Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powermp3&LCG Jukebox'ta en iyi ses ayarları
08-17-2007, 10:37 PM (This post was last modified: 08-19-2007 12:22 AM by fugitif95.)
Powermp3&LCG Jukebox'ta en iyi ses ayarları
ikisini de kullandım,nokia modellerinde her ikisi de,sx1de sadece lcg jukebox çalışıyor ve en kaliteli ses için ekolayzırzır ayarları şöyle olmalı...

lcg jukebox için ayarlar şöyle...

[Image: screenshot06dr7.jpg][Image: screenshot05rp9.jpg]

powermp3 için ise böyle olmalı...

[Image: screenshot03mg3.jpg][Image: screenshot04bj4.jpg]
(powermp3te ekolayzırın açık olup olmadığını kare tuşuna basarak kontrol edin)

yani ikisinde de ayarlar birbirine yakın fakat dikkat etmeniz gereken jukeboxda ekolayzırın ilk çubuğunu en üste dayamamak..yoksa bol cızırtılı bir müzik dinlersiniz ve sx1 hoparloru patlayabilir...

şimdi de ikisini bi karşılaştıralım...

powermp3 tema desteğine sahip ve görünüş olsun kullanım olsun jukeboxtan bir hayli iyi..bass kalitesi ve ekolayzır ayarlarını sese cızırtı vermeden uygulaması ise powermp3ün en iyi özelliği bence...yukarda verdiğim ayarla en kaliteli bass ve tiz uyumunu bulacaksınız.

lcg jukeboxta ise dosya seçme olayı çok güzel,sadece 4 tuşuna basarak karttaki bütün sesleri kolay ve hızlıca buluyorsunuz.bir de şarkı sözlerini görebilmek de güzel bir özellik..

fakat hangisini tavsiye edersin derseniz nokia kullanıcıları için powermp3 derim...sx1 için ise mecburen jukebox derim eğer ogg player kullanmıyorsanız.

dosyaları da buraya ekleyim isteyen indirsin...

POWER MP3 V.2.14(11 TEMA PAKETİ İLE)

[Image: fescr009ez3.jpg]

*wma,mp3,ogg dosyalarını oynatabilme
*güçlendirilmiş bass ve tiz özelliği
*hızlı dosya tarama
*otomatik equalizer özelliği ile şarkiya göre equalizer ayarı yapması
*değiştirilebilir arayüz
*kullanımı en kolay oynatıcı

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

LCG JUKEBOX 2.14(MINTAX EDITION)+K3YG3N

*en son versiyon
*mavi ekran yok
*fonksiyonlarda eksiklik giderildi

[Baglanti adresini sadece uyeler gorebilir (tam uyelik icin yonetici onayi gerekir). Uye degilseniz hemen olabilirsiniz]

Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-17-2007, 10:57 PM
RE: Powermp3&LCG Jukebox'ta en iyi ses ayarları
dediğini yaptın yine ama sx1 in orjinal mp3 player ı ve ogg player ı değişmem bunlara...(yaw elektrikler kesildi tamda en cavcavlı yerinde konu açıyodum..)

Nokia 5700 XpressMusic
Find all posts by this user
08-17-2007, 11:26 PM
önyargılar gelişmenin en büyük engelidir...powermp3ü hiç denedin mi mesela?gerçi sx1 var senin galiba...

ben oggplayer veya orjinal oynatıcı kötüdür demedim ki...sadece lcg ve powerin ekolayzırzırı olduğu için ayarlarının nası olması gerektiğini yazdım...orjinal oynatıcıda çok eksik var ve ekolayzırzırı yok vs vs...

Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones
08-17-2007, 11:40 PM
dediklerin cok doğru..
demek istediğim ekolayzır falan bana lazım değil bana göre sesi bozuyo orjinal oynatıcının sesi cok ii geliyo bana geçen gün 6630 da kulaklıkla müzik dinledim dinlemez olaydım o nasıl bir ses berbat bedava verseler kullanmam..demek istediğim buydu sx1 kalitesi

Nokia 5700 XpressMusic
08-17-2007, 11:44 PM
eko ayarı görecelidir, şahsen o limitlerde bass ayarı bana ters.
default bass + full treble Thumbup

ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ...
08-18-2007, 12:21 AM
gizli.ajan_sx1 Wrote:dediklerin cok doğru..
demek istediğim ekolayzır falan bana lazım değil bana göre sesi bozuyo orjinal oynatıcının sesi cok ii geliyo bana geçen gün 6630 da kulaklıkla müzik dinledim dinlemez olaydım o nasıl bir ses berbat bedava verseler kullanmam..demek istediğim buydu sx1 kalitesi

yani şimdi senin 6630un orjinal kulaklığında dinleyip,dinlememen de çok önemli...6630 gerçekten iyi bi sese sahip bi cihaz...sx1in ise gercekten harika bi kulaklığı var abartmıyorum...

aslında symbian cihazları ses çıkışlarının kalitesi bakımından(fazlalığı değil)karşılaştırmak yanlış çünkü ses çıkışları aynı(6600,7610 gibi mono sesli değilse)...

cmert Wrote:eko ayarı görecelidir, şahsen o limitlerde bass ayarı bana ters.
default bass + full treble Thumbup

full treble de anca 5 dakika dayanabiliyorum...ses kulağı yoruyor ister kulaklıkta olsun ister hoparlorde...bi de arabaya bağlayınca bass daha gerekli diye düşünüyorumRolleyesgörmüşsündür zaten treble normalin üstünde ayarlarda...Thumbup

09-25-2007, 11:50 PM
evet güzellik göreceli kavramdır.seste de güzellik vardır o zaman EQ güzel deildir Big Grin

(''^*+._ OsMaN _.+*^'')
10-31-2007, 11:53 AM
zevkler ve renkler tartışılır
Post Reply 

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication