|
Rehber Kullanımı
|
|
10-05-2007, 11:42 AM
|
|||
|
|||
|
Rehber Kullanımı
Güvenli Rehber Kullanımı başlığında Cmert'in verdiği linkten ilgili dosyalara ulaşamıyorum. Bu konuda yardım lütfen.
|
|||
|
10-05-2007, 06:42 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Rehber Kullanımı
Acil! Yok mu arkadaşlar
SetPhoneBookonE.exe Starter.exe dosyalarına link atacak birisi. Kimseden ses çıkmıyor da...
|
|||
|
10-05-2007, 06:57 PM
|
|||
|
|||
muf323sx1 Wrote:Acil! Yok mu arkadaşlar contact manager varsa fw'de rehber'in istedeiğin kadar yedeğini al e'ye, hiç problem çıkmaz... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
10-05-2007, 09:11 PM
|
|||
|
|||
|
kullandığım fw de contact manager vardır onunla yedek al problem olmaz hatta pc de bile açabilirsin..
Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
10-06-2007, 12:04 AM
|
|||
|
|||
|
2 yıldır sx1 kullanmama rağmen tamamen orj. fw ile kullandım. bu yöntemle yedek değil de telefon defterini e klasörüne taşıyor diye düşünmüştüm. belki de cmert fw yüklemeliyim nedersiniz, forumda nasıl yüklenecği tarif ediliyordu galiba inş. beceririm.
|
|||
|
10-06-2007, 01:07 AM
|
|||
|
|||
muf323sx1 Wrote:2 yıldır sx1 kullanmama rağmen tamamen orj. fw ile kullandım. bu yöntemle yedek değil de telefon defterini e klasörüne taşıyor diye düşünmüştüm. belki de cmert fw yüklemeliyim nedersiniz, forumda nasıl yüklenecği tarif ediliyordu galiba inş. beceririm. telin şarjı full dolu olduktan sonra kolaylıkla becerirsin hiç problem olmaz, ama yüklemeden önce contacts manager'ı kurup rehber'in yedeğini mmc'ye almayı unutma... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
10-06-2007, 01:27 AM
|
|||
|
|||
|
contact manager yükledim ama demo versiyon. nasıl aşabilirim bu konuyu
|
|||