|
SX1 im Açılmıyor Lütfen Destek !! Ben Onsuz Yapamam
|
|
10-10-2007, 08:10 PM
|
|||
|
|||
|
Arkadaslar Sx1 im aniden kapandı ve açılmıyor. Yani açılıyor da en ufak bir sarsıntı da geri kapanıyor. Biraz kasıp tutuyorum ana ekrana kadar geliyor En ufak sarsıntıda ekran gidiyor. Bazen de açma tusuna basıyoru sürekli titreşime geeçiyor. Anakart öldü sanırım. Elinde mainboard olan varsa irtibata geçebilirim. Birlikte yaşatalım su SX1i Yardımlarınız için simdiden teşekkürler..
SX1 |
|||
|
10-10-2007, 08:26 PM
|
|||
|
|||
RE: SX1 im Açılmıyor Lütfen Destek !! Ben Onsuz Yapamam
xcodecx Wrote:Arkadaslar Sx1 im aniden kapandı ve açılmıyor. Yani açılıyor da en ufak bir sarsıntı da geri kapanıyor. Biraz kasıp tutuyorum ana ekrana kadar geliyor En ufak sarsıntıda ekran gidiyor. Bazen de açma tusuna basıyoru sürekli titreşime geeçiyor. Anakart öldü sanırım. Elinde mainboard olan varsa irtibata geçebilirim. Birlikte yaşatalım su SX1i Yardımlarınız için simdiden teşekkürler..tel soğuk lehime geçmiş olabilir, işini bilen bir tamircide ısıl işlem uygulattır bi... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
10-10-2007, 08:35 PM
|
|||
|
|||
nadiren Wrote:xcodecx Wrote:Arkadaslar Sx1 im aniden kapandı ve açılmıyor. Yani açılıyor da en ufak bir sarsıntı da geri kapanıyor. Biraz kasıp tutuyorum ana ekrana kadar geliyor En ufak sarsıntıda ekran gidiyor. Bazen de açma tusuna basıyoru sürekli titreşime geeçiyor. Anakart öldü sanırım. Elinde mainboard olan varsa irtibata geçebilirim. Birlikte yaşatalım su SX1i Yardımlarınız için simdiden teşekkürler..tel soğuk lehime geçmiş olabilir, işini bilen bir tamircide ısıl işlem uygulattır bi... ya nadiren sunu daha açık yazssan iyi olur ya fazla bilgim yok bu konuda. Soğuk lehime nasıl geçiyor. Bu ne demk biraz daha açıklarsan cok memnun olacam.. SX1 |
|||
|
10-10-2007, 08:39 PM
|
|||
|
|||
nadiren Wrote:xcodecx Wrote:Arkadaslar Sx1 im aniden kapandı ve açılmıyor. Yani açılıyor da en ufak bir sarsıntı da geri kapanıyor. Biraz kasıp tutuyorum ana ekrana kadar geliyor En ufak sarsıntıda ekran gidiyor. Bazen de açma tusuna basıyoru sürekli titreşime geeçiyor. Anakart öldü sanırım. Elinde mainboard olan varsa irtibata geçebilirim. Birlikte yaşatalım su SX1i Yardımlarınız için simdiden teşekkürler..tel soğuk lehime geçmiş olabilir, işini bilen bir tamircide ısıl işlem uygulattır bi... ya da buzzer ayaklarından birisi dış metal kapakla temas ediyor... mmı boardın da yerine tam oturduğundan emin ol ve mmi board ile anaboard arasındaki plastik parçalar(birisi siyah diğer bej rengi) mutlaka yerinde olmalı.yakında hiç açılmamaya ve sadece siyah ekranda kalmaya dönüşebilir bu sorun,mmi boardının flashı büyük ihtimalle 32lik.. en iyi çözüm daha fazla sorun çıkmadan coşkunun tekniği olan flux+ısıyı uygulatman üst boarda
Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
10-10-2007, 09:01 PM
(This post was last modified: 10-10-2007 09:01 PM by nadiren.)
|
|||
|
|||
xcodecx Wrote:nadiren Wrote:xcodecx Wrote:Arkadaslar Sx1 im aniden kapandı ve açılmıyor. Yani açılıyor da en ufak bir sarsıntı da geri kapanıyor. Biraz kasıp tutuyorum ana ekrana kadar geliyor En ufak sarsıntıda ekran gidiyor. Bazen de açma tusuna basıyoru sürekli titreşime geeçiyor. Anakart öldü sanırım. Elinde mainboard olan varsa irtibata geçebilirim. Birlikte yaşatalım su SX1i Yardımlarınız için simdiden teşekkürler..tel soğuk lehime geçmiş olabilir, işini bilen bir tamircide ısıl işlem uygulattır bi... burada yeterince açıklama var ısıl işlemi konusunda... http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=3316 ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
10-13-2007, 02:22 AM
|
|||
|
|||
|
Kesinlikle tavsiyem tamirciye götürürsen bu işlemi daha önce yapıp yapmadığını sor, tavırlarından anlarsın kendine güvenip güvenmediğini. (ben anlamıştım güvenmediğini o yüzden kendim yapayım dedim tabi mahvettim orası ayrı
) Adamların mantığı şu, "cihaz zaten bozuk ne de olsa, iyice bozsam da bişey olmaz" diyorlar. Bu yüzden iyi araştır derim, bulamzsan da uğraşma hiç bekle derim yapabilen birini bulana kadar...
|
|||
|
10-14-2007, 11:27 PM
|
|||
|
|||
|
yaptırdınmı kardes
|
|||
|
10-31-2007, 02:51 PM
|
|||
|
|||
|
SX1'im açılmıyor açıldığında ise ekranı kısa sürede karıncalanma yapıyor serviside çözüm bulamadı bakmadılar bile bir fikri olan varmı
|
|||
|
01-25-2008, 04:42 PM
|
|||
|
|||
|
cıhazı gormeden bısı dıyemem
|
|||
|
02-01-2008, 07:40 PM
|
|||
|
|||
|
ben derim iyi bir işi bilen arkadaşa gösteriver...saygılar
|
|||
|
02-04-2008, 01:26 PM
|
|||
|
|||
|
benden söz edıldı galba
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| SX1im açılmıyor, şarj olmuyor, ne oluyor? | szrdnz | 4 | 874 |
06-09-2008 05:30 PM Last Post: szrdnz |
|
| sx1 yardım lütfen | dogan_blade | 7 | 851 |
03-01-2008 03:51 PM Last Post: dogan_blade |
|
| SX1 Volume Patch Yardım Lütfen | josephmoore | 12 | 1,492 |
02-25-2008 05:13 PM Last Post: erkahan |
|

Search
Member List
Calendar
Help

) Adamların mantığı şu, "cihaz zaten bozuk ne de olsa, iyice bozsam da bişey olmaz" diyorlar. Bu yüzden iyi araştır derim, bulamzsan da uğraşma hiç bekle derim yapabilen birini bulana kadar...