|
NOKIA 6120 classic (tam inceleme)
|
|
09-26-2007, 02:27 PM
|
|||
|
|||
|
NOKIA 6120 CLASSIC tam inceleme
önce teknik veriler: şebeke: GSM Quad-band (4band) (850/900/1800/1900 MHz) UMTS, 3G (850/2100 MHz) UMTS 900/2100 veri aktarımı: GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA 1.8 Mbit/saniye boyutlar: 4.1 x 1.8 x 0.6 inç (105 x 46 x 15 mm) ağırlık:84gr pil özellikleri: 820mA,3 saat konuşma süresi,11 gün bekleme süresi ekran: 320x240(TFT,renkli,16777216 renk,2 inç) kamera: 2milyonpiksel(1.92 mp efektif 1600x1200 jpeg resim formatı,flaş-mp4 video çekimi(320x240),3gp video çekimi),4x dijital yakınlaştırma diğer media özellikleri: 3GPP (H.263), H.264/AVC, MPEG-4, Real Video 7,8,9/10 video oynatıcı... AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A,WAV, WMA, RealAudio 7,8,10 müzik oynatıcı... +Stereo FM radio, Visual Radio hafıza: transflash (micro sd) hafıza kartı ile artırılabilir bellek işletim sistemi: SYMBIAN S60 PLATFORM operating system(os) [işletim sistemi] versiyon 9.2 feature pack[ÖZELLİK PAKETİ]1. işlemci: arm11-369mhz hızında diğer: 128mb ROM,64mb RAM T9 girişi: evet bağlantı: bluetooth v2.0,usb 2.0,yığın depolama aygıtı ![]() nokia nın yeni modeli 6120c(classic) i inceleme fırsatım oldu... ilk izlenimler: *şimdiye kadar gördüğüm ve kullandığım en hızlı symbian telefon *kusursuza yakın qvga ekran *bass ı hissetiren yüksek sesli dış hoparlör *en yüksek versiyon symbian işletim sistemi versiyonu *ince ve küçük dizayn ![]() ![]() ![]() evet cihazı incelerken bazen kendi telefonum n70 ile karşılaştırarak sundum ki anlamak daha kolay olsun... en başta söylemem gereken cihazın hızı ile ilgili...369mhz işlemci hızıyla çalışan bu cihaz gerçekten symbiana yeni bir kan vermiş,mesajlarına girerken beklemeye alıştığımız symbian cihazların üstüne bir çizik çeken bu cihaz alışılmamış bir deneyim verdi bana.telefonun açılması 10 saniyeyi bulmuyor(içinde hafıza kartı takılı değilken)web tarayıcının açılışındaki hızlanma ise diğer bir büyük gelişme bu cihaz için,çünkü en son versiyon oss web browser kullanılıyor...symbian kullanıcılarının şikayetçi olduğu mesajlara girmedeki yavaşlık söz konusu bile değil,işlemci hızından olsa gerek "prompt-reply delay" dediğimiz "emir-cevap gecikmesi" inanılmaz kısa ve bastığınız tuşa karşılık olarak cihazdan aldığınız cevap çok hızlı.bu symbianın bir türlü aşamadığı diğer sorunlu ve cihazları hep kasan uygulamalar için de geçerli,galeri,müzik player,web browser,temalar gibi tıkladığınızda uzun bir süre beklemenizi gerektiren uygulamalar artık çok hızlı ve nokianın bundan sonra geriye gideceğini zannetmiyorum.eklemem gereken diğer şey ise bluetoothun hızı...işlemciye de bt versiyonuna dayanan bu değişiklik çok önemli.saniyede 75kb(yaklaşık,dakikada 13mb üzeri) civarında veri gönderip alabiliyor. diğer bahsetmem gereken yanı ise ekranı...yukarıda söylediğim gibi qvga(2 inç) ekrana sahip bu cihazın ekranı gerçekten tatmin edici(hele hele 208x176 ekrandan sonra)...parlaklığı ayarlar menüsünden ayarlanabiliyor ama önceki modellerde olduğu gibi tam kapatamıyorsunuz ekran aydınlatmasını-muhtemelen ekranı tam olarak göremeyeceğiniz için-.ekran kamerada ve web tarayıcısında yan yatabiliyor böylece ekranı daha etkili olarak kullanabiliyorsunuz(os 9.1 ve üstü cihazların en iyi özelliklerinden birisidir[os 8.1 de sadece galeride slayt izlerken])pikselleri gözünüzle seçmeniz çok zor ve ekranın renkleri harika. ![]() ![]() ses konusu herhalde birçok kişiyi merak ettiren konu...evet arkadaşlar bu cihazın bir artısı da harika bir hoparlöre sahip olması.tek hoparlörü var ve sağ tarafta.n serisinde n73te bile bulunmayan bu hoparlör tam bir canavar.sesi n70ten birazcık az da çıksa,bu küçük eksikliğini güçlü bass veren hoparlörüyle fazladan kapatıyor inanın.müzik oynatıcısında sese efekt eklemek mümkün ve ekstra bass güçlendiricisi,ekolayzer ön tanımları ve sizin kişisel ayarlarınızı tutan bir ayar mevcut.kulaklığı kutudan çıkıyor ve 2.5mm jack kullanıyor.ses olarak n70e kafa tutamayan bu cihazın eksi yönlerinden birisi bu(belki de ben n70e alıştığımdan bana öyle geliyor olabilir)kulaklığı yine radyo dinlemek için kullanıyorsunuz ve diğer nokia kulaklıkların aksine mikrofonun,cevaplama düğmesinin bulunduğu plastik kutu da iyice küçültülmüş ve şık bir hal almış.bu arada belirteyim kulaklık fişi L şeklinde.ses konusunda bu cihaza güvenebilirsiniz(eğer kulaklıkla çok yüksek sesli müzik dinlemeye alışkın değilseniz[ki tavsiye etmiyoruz])ses şiddetini sağ yandaki + ve - tuşları ile kontrol edebiliyorsunuz. hoparlör sol üstte bulunuyor... ![]() bu cihazı ilk duyduğumda beni şaşırtan diğer bir konu ise işletim sisteminin n95te kullanılan en yüksek versiyon olan 9.2 olması idi...menülerde ilerlemiş fonksiyonlar,ilerletilmiş uygulama uzantıları,web tarayıcısında yerleşik flash oynatıcı,yeniden düzenlenmiş görsek efektler,menüde dosya içine dosya açabilme,masa üstünde hem radyo hem müzik player yönetim ekranı,yüsek çözünürlüklü görüntü,tepkime hızı artırılmış arayüz,her zamanki gibi seçkin ikonlar,cep bilgisayarının belki de bir adım önünde olan kolay kullanım,yan kamera kullanımı ve sayamadığım bir sürü değişiklikler...tek kelimeyle stabil ve kullanıcı dostu bir işletim sistemi versiyonu...saatlerce kurcalamama rağmen cihaz hiç sıkışmadı ve sistem hiç tutarsızlık göstermedi. bu kadar özellikli bir nokia cihazın hem küçük hem de ince olması hakikaten şaşırtıcı...şaşırtıcı bile demek az çünkü tam bir evrim diyebiliriz...çok uzak değil,bundan 1.5 yıl önce çıkan modellerin çoğu kaba bir dizayna sahipti ve taşımak dertti,tam tersine 6120 çok küçük ve hafif,sadece 84 gram.kaliteli malzemeye sahip cihazı dış yüzeyi parlak siyah ve parmak izi tutar cinsten,ekran camı çok korumasız ve çizilmeye müsait,önde de arkada da fazla çıkıntı yok.çok mesaj yazanlar için çok rahat tuşlara sahip ve tuşların büyüklüğü iyi,n70inkiler gibi küçük değil.bildiğimiz büyük kulaklık girişi kullanılamıyor ve cihazın alt tarafında miniusb girişi,küçük şarj fişi girişi,2.5 mm kulaklık fişi girişi mevcut.hafıza kartı girişi sx1 ile aynı yerde(sol altta) ve kapağı çok iyi.sağ yanda,üstte + ve - tuşları(ses ve kamerada yakınlaştırma için) ve altta kamera tuşu (deklanşör olarak) bulunuyor.arka kapağı açmak ilk başta zor geliyor kapağın parlak yapısından dolayı fakat zamanla alışıyorsunuz.simkart yatağı biraz zor açılıp kapanıyor ki tecrübe yine klavuzumuz oluyor.kamera lensi korumasız ve lens özellikleri odaklanma verileri vs yazmıyor kamera çevresinde. ![]() hafıza kartı girişinden bir ayrıntı... ![]() kamerasına gelirsek...kamera olarak başarılı fakat resimlerde de göreceğiniz gibi kafamı kurcalayacak kadar kötü gece çekimleri yapan bu alet sadece bu kötü yönüyle biraz hayal kırıklığına uğrattı beni.gündüz resimlerinde renk geçişlerinde biraz yavaş davransa da biraz bekleyerek ışığın tam algılanmasını sağladıktan sonra güzel fotoğraflar alabiliyorsunuz..zaten kamera arayüzü tam bir fotoğraf makinası hissi verecek tarzda...13 adımlandırma ile tam olarak 4x dijital yakınlaştırma sağlıyor ve 4x dijital yakınlaştırma sonrasında alınan görüntü pek iyi değil doğal olarak.kamera konusunda n70ten tek eksik yanı çok fazla gürültü içeren gece çekimleri ve renklere tepkime süresinin biraz daha uzun olması[saniyenin 100de kaçı bilmiyorum ama dikkat ederseniz görüyorsunuz,çok da kafa yorulacak birşey değil]otofokus barındırmayan kamera sabit odaklı ve doğal olarak makro çekimler için uygun değil.30-35 cm ile sonsuz uzaklık arasında net görüntüler alabiliyorsunuz.videoda mp4 kodlama[uzantısı] kullanılabiliyor ve maksimum video çözünürlüğü 320x240,saniyede 15 kare(15fps),yani ekranla aynı.ikinci kameranın da fotoğraf çözünürlüğü 320x240,video 3gp formatında.video olarak n70ten geride kalıyor(352x288).ayrıca realplayerin yeni versiyonuyla da tanışıyorsunuz bu cihaz sayesinde... kamera tam ekran ve yatık olarak kullanılıyor... ![]() arka kamera... ![]() flaşlı gece çekimleri: ![]() ![]() bu da gece çekimi ama yakın çekim: ![]() gündüz çekimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4x yakınlaştırma ile çekilmiş fotoğraf: ![]() odada floresan aydınlatmada çekilmiş fotoğraf: ![]() diğer ekleyeceklerim: sırf kamerası için alınabilecek bir telefon değil,ne yazık ki bu model bu işletim sitemi versiyonunu taşıyan en düşük çözünürlüklü kameraya sahip cihaz.ama dediğim gibi yabana atılacak kadar vasatın altında değil kamerakalitesi,günlük fotoğraf çekenin işini fazlasıyla görür...profesyonel olanlar için ise zaten bu cihaz bir telefon alt yapısına sahip...n93 gibi cep telefonu özelliği bulunan bir fotoğraf makinası değil 6120,yeterli bir kameraya sahip bir cep telefonu...bütçenizi de derinde sarsacak kadar uçuk fiyatlı da değil fiyat konusunda n95le karşılaştırınca... kutunun içinden hafıza kartı çıkmıyor,kendiniz isterseniz alıp takıyorsunuz..şarjı gayet iyi 3 gün gideceğini tahmin ediyorum ben sadece bir gün kullandım.içerisinde 3 tane oyun var ve 3ü de kaliteli,ayrıca adobereader hazır olarak geliyor.masaüstünde 5 değil 6 kısayol ikonu var ki bu da 9.2nin getirdiği artılardan sadece bir tanesi...bütün symbian cihazlarda alıştığımız "kalem" yani shift tuşu kaldırılmış ve # tuşu bu görevi üstlenmiş,ayrıca n serisindeki multimedia tuşu bu modelde yok fakat masaüstünde tek tıkla istediğinize ulaşıyorsunuz,çok da önemli bir konu değil.gelişmiş müzik oynatıcısı sayesinde başka oynatıcılara gerek kalmıyor,müzik performansı çok iyi...hız konusunda endinden emin,n serisinin ilk cihazları gibi yazılımı ayrı işlemcisi ayrı telden çalmıyor...son derece stabil bir makina.radyosu visual radyo..yani yerel radyoyu da internet üzerinden diğer radyoları da dinleyebiliyorsunuz bunu belirteyim kafalarda soru işaretleri kalmasın.fazla dikkat etmedim ama galiba kapağı vidalar açılmadan değişiyor.tuşların aydınlatması beyaz renkte ve maalesef cihazda ortam ışığına göre aydınlatmayı kontrol eden sensör yok(nokia yeni cihazının bekleme süresine güveniyor olsa gerek).menüsü os 9.1 üzerinde standart olan 3x4 sıralamaya sahip ve fontların boyutlarını küçültüp büyütebiliyorsunuz...menü arayüzü "ayarlar" menüsünden,alışılmış tablo ve liste görünümüne artı olarak at nalı şeklinde ve V şeklinde sıralanabilen bir arayüze dönüşebiliyor.menü geçişlerinde herhangi bir takılma,donma sorunu yok ve açık uygulamaların sağ üst kısmında o uygulamanın açık olduğunu gösteren mavi bir işaret beliriyor menüye girdiğinizde.ayrıca eklemem gereken bir başka birşey ise zil sesi olarak video kullanabilmeniz,arama geldiğinde kim arıyorsa onun ismini söyleme,mesajları sesli olarak okuma gibi farklı özellikler de var... bu da 6120 ile gündüz çektiğim 15 saniyelik bir video,boyutu 1.5mb,quicktime playerde izleyebilirsiniz... 25092007.mp4 - 1.51MB puan verecek olursam:10 üzerinden 9 alır bu cihaz benden...nedenleri ise yukarıda anlattıklarımdır. not:bu inceleme tamamen bana aittir ve %100 benim fikirlerimi/izlenimlerimi/fotoğraflarımı barındırmaktadır...kişisel görüşlerim/incelemem doğrultusunda hazırlanmıştır,kişisel görüş farklılıkları olabilir... kaynak belirtilmeden kopyalanamaz..teknomag.com
sormak istedikleriniz varsa buyrun... ![]() yalnız şunu söyleyeyim çok yordu bu inceleme beni yaklaşık 5 saatimi aldı...
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
09-26-2007, 02:29 PM
|
|||
|
|||
|
RE: NOKIA 6120 classic (tam inceleme)
25 fotoğraftan fazla ekleyemiyormuşuz...bunlar da diğer 10 fotoğraf..
cihazdan diğer kareler: batarya bl-5b... ![]() numerik tuşlar, ![]() ![]() n70 ile kalınlık karşılaştırması... ![]() ![]() ![]() ![]() sağ alt yandaki deklanşör tuşu... ![]() ![]() ekrandan bir kare...
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
09-26-2007, 02:40 PM
|
|||
|
|||
|
güzel bir inceleme olmuş fugitif, ellerine sağlık....şu anda kaça 6120 classic?
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
09-26-2007, 02:41 PM
|
|||
|
|||
|
okumakla bitiremedim, vur dedik öldürmüşsün ihsan ...
![]() bol detaylı güzel bir inceleme yapmışsın, çok sağol ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
09-26-2007, 02:50 PM
|
|||
|
|||
nadiren Wrote:güzel bir inceleme olmuş fugitif, ellerine sağlık....şu anda kaça 6120 classic? teşekkür ederim...ben arkadaşa 550ye aldım tek ödeme ile...12 taksit ile 580 ytl idi ![]() cmert Wrote:okumakla bitiremedim, vur dedik öldürmüşsün ihsan ... hepsini okuyacan karışmam ...![]() teşekkür ederim coşkucan...amatör de olsa yaptık birşeyler dostlarımız için... elinize almış kadar olduysanız,amacıma ulaşmışım demektir
|||
|
09-26-2007, 02:54 PM
|
|||
|
|||
|
bi' parasını verip, faturasını almadığım kaldı, daha ne olsun
![]() fugitif95 Wrote:elinize almış kadar olduysanız,amacıma ulaşmışım demektir ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
09-26-2007, 03:47 PM
|
|||
|
|||
|
evt doğru ama yine de tam olmamış
nerde bnm kanepem arka fonda, o olmadan bu iş eksik kalıyo ![]() eline sağlık detaylı inceleme olmuş
Sürekli Bilgi İçeriğiniz -> Teknoloji Magazin I'll never look back, I've got no regrets 'Cause time doesn't wait for me, I choose to go my own way |
|||
|
09-26-2007, 10:32 PM
(This post was last modified: 09-26-2007 10:35 PM by gizli.ajan_sx1.)
|
|||
|
|||
|
yaw böyle güzel inceleme böyle güzel ayrıntı çekim video vs.vs.vs...
ellerine diline yüreğine ve arkadaşınada teşekkürler almış sende inceledin! sx1 i bıraktım forumdan osman_isildar arkadaşımıza yolladım 3230 aldım ondan şuanda symbiam7 nin keyfini çıkarmaya başladım ama müzik keyfini resmen bırakmış oldum.... 3230 ve symbian 7 ye başladığım için bu teli almak için biraz ara vermek istemiştim emin ol bu inceleme beni fazlasıyla gaza getirdi demek sesi bu kadar iyi ikinci el n73 almayı düşünmüştüm bi ara sırf sesi için 3 tane buzzer var n73 te ama madem bu tel bu kadar iyi cok fazla ilgi gördü sende bu cihazı alıcam ama ne zaman olur bilemem biraz 3230 ve os7 keyfi yaşamak istiyorum.. ama bu cihazı kesin alıcam artık n95 verseler vazgeçmem bu yorumlar ve fotolar bana uydu cok teşekkürler... şuanda 520 ytl 6120 nin fiyatı... edit:bşy sormayı unuttum resimlerde menü ana ekran ingilizce...alıntımı sen mi çektin? Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
09-27-2007, 12:23 AM
(This post was last modified: 09-27-2007 12:24 AM by blackor.)
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote:369mhz işlemci hızıyla çalışan bu cihaz gerçekten symbiana yeni bir kan vermiş,mesajlarına girerken beklemeye alıştığımız symbian cihazların üstüne bir çizik çeken bu cihaz alışılmamış bir deneyim verdi bana.telefonun açılması 10 saniyeyi bulmuyor(içinde hafıza kartı takılı değilken)web tarayıcının açılışındaki hızlanma ise diğer bir büyük gelişme bu cihaz için,çünkü en son versiyon oss web browser kullanılıyor...symbian kullanıcılarının şikayetçi olduğu mesajlara girmedeki yavaşlık söz konusu bile değil,işlemci hızından olsa gerek "prompt-reply delay" dediğimiz "emir-cevap gecikmesi" inanılmaz kısa ve bastığınız tuşa karşılık olarak cihazdan aldığınız cevap çok hızlı. Beni etkileyen en önemli nokta mesajlara girerken beklememesi |
|||
|
09-27-2007, 12:00 PM
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote:bşy sormayı unuttum resimlerde menü ana ekran ingilizce...alıntımı sen mi çektin? ihsan yok, avukatı olaraktan ben cevaplayayım zaten vodafone TR ele veriyor ![]() fugitif95 Wrote:not:bu inceleme tamamen bana aittir ve %100 benim fikirlerimi/izlenimlerimi/fotoğraflarımı barındırmaktadır...kişisel görüşlerim/incelemem doğrultusunda hazırlanmıştır,kişisel görüş farklılıkları olabilir... ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
09-27-2007, 01:32 PM
|
|||
|
|||
Sonic Wrote:evt doğru ama yine de tam olmamış gizli.ajan_sx1 Wrote:ikinci el n73 almayı düşünmüştüm bi ara sırf sesi için 3 tane buzzer var n73 te ben n73te 2 tane hoparlör var diye biliyorum,birisi altta,diğeri üstte... coşkucanın da dediği gibi dili ingilizceydi,ama fotoğraflar bana ait,arkadaşım da ingilizce bölümünde ne biliyim seviyor heralde ingilizce kullanmayı ben de elleşmedim ![]() sesi n73 kadar yüksek değil ama n73ten kaliteli...bunu rahatlıkla söyleyebilirim işletim sistemi de n73ten üstün...
|||
|
09-27-2007, 03:33 PM
|
|||
|
|||
|
eweeet...eğer fiyatını düşürdüğüm n70 satılırsa.bu telefonu almayı kesinlikle düşünüyorum..zaten bi telefoncuyla görüştüm KVK garantili 6120'yi 450YTL'ye getşrtecek (hala inanamıyorum aynı telefondan mı bahsediyoruz diye)...neyse ihsancım incelemeler için teşekkürler..ama telefonun hızı bahsettiğin gibiyse - ki teknosa'da açtım inceledim,gerçekten öyle gibi- beni en çok o büyüledi..hele o açılış hızı yok mu!!!maşallah maşalah....bi tek SAR değerinin yüksekliği kafamı kurcalıyor..n70 0.93'tü galiba...n95 0.53'lerde...ama bununki 1.18...bilemiyorum
Rap kültürümüz değil Tamam!! o Zaman Pop kimin? Rock kimin? Arabesk kimin? CEVAP VERİN!!! |
|||
|
09-27-2007, 09:10 PM
|
|||
|
|||
fugitif95 Wrote:Sonic Wrote:evt doğru ama yine de tam olmamış n73 teki üstteki yerde 2 tane hoparlör yok mu? ![]() ben yanlış biliyorum o zaman... demek sesi n73 ten kaliteli ![]() ![]()
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
10-03-2007, 09:57 AM
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote:n73 teki üstteki yerde 2 tane hoparlör yok mu? üstte 1 hoparlör altta 1 hoparlör var n73te...sesi n73ten kaliteli ama dediğim gibi n73ten fazla değil. Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
10-04-2007, 10:40 PM
|
|||
|
|||
|
520 milyona buldum bi tanıdık bi telcide ve içinden 128 lik hafıza kartının cıktığını söyledi
yanında 1 gb lık kart alıcağımıda soyledim kartıda 20 milyona vericek.. iyi pazarlık demi 6120 ye gittikçe yaklaşıyom.. Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
10-05-2007, 10:59 AM
|
|||
|
|||
gizli.ajan_sx1 Wrote:520 milyona buldum bi tanıdık bi telcide ve içinden 128 lik hafıza kartının cıktığını söyledi evet fiyat ve hafıza kartı iyi bir sentez olmuş Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
10-08-2007, 09:11 AM
|
|||
|
|||
|
merhaba arkadaşlar ..ben geçtiğimiz günlerde bu telefonu aldım.. çok güzel telefon olmasına rağmen kafama takılan bir kaç şey oldu.. şarz süresi çok kısa sabah şarzdan çekiyorum telefonu doğru dürüst kullanmdan şarzı akşama kadar bile gitmiyor..
birde şebeke problemi var tel cebimdeyken çekmiyor.. acaba bu sorun sadece benimkindemi yoksa sizin telefonlarınızda da varmı.. eğer sadece benimkindeyse garantiye yollayacam.. bu konuda yardım ederseniz seviirim.. şimdiden teşekkürler |
|||
|
10-08-2007, 11:04 AM
|
|||
|
|||
|
bekleme süresi hakkında yorum yapmak için biraz daha beklemelisin.batarya 7-8 defa doldur boşalttan sonra gerçek kapasitesine ulaşacaktır.diğer konuda yorum yapmayı isterdim ama cihaz olmayınca ...
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
10-08-2007, 07:42 PM
|
|||
|
|||
|
artık çok geç garantiye yolladım ama on gündür günde 2 kere olmak üzere dolduruyorum zaten..
|
|||
|
10-08-2007, 09:52 PM
|
|||
|
|||
|
garantiye yollamasaydın keşke cihazının ilk günleri hemen garantiye gider mi??
deneme yapmalıydın bende bu cihazı aldım 2 gün önce şuanda ki izlenimlerim ses ve uygulama bulma yönleri dışında profesyönel bir cihaz bazem nokia olduğuna inanasım gelmiyo ama.. Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
10-09-2007, 12:30 AM
|
|||
|
|||
|
ya bende biliyorum hemen garantiye yollanmaz ama 10 gündür denemediğim batarya çeşidi şarz cihazı kalamadı .
tamam şarz ettikten sonra telefonu kurcalasamda şarzı bitse amenna ama telefonu hiç kurcalamıyorum hiç görüşme bile yapamdan 3- 5 saatte şarzı biterse başka yapacak bişi kalmıyor... birde telefon cebimdeyken çekmiyor nasıl iş anlamadım gitti.. peki senın şarzın ne kadar gidiyor... |
|||
|
10-09-2007, 09:30 PM
|
|||
|
|||
|
şimdilik tam billi değil çalıştığım için gündüzleri tel kapalı kalıyo tam deneyememedim ama kurcalarsam 2-3 gün gider gibi batarya sabah işe giderken müzik dinledim akşam gelirken müzik dinledim biraz kamerayı kullandım şuanda full
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
10-09-2007, 11:43 PM
|
|||
|
|||
|
keşke ebnimki de öle olsaydı ama ben hiç kurcalamadan şarzım sabahtan akşama kadar bile gitmiyordu yaa öğleni zor ediyodu.. bi bakıyodum telefon şarzı bitmiş kapanmış bile..
|
|||
|
10-10-2007, 11:51 AM
|
|||
|
|||
|
çok güsel bi inceleme olmuş emeğine sağlık ihsanım...
classic demişin başka ne çeşidi var bu cihazın... İcE BLuE SX1'in KaDeRi KiRLeNMeK, CaRBoN BLaCK SX1'in KaDeRi SuÇLaNMaKMış... MADEM SX1 BİR KULLANDIK,SEVDALANDIK, KARDEŞLİĞİNDE SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ.... |
|||
|
10-10-2007, 02:29 PM
|
|||
|
|||
|
aslında bu model numarası nokia tarafından daha önce kullanıldığı için bunu 6120c olarak ayırmışlar...halbuki ilk 6120 ile ikinci 6120 arasında benzerlik bile yok...
eski 6120:
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Symbian OS 9.1/9.2/9.3 Uygulamalar (Nokia N71,N73,N91,N93,N95,N95 8GB, N96 vs) | sailmakér | 32 | 11,988 |
11-07-2008 06:29 PM Last Post: Activate |
|
| nokia 5300-bilen yok mu? | blks | 6 | 2,480 |
10-26-2008 04:20 PM Last Post: melodibeyn |
|

Search
Member List
Calendar
Help

![[Image: s6301088kkmo7.jpg]](http://img215.imageshack.us/img215/354/s6301088kkmo7.jpg)
![[Image: s6301089kkyw9.jpg]](http://img178.imageshack.us/img178/5782/s6301089kkyw9.jpg)
![[Image: 250920071829nc9.jpg]](http://img215.imageshack.us/img215/5970/250920071829nc9.jpg)
![[Image: s6301101kkxt2.jpg]](http://img205.imageshack.us/img205/8793/s6301101kkxt2.jpg)
![[Image: s6301108kkhl0.jpg]](http://img101.imageshack.us/img101/31/s6301108kkhl0.jpg)
![[Image: s6301109kkuj0.jpg]](http://img297.imageshack.us/img297/9377/s6301109kkuj0.jpg)
![[Image: s6301104kkhk3.jpg]](http://img166.imageshack.us/img166/3470/s6301104kkhk3.jpg)
![[Image: s6301111us9.jpg]](http://img215.imageshack.us/img215/5753/s6301111us9.jpg)
![[Image: 250920071827pw9.jpg]](http://img217.imageshack.us/img217/3199/250920071827pw9.jpg)
![[Image: s6301110gz8.jpg]](http://img217.imageshack.us/img217/1529/s6301110gz8.jpg)
![[Image: s6301094kkoe5.jpg]](http://img169.imageshack.us/img169/1562/s6301094kkoe5.jpg)
![[Image: 25092007kk3.jpg]](http://img301.imageshack.us/img301/8464/25092007kk3.jpg)
![[Image: 25092007008vm4.jpg]](http://img301.imageshack.us/img301/5265/25092007008vm4.jpg)
![[Image: 25092007007gf4.jpg]](http://img101.imageshack.us/img101/8074/25092007007gf4.jpg)
![[Image: 25092007003bv8.jpg]](http://img263.imageshack.us/img263/46/25092007003bv8.jpg)
![[Image: 25092007004gp4.jpg]](http://img301.imageshack.us/img301/3637/25092007004gp4.jpg)
![[Image: 25092007005qc4.jpg]](http://img301.imageshack.us/img301/1796/25092007005qc4.jpg)
![[Image: 25092007012to0.jpg]](http://img301.imageshack.us/img301/9826/25092007012to0.jpg)
![[Image: 25092007011sp3.jpg]](http://img301.imageshack.us/img301/3610/25092007011sp3.jpg)
![[Image: 250920071822fh8.jpg]](http://img301.imageshack.us/img301/1480/250920071822fh8.jpg)
![[Image: 250920071825vs3.jpg]](http://img370.imageshack.us/img370/3790/250920071825vs3.jpg)
![[Image: 25092007001az4.jpg]](http://img301.imageshack.us/img301/4139/25092007001az4.jpg)
![[Image: 24092007003sv2.jpg]](http://img370.imageshack.us/img370/9843/24092007003sv2.jpg)

![[Image: s6301095kkzt8.jpg]](http://img169.imageshack.us/img169/7432/s6301095kkzt8.jpg)
![[Image: s6301096kkwa1.jpg]](http://img381.imageshack.us/img381/9229/s6301096kkwa1.jpg)
![[Image: s6301098kkia1.jpg]](http://img229.imageshack.us/img229/4920/s6301098kkia1.jpg)
![[Image: s6301099kkyx3.jpg]](http://img169.imageshack.us/img169/4057/s6301099kkyx3.jpg)
![[Image: s6301100kkjb2.jpg]](http://img229.imageshack.us/img229/8513/s6301100kkjb2.jpg)
![[Image: s6301102kkih4.jpg]](http://img178.imageshack.us/img178/2498/s6301102kkih4.jpg)
![[Image: s6301103kkig5.jpg]](http://img169.imageshack.us/img169/442/s6301103kkig5.jpg)
![[Image: s6301105kkpk5.jpg]](http://img229.imageshack.us/img229/1032/s6301105kkpk5.jpg)
![[Image: s6301106kkfk9.jpg]](http://img178.imageshack.us/img178/7766/s6301106kkfk9.jpg)
![[Image: s6301107kkgl9.jpg]](http://img227.imageshack.us/img227/2913/s6301107kkgl9.jpg)

...
nerde bnm kanepem arka fonda, o olmadan bu iş eksik kalıyo