Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
neden tüm fwlerin güzel özelliklerini birleştirmiyoruz
10-31-2007, 11:43 AM
myBB neden tüm fwlerin güzel özelliklerini birleştirmiyoruz
suana kadar yayınlanan fwlerde sürekli bi eksiklik var neden tüm fwlerin en güzel özelliklerini birleştirmiyoruz
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-31-2007, 04:08 PM
RE: neden tüm fwlerin güzel özelliklerini birleştirmiyoruz
Çünkü bütün patchleri içeren fw en iyisidir diye birşey yok. En iyi fw kullanıcının gereksinimlerini karşılayandır. Kendin için gerekli gördüğün pathci sonradan yükleyebilirsin. Pathcler forumda ayrı olarak verilmiş durumda.

Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart!..
10-31-2007, 10:34 PM
çok doğru söylemişsin gecekuşu, bir fw'de herkesi memnun edecek özelliklerin hepsini birden barındırması imkansız, bunun yerine insanın kendi istekleri doğrultusunda patch uygulamalı fw'ye...

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

10-31-2007, 10:34 PM
evet gecekusu'nun verdiği cevaba katılıyorum kişi için kendi beğendiği en iyisidir!
sende kendi isteğine göre bi fw yapabilirsin yada eksikleri fw'nin üstüne atayabilirsin bütün patch'ler forumda var...
bende öyle yapıyordum bir zamanlar bana göre eksikleri tamamlayıp kuruluma başlıyordum..

Nokia 5700 XpressMusic
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  BENİM SX1 İMİN SWUP EKRANI NEDEN FARKLI? isikperikli 41 4,088 02-18-2007 01:23 PM
Last Post: sanri
  neden bluetooth hep aynı hızda bugra_5211 8 1,573 01-08-2007 06:26 PM
Last Post: bugra_5211

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication