ikiside yük taşırBig GrinDrinks
07-29-2007, 06:43 PM
arkadaşım şunu bil özet olarak oyun için yani yoğun grafikişlem için AMD normal işlemler için ise intel Smile
08-28-2007, 04:34 PM
arkadaşlar bencede amd intel p4 3.2 kullanıyorum ama yinede amd diyorum arasıra kullanma şansı buluyorum amd hemde yavaş bi versiyona ama geyet güzel performans alıyorum benim keko işlemci bile o kadar performans sağlamıyor
09-03-2007, 12:07 PM
Artık takipci olan intel bana göre ...

Trance Around The World With Above&Beyond
Visit this user's website Find all posts by this user
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  AMD v.s. Intel ve Overclock potspot 6 1,761 07-07-2007 12:27 AM
Last Post: nightdevil
  Intel P4 2,6 İşlemci İçin Overclock yardım walkererdem 2 929 11-29-2006 07:41 PM
Last Post: HiJacker

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication