Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SX1 Başıma Bela Oldu
10-04-2007, 07:11 PM
SX1 Başıma Bela Oldu
İstekli bir SX1 kullanıcısıydım.. Fakat kulaklıklardan gelen sesin belli bir düzeneğe gelmediği sürece sadece sağ kulaklıktan geldiği ve temassızlık yaptığı anda onu satmaya karar verdim. Son zamanlarda kapanmaya başlamıştı sürekli durup dururken kapanıyordu. Telefoncuya verdiğimde bana aşırı yükleme yapılmış dedi ve düzeltti. Sonra tanıdık telefoncuya verdim vitrine koydu. Şimdide sarj sorunu çıkmış istediğinde şarj oluyor istediğinde olmuyormuş. Yani anlaşılan benim başıma bela oldu Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-14-2007, 10:01 PM
RE: SX1 Başıma Bela Oldu
Arkadaşlar yedek parça falan için almak isteyen olursa çok uygun fiyata vereceğim.. Haberiniz olsun. İsteyen olursa benimle irtibata geçsin.. ( nebibecks@gmail.com )
10-15-2007, 01:53 AM
depoli Wrote:Arkadaşlar yedek parça falan için almak isteyen olursa çok uygun fiyata vereceğim.. Haberiniz olsun. İsteyen olursa benimle irtibata geçsin.. ( nebibecks@gmail.com )

mmı 'ına müşteriyim sorunsuzsa

İSTİKLAL MARŞI İŞTE BÖYLE OKUNUR..
http://www.thehealthnews.org/video/06/06..._SUGRA.swf
10-15-2007, 07:04 PM
chadear Wrote:
depoli Wrote:Arkadaşlar yedek parça falan için almak isteyen olursa çok uygun fiyata vereceğim.. Haberiniz olsun. İsteyen olursa benimle irtibata geçsin.. ( nebibecks@gmail.com )

mmı 'ına müşteriyim sorunsuzsa

Üzgünüm, parçalamayı düşünmüyorum.
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  dosyalar bolumune ne oldu ntkm72242 1 329 04-30-2008 07:01 PM
Last Post: Sonic
  sitemize ne oldu ntkm72242 5 584 04-15-2008 11:18 AM
Last Post: volki-ceza
Toungue beyler benim sx1 ayyaş oldu :D cagri 8 988 02-03-2008 10:23 PM
Last Post: serkan487

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication