|
her konuda tavsiyeler+bilmedikleriniz:P
|
|
09-11-2007, 10:30 PM
|
|||
|
|||
|
ben başlayım önce...bakın bu bilgiler çok yararlı oluyor,bildiklerinizi mutlaka yazın
![]() *üniversitede ilk yılın,ilk dersin ise,hoca geldiğinde ayağa kalkma gereksinimi duyarsın,sakın kalkma ![]() *yolda yürürken karşından bir bayan geliyorsa,direk bakma...yanlardaki dükkanların camından yansımasını görebilirsin,hem dikkat çekmez,hem de o da sana bakıyor mu öğrenirsin... *belediye otobüsünde,ayakta dururken sıkı tutun,bayanları rahatsız etme. *kırmızı ışıkta kalkarken patinaj atmaya özen göster,özellikle tekerlerin ötüyorsa senden karizması yok:shades:ama yine de el freni ile durmak tercihimdir... *winampta ekolayzırı kullanın... *firefox kapatılan sayfaların kaydını tutar,haberiniz olsun,sonra fişlenmeyin.. *birisini takip ederken,takip edilebileceğinizi unutmayın...mutlaka birilerini takip ederken,arkanıza sizi takip edeni takip edecek birilerini bulun(vay be tam atasözü oldu) ![]() *siteyi hazırlayanlara küfür etmeyin,IP numaranız mıh gibi görünür yöneticilere...(bunu birisi yapmıştı,aman dikkatli olun )*"yaş 35 yolun yarısı eder dantel gibi ortasındayız ömrün" değil... "yaş 35,yolun yarısı eder DANTE gibi ortasındayız ömrün" doğru olanıdır. *eğer güvenilen birisi olmak istiyorsan önce güvenmeyi öğrenmelisin ![]() *"aptala malum olur" değil "abdala malum olur" *"geçti Bolu'nun pazarı sür eşeğini Niğdeye" değil "geçti BOR'UN pazarı sür eşeğini Niğdeye" *"cmert" in okunuşu "simert" tir...italyanca "si"(evet) ve türkçe "mert" kelimelerinden oluşur..."bu adam mert midir?" diye sorduğunuzda cevabı zaten bu kişinin adında saklıdır... ![]() *telefon modelinin sonu "i" ile biten (3510i vs) cihazlardan bahsedilirken asla,"telefonun iyisi kötüsü mü olur canım?" diyerek dalmayın...(böyle birini tanıdım maalesef )*teknomag'da smileyi neredeyse hiç kullanılmaz,siz de lütfen kullanmayın.*geçen senenin notlarını atmayın,dersten kalma ihtimali her zaman mevcuttur(ilkokul 3. sınıfın kitapları hala duruyor çatıda:popcorn ![]() *msnde sizi engelleyenleri siz de silin,sebepsiz yere silenleri ise hem msnden hem defterden silin *seni seviyorum cümlesi ucuzlamasın,biraz değeri olsun... ![]() *kimse ibrahim tatlıses,müslüm gürses dinlemem der ama bu adamların şarkıları milyonlar satar ve mutlaka arşivimizde en az bir iki tane vardır,yalan söylemeyelim birisi sorduğunda ![]() *bazı üyelerimizin takma adlarını çözmek çok zor,lütfen üye olunca açıklasınlar ne demektir kullanıcı isimleri,sonra tersinden,düzünden,şifreli okuyacam diye canım çıkıyor ![]() mesela aylardır aklımdan çıkmayan bir kullanıcı ismi var,bizim üyemiz.kullanıcı adı ise "putashokan".hala çözemedim... ![]() aklıma geldikçe yazacağım...siz de bidiklerinizi yazınız ki biz de rezil olmayalım,hayat tecrübelerimiz artsın herkesin katılımını bekliyorum... Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
09-11-2007, 11:05 PM
|
|||
|
|||
|
RE: her konuda tavsiyeler+bilmedikleriniz:P
almanya'nın bazı şehirlerindeki kaldırımların bi bölümü ayrı renk boyalı oluyo.sakın o bölümden yürümeyin orası bisiklet yoluymuş.bizim okulun müdürü ceza yiyodu az kalsın
![]()
|
|||
|
09-11-2007, 11:13 PM
|
|||
|
|||
|
almanya ya gidersem dikkat edecem sözz
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
09-11-2007, 11:23 PM
|
|||
|
|||
|
bi tavsiye daha ama bunu çoğu kişi bilir:
bi telefonu ilkçıktığında almayın.fiyatı muhakkak düşer |
|||
|
09-12-2007, 02:28 AM
(This post was last modified: 09-12-2007 02:46 AM by Frank.)
|
|||
|
|||
|
fugitif95 ellerin dert görmesin
![]() tebrik ederim güldüm yalan yok ![]() devam Alkollüyken araç kullanmayın, biryere çarparsanız biranız dökülür ![]() ramazan ayında beni günaha sokacaksın
°oO Açılmamış kanatların büyüklüğü bilinmez ! Oo°
|
|||
|
09-12-2007, 12:47 PM
|
|||
|
|||
|
sağolasın abi
![]() cmert ve sonic i de bekliyorum ama gelen giden yok ![]() illa tecrübemiz olsun diye,yaşamak mı gerekir yahu,yaşayanlardan öğreniriz ![]() *"gel tanışalım önce ben FeDe ce kısa" değil "gel tanışalım önce ben kısaca FeeeDe" *yaşlı hanımlarda bıyık,sakal vs bulunabilir lütfen "senin annaannenin bıyıkları var" gibi değişik bi yanılgı içine düşmeyelim,bunun nedeni kadında zaten bulunan erkek hormonunun yaşlılıkta kendini göstermesidir... *klavyedeki "ctrl" tuşu "ceterele" olarak değil "control" olarak okunmalıdır ![]() *Küçük Emrah'ın kardeşi Gülcan'ın bugün bir motorsikleti şirketi vardır...Gülcan Motorsiklet... *.dat uzantılı filmleri Windows media player açar... *.mp4 formatlı videoları Quicktime açar... *bazen kolpa aksesuarlar orjinallerden daha orjinal olabilir...dikkatli olun bu aksesuarları aldığınız toptancının dükkan ismini bi yere yazın *nokia bölümünde eklediğim temalara 5 kişi "çok kötü,işe yaramaz" oyu vermişlerdir...sebebini sorduğumda ise arkadaşların cevabı şu olmuştur; -nokia yi sevmiyorum... nokia şirketinin sahibi değilim zaten korkma bea,temalara oy verecen illa da yazalım mı oraya temalara oy verin,nokia'ya değil diye
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
09-12-2007, 03:25 PM
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote:cmert ve sonic i de bekliyorum ama gelen giden yok dur bea, hemen galebe çalma ![]() şirketteyim fazla uzun yazamayacağım ![]() kale arkası veya kapalı tribüne biletiniz olup bilet numarasına göre oturmaya kalkmayın ![]() bir ürünün imitasyon veya orjinal mi olduğunu anlamak için detaylarına bakın.unutmayınki kalite detaylarda gizlidir ![]() köpüklü bir içeceği bardağa dökerken şişeyi eğimli bir şekilde tutunki köpüğü taşmasın
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
09-12-2007, 03:37 PM
|
|||
|
|||
![]() güzel çalışma içlerinden en hoşuma giden cmert'in okunuşu oldu.. yaw sen ne istiyon bu adamdan ![]() ![]() bende ilk geldiğimde cömert olarak okuyodum aklımda ole kaldı nerde görsem aklıma cmert geliyo..simert'e alışması biraz zor olcak ama.. Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
09-12-2007, 03:41 PM
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote: aslında köklerim italyaya dayandığı için ihsan haklı.rahmetli dedemin italyayı televizyondan görmüşlüğü var ne de olsa
|||
|
09-12-2007, 04:59 PM
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote:*"geçti Bolu'nun pazarı sür eşeğini Niğdeye" değil "geçti BOR'UN pazarı sür eşeğini Niğdeye" bu konuya açıklık getirmişsin yanlış bilenler lütfen kendini düzeltsin ![]() fugitif95 Wrote:*teknomag'da evt yasaklı smiley gibi ![]() fugitif95 Wrote:*bazı üyelerimizin takma adlarını çözmek çok zor,lütfen üye olunca açıklasınlar ne demektir kullanıcı isimleri,sonra tersinden,düzünden,şifreli okuyacam diye canım çıkıyorBig Grin "kulakcubugu" çok orijinal rumuz hatta kendisine pm atıp aynısını dediğimi hatırlıyorum --------------------------------------------- Coşku'ya bu lafım imzasında uzun yol takılıyo bu ara, "Araman için illa hatamı yapmam lazım ?"bu arada " " smileyini kullandım, lütfen bu smileyi kullanalım kullandıralım, başı kelmi bunun ![]() bugün bi arkadaşım aradı bilgisayarı çökmüş tabi ki çöker - Windows'u virüs programı olmadan asla kullanmayın - Web kamerasında cimrilik yapmayın kaliteli birşey alın, eski Türk filminden kalma bi görüntünüz gitmesin karşıya güzel konu olmuş eline sağlık İhsan aklıma geldikçe tavsiyeler yazıcam Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
09-12-2007, 05:03 PM
(This post was last modified: 09-12-2007 05:03 PM by Sonic.)
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote:*"cmert" in okunuşu "simert" tir...italyanca "si"(evet) ve türkçe "mert" kelimelerinden oluşur..."bu adam mert midir?" diye sorduğunuzda cevabı zaten bu kişinin adında saklıdır... bence bu gelmiş geçmiş en iyi cmert kimdir? açıklaması olmuş süper
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
09-12-2007, 05:21 PM
|
|||
|
|||
|
ben de bişey yazim bari msnde ben camımı açmam cam aç deyince cam espirisi yaznlardan uzak durun görmek istemiyeceniz tipler olduna emin olabilirsiniz
Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud..No one hears your screaming.. http://rapidshare.com/files/73879818...Yok__2007_.zip |
|||
|
09-12-2007, 05:21 PM
|
|||
|
|||
|
oooo.ben yokken neler dönmüş burda
![]() @sonic seninde katılmana sevindim...coşkuyla poleniğe giriyoz bazen ![]() @kulakçubugu yine anlaşılır bir rumuz abi @putashokan nedir allasen ya açıklayın noolur... smileyi tedavülden kalksın ya,bunu hiç kullanmıyoz:Dcoşku beni de aramıyor,illa smsle dürtelim mi yahu![]() *en güzel atasözü tarafımdan icat edilmiş olan "onu bulmak ÇOMÜ'de gömü bulmak gibi birşey" dir...çok zor bulunan birşeye ithafen kullanılır..(ÇOMÜ=Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi)..lütfen bu sözü kullanalım-yayılsın ![]() *teşekkür etmek kimseden birşey eksiltmez...emek verene teşekkür edin *motorin,dizel,mazot aynı şeylerdir,dikkat edin.. *özellikle benzin istasyonu pompacıları varsa aramızda dikkat etsinler,dizel araca 95 oktan benzin basmayın yanlışlıkla(tarafımdan yanlışlıkla test edilmiştir,dizel araç 100metre sonra öksürmüştür) ![]() *benzin istasyonuna gelen müşteriye direk "ne kadar koyuyum" diye bir yamulgu yapmayın aman ha..."kaç liralık olsun?" güzel bir ifade olabilir. *teravih namazına giderken soğan/sarmısak vb kokusal rahatsızlık veren yiyeceklerden uzak duralım,33 rekat namaz telef olmasın. *yunanlılar ve ingilizler tarihteki en azılı düşmanlarımızdır,her zaman dikkat edin...ingilizler dünyadaki en profesyonel politikaya sahiptir 200 yıl sonrasının politikaları bugün hazırdır *asetonla plastik parçaların üstündeki cilalı boyaları kaldırabilirsiniz,hatta plastiği bile eritebilirsiniz ![]() *sonic ismi fransızcadır ve sessel(ses ile alakalı) demektir
|||
|
09-12-2007, 05:26 PM
|
|||
|
|||
Sonic Wrote:fugitif95 Wrote:*"cmert" in okunuşu "simert" tir...italyanca "si"(evet) ve türkçe "mert" kelimelerinden oluşur..."bu adam mert midir?" diye sorduğunuzda cevabı zaten bu kişinin adında saklıdır... simert de çok hoşlandı zaten ![]() hitcher Wrote:ben de bişey yazim bari msnde ben camımı açmam cam aç deyince cam espirisi yaznlardan uzak durun görmek istemiyeceniz tipler olduna emin olabilirsiniz evet bu cam olayı yokmu delirtiyor beni.. bak şu diyaloğa... -camını açar mısın? -neden burası gayet serin... -camini açsana... -camim yok benim,bi sokak aşağıda Paşa camii var.orada kılıver.. gibi çıldırtan konuşmalar... Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
09-12-2007, 05:59 PM
|
|||
|
|||
|
Cam olayı komedi
Bu havada cam mı açılır
|
|||
|
09-13-2007, 12:36 PM
|
|||
|
|||
|
*"izmir" in eski ismini herkes "symrna" olarak bilir fakat bu doğru değildir,bu isim yunanlı adi işgal güçlerinin bu bölgeyi rum çoğunluğa sahip gibi göstermek için koydukları kolpa bir isimdir...unutmayalım...
*yağmur suyuyla ütü,odun közünde çay gibisi yoktur ![]() *atalarımız öylesine fikir sahibiydi ki,evlerin kapılarında 2şer tane tokmak bulunurdu,birisi evin hanımı için(ince ses çıkaran),diğeri evin beyi için...bizde sadece zil var,evdeki herkes rahatsız oluyor ![]() *beyaz gömlek+siyah kumaş pantolon+beyaz çorap+uzun burunlu ayakkabı+krosal bakışlar=kızların haz almadığı erkek tipi ![]() *üniversitede teneffüs zilini beklemeyin,ders bitince hoca söyler(:whistling ![]() cmert arazi oldun yine aga...
|||
|
09-13-2007, 12:58 PM
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote:cmert arazi oldun yine aga... bak yine galebe çaldın
|||
|
09-13-2007, 01:21 PM
(This post was last modified: 09-13-2007 01:22 PM by fugitif95.)
|
|||
|
|||
cmert Wrote:fugitif95 Wrote:cmert arazi oldun yine aga... çalarım tabi...işi gücü bırak şurda iki laflayak ya,gidecem zaten balıkesire 2 gün sonra..ondan sonra smsler yağdırma,hattımı kitleme bana ulaşacam diye
|||
|
09-13-2007, 01:31 PM
(This post was last modified: 09-13-2007 01:31 PM by fugitif95.)
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote: ajan yeni gördüm bea... cmert özel bir uğraşı alanımdır:shifty:onla poleniğe girmek bir zevktir
|||
|
09-13-2007, 01:32 PM
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote:çalarım tabi...işi gücü bırak şurda iki laflayak ya,gidecem zaten balıkesire 2 gün sonra..ondan sonra smsler yağdırma,hattımı kitleme bana ulaşacam diye duyanda sürgüne gidiyo sanır ![]() biletini de aldın gidiyosun demek neyse bayram tatline gelirsin artık
|||
|
09-13-2007, 01:36 PM
|
|||
|
|||
|
biletim "Bor International Busport" üzerinden kesildi...
![]() 42 nolu koltuk,cam kenarı...otobüsüm 19:30 itibarı ile havalanacak... bayram tatiline de gelemeyecem heralde 4 ay gelemem bu gidişle..
|||
|
09-13-2007, 01:58 PM
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote:bayram tatiline de gelemeyecem heralde 4 ay gelemem bu gidişle.. meydan hepten bize kaldı o zaman
|||
|
09-13-2007, 03:20 PM
|
|||
|
|||
cmert Wrote:fugitif95 Wrote:bayram tatiline de gelemeyecem heralde 4 ay gelemem bu gidişle.. :shifty:hadi ya bak sen,yedirtmem tmyi sana
|||
|
09-13-2007, 06:07 PM
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote::shifty:hadi ya bak sen,yedirtmem tmyi sana iftardan sonra artık
|||
|
11-04-2007, 01:22 PM
|
|||
|
|||
|
otobüste rock müzik dinlerken kendinizi kaybetmeyin etraftaki yaşlı amcalardan ilginç tepkiler aliyosunuz
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

smileyi neredeyse hiç kullanılmaz,siz de lütfen kullanmayın.

neyse bayram tatline gelirsin artık