Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
telefon kendi kendini mi formatlıyor yardım
08-24-2007, 10:35 AM
telefon kendi kendini mi formatlıyor yardım
arkadaşlar benim telefon ilk once daima swup modda açılıyordu.sonra fw yükledm bişey değişmedi. akşam bi de şarja taktım fakat kabloyu takar takmaz format atar gibi çizgi ilerliyor sonra kapanıyor.bu sefer de swup moda girmek istediğimde ekran kararıp gidiyor.. acaba MMI meftah mı oldu. yapılacaka bişey var mı

(''^*+._ OsMaN _.+*^'')
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-24-2007, 03:46 PM
RE: telefon kendi kendini mi formatlıyor yardım
sorun işlemcide gibi geldi bana. daha önce de olabilceğini söylemiştim sanırım öyle
09-19-2007, 01:10 AM
mmı bord arızası kardeş iyi bir teknik serviste ısı geçirt düzelebili yada saş kurutma makinası kullan...
10-08-2007, 08:53 PM
osmanisildar Wrote:arkadaşlar benim telefon ilk once daima swup modda açılıyordu.sonra fw yükledm bişey değişmedi. akşam bi de şarja taktım fakat kabloyu takar takmaz format atar gibi çizgi ilerliyor sonra kapanıyor.bu sefer de swup moda girmek istediğimde ekran kararıp gidiyor.. acaba MMI meftah mı oldu. yapılacaka bişey var mı

yandaki kamera tuşu takılı kalıyo olabilir. yada jostick sizlere ömür.Kamera tuşunu basılı tutarak ta telefonu swup modda açabilirsin,ilk aklıma gelen kamera tuşunun basılı kaldığı...kolay gelsinWink
10-15-2007, 12:20 AM
aynı sorun benim sx1de vardı fw 15 yapınca düzeldi bilgilerinize
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  sx1 flash boyunu olcen pro calısmıyor yardım bugra_5211 11 1,845 04-15-2008 09:46 PM
Last Post: gizli.ajan_sx1
  arkadaşlar yardım SX1.Cristal2F+.v2c.by.nadiren koraysx 12 1,310 03-23-2008 10:10 PM
Last Post: nadiren
  sx1 im öldü mü? yardım edin osmanisildar 4 1,334 01-22-2008 05:37 PM
Last Post: serkan487

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication