|
sx1'imi yaşatmak istiyorum! AciL yardım pls ! :(
|
|
09-28-2007, 01:43 PM
(This post was last modified: 09-28-2007 01:46 PM by sertacraul7.)
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar.. sx1'im bi süre önce artık açılmamaya başladı .. açma tuşuna basıyorum hafif karıncalanma tarzı görüntü oluşuyor..ama açılmıyor.. tekrar tekrar açmaya çalışıyorum bir müddet sonra nihayet başlıyor.. açıldığı zamanda bi menü tuşuna bile bassam kendi kendine kapanıyor..bi süre önce tekrar sorunuma çare bulmak için burdaydım... başka bir arkadaşın başına da gelmişti onun için şöyle yapması söylenmişti..
"ilgili board soğuk lehime geçmiş..flux + ısı tabancası ile ; önce anaboard üzerindeki infineon entegresine, daha sonra onun sol üstündeki flash entegresine ısı uygula .. Düzelmezse o parçalardan sorunlu olanın değişmesi gerekir." sanırım benim sorunum da bu.. fakat ben bu söylenineni nasıl yapıcam .. nerede yapıcam.. ve bahsedilen entegrelerin resmi varsa gösterirseniz.. telefon açıldığında hangisi olduğunu biliyor olurum.. sx1'im yok telefonum yok.. lazım bana :S acil yardım ederseniz çok sevinirim.. iyi forumlar arkadaşlar
|
|||
|
10-02-2007, 08:37 PM
|
|||
|
|||
|
RE: sx1'imi yaşatmak istiyorum! AciL yardım pls ! :(
arkadaşım msn e ekledim seni oradan anlatayım hem resimleri de gondereyim ne zaman giriyorsun? osman_isildar@hotmail.com
(''^*+._ OsMaN _.+*^'') |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| cepten msn girmek istiyorum | jaws | 6 | 2,009 |
12-03-2008 05:16 PM Last Post: farukanan28 |
|
| SX1'imi yapabilecek usta bir arkadaşa ihtiyacım var | BrL | 0 | 532 |
06-16-2008 02:53 PM Last Post: BrL |