Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bilgisayarım SX1'imi görmüyor
10-12-2007, 10:41 AM
Bilgisayarım SX1'imi görmüyor
Arkadaşlar. data kablosunu telefona bağlıyorum. Cmrt'in en son firmware ini yüklemek için. ama yeni bir usb cihaz bulundu diye birşey demiyor bilgisayar. en son formattan beri de hiç takmadım zaten sx1 i bilgisayara yani tanıması imkansız otomatikman. ayrıca firmware i çalıştırınca da bulunamadı diyor direk. ama telefon açıkken data kablosunu takarsan telefonun ekranında kablo resmi cıkıyor. yani telefon data kablosunu hissediyor ama bilgisayar telefonu gormuyor. neden olabilir?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-12-2007, 12:09 PM
RE: Bilgisayarım SX1'imi görmüyor
görüyordurda sen farketmiyosundur
bi kere tanıttıysan mutlaka görür teli kapa fw ni aç kablonu tak swap modda aç fw de start de devam et bekle tanıması lazım

Nokia 5700 XpressMusic
10-13-2007, 12:48 PM
zaten dediklerini yapınca görmüyor
hata veriyor. ayrıca telefonu formattan once tanıtmıstım..
10-14-2007, 11:02 PM
senın mmı sorunlu aynısı dun bı arkadasın olmustu mmı üzerindeki omap a ısı uygulayınca duzelıyorBig GrinWink
11-01-2007, 01:42 AM
rolanddes Wrote:Arkadaşlar. data kablosunu telefona bağlıyorum. Cmrt'in en son firmware ini yüklemek için. ama yeni bir usb cihaz bulundu diye birşey demiyor bilgisayar. en son formattan beri de hiç takmadım zaten sx1 i bilgisayara yani tanıması imkansız otomatikman. ayrıca firmware i çalıştırınca da bulunamadı diyor direk. ama telefon açıkken data kablosunu takarsan telefonun ekranında kablo resmi cıkıyor. yani telefon data kablosunu hissediyor ama bilgisayar telefonu gormuyor. neden olabilir?

nadiren'in firmwaresinden sonra aynı durum bendede oldu.
11-01-2007, 06:26 AM (This post was last modified: 11-01-2007 06:27 AM by nadiren.)
horofido66 Wrote:
rolanddes Wrote:Arkadaşlar. data kablosunu telefona bağlıyorum. Cmrt'in en son firmware ini yüklemek için. ama yeni bir usb cihaz bulundu diye birşey demiyor bilgisayar. en son formattan beri de hiç takmadım zaten sx1 i bilgisayara yani tanıması imkansız otomatikman. ayrıca firmware i çalıştırınca da bulunamadı diyor direk. ama telefon açıkken data kablosunu takarsan telefonun ekranında kablo resmi cıkıyor. yani telefon data kablosunu hissediyor ama bilgisayar telefonu gormuyor. neden olabilir?

nadiren'in firmwaresinden sonra aynı durum bendede oldu.
bu fw ile ilgili bir olay değil, yukarıda serkan487'nin de dediği gibi tel soğuk lehime geçmiş büyük bir ihtimalle, ısıl işlem uygulanıp lehimlerin yenilenmesi gerekiyor mmi board'un...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

11-01-2007, 12:09 PM
nadiren senin fwde hata varmış öle diolar Big Grin

arklar fwden dolayı böle bişi olmazz Wink

нα¢кєяℓу
11-01-2007, 01:36 PM (This post was last modified: 11-01-2007 05:51 PM by nadiren.)
justme Wrote:nadiren senin fwde hata varmış öle diolar Big Grin
Whistling
hehehehe
Big Grin

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

03-24-2008, 08:34 PM
ACIKLAMALAR YAPILMIS BIZ NE DIYELIM KI DAHA TSK EDERIZ

delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir

KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C
Post Reply 

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication