Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sx1'imi yaşatmak istiyorum! AciL yardım pls ! :(
09-28-2007, 01:43 PM (This post was last modified: 09-28-2007 01:46 PM by sertacraul7.)
Exclamation sx1'imi yaşatmak istiyorum! AciL yardım pls ! :(
Arkadaşlar.. sx1'im bi süre önce artık açılmamaya başladı .. açma tuşuna basıyorum hafif karıncalanma tarzı görüntü oluşuyor..ama açılmıyor.. tekrar tekrar açmaya çalışıyorum bir müddet sonra nihayet başlıyor.. açıldığı zamanda bi menü tuşuna bile bassam kendi kendine kapanıyor..bi süre önce tekrar sorunuma çare bulmak için burdaydım... başka bir arkadaşın başına da gelmişti onun için şöyle yapması söylenmişti..

"ilgili board soğuk lehime geçmiş..flux + ısı tabancası ile ; önce anaboard üzerindeki infineon entegresine, daha sonra onun sol üstündeki flash entegresine ısı uygula .. Düzelmezse o parçalardan sorunlu olanın değişmesi gerekir."

sanırım benim sorunum da bu.. fakat ben bu söylenineni nasıl yapıcam .. nerede yapıcam.. ve bahsedilen entegrelerin resmi varsa gösterirseniz.. telefon açıldığında hangisi olduğunu biliyor olurum..

sx1'im yok telefonum yok.. lazım bana :S acil yardım ederseniz çok sevinirim..

iyi forumlar arkadaşlar Wink
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-02-2007, 08:37 PM
RE: sx1'imi yaşatmak istiyorum! AciL yardım pls ! :(
arkadaşım msn e ekledim seni oradan anlatayım hem resimleri de gondereyim ne zaman giriyorsun? osman_isildar@hotmail.com

(''^*+._ OsMaN _.+*^'')
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  cepten msn girmek istiyorum jaws 6 2,007 12-03-2008 05:16 PM
Last Post: farukanan28
  SX1'imi yapabilecek usta bir arkadaşa ihtiyacım var BrL 0 532 06-16-2008 02:53 PM
Last Post: BrL
  Sx1 sorunu acil yardım!! sergenkurt 2 636 05-16-2008 02:26 AM
Last Post: robotica

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication