Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
watcher main thread uygulama kapandı diyip duruyor yardım
09-27-2007, 04:13 AM (This post was last modified: 09-27-2007 06:43 PM by tolga41.)
watcher main thread uygulama kapandı diyip duruyor yardım
arkadaşlar cmret all one yüklü ,ne yapcamı şaşırdım yardımcı olabilirmisiniz format atıyorum tel hafızasına düzeliyor ama sonra işte saati değiştir falan derken bu yazı çıkıveriyor bi kere çıktımıda saniyede bir ötüp duruyo ekranda uygulama kapandı diyip duruyo ne yapacağımı şaşırdım bişey değiştiremez oldum bu yazı çıkcak diye ne yapmamı önerirsiniz(fw yükledikten sonra olmaya başladı önceden yapmıyordu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-28-2007, 01:02 AM
RE: watcher main thread uygulama kapandı diyip duruyor yardım
29 kiş bakmış ama cevap yok ..yokmu bu sorunun çaresi
09-28-2007, 04:56 PM
hafıza kartını çıkarıp açmayı dene. açılırsa sorun karttaki bir dosyada demektir

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün, “Ne mutlu Türküm diyene!” anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır.
Visit this user's website Find all posts by this user
09-28-2007, 06:24 PM
tolga41 Wrote:arkadaşlar cmret all one yüklü ,ne yapcamı şaşırdım yardımcı olabilirmisiniz format atıyorum tel hafızasına düzeliyor ama sonra işte saati değiştir falan derken bu yazı çıkıveriyor bi kere çıktımıda saniyede bir ötüp duruyo ekranda uygulama kapandı diyip duruyo ne yapacağımı şaşırdım bişey değiştiremez oldum bu yazı çıkcak diye ne yapmamı önerirsiniz(fw yükledikten sonra olmaya başladı önceden yapmıyordu
orjinal sx1 firmware'ini tekrar yükleyip dene bir de...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

09-29-2007, 04:07 PM
hafıza kartında system apps dosyası hariç tüm dosyaları sildim yani bi programdan dolayıymış düzeldi çok şükür sağolun
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Sx1 sorunu acil yardım!! sergenkurt 2 636 05-16-2008 02:26 AM
Last Post: robotica
  Psiloc Programları Kaldırılamıyor? El Yardım :( Activate 5 798 04-21-2008 06:52 PM
Last Post: ARES_61
  cözümsüz virüse yardım ntkm72242 7 836 04-14-2008 06:32 PM
Last Post: ntkm72242

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication