|
neden tüm fwlerin güzel özelliklerini birleştirmiyoruz
|
|
10-31-2007, 11:43 AM
|
|||
|
|||
|
suana kadar yayınlanan fwlerde sürekli bi eksiklik var neden tüm fwlerin en güzel özelliklerini birleştirmiyoruz
|
|||
|
10-31-2007, 04:08 PM
|
|||
|
|||
|
RE: neden tüm fwlerin güzel özelliklerini birleştirmiyoruz
Çünkü bütün patchleri içeren fw en iyisidir diye birşey yok. En iyi fw kullanıcının gereksinimlerini karşılayandır. Kendin için gerekli gördüğün pathci sonradan yükleyebilirsin. Pathcler forumda ayrı olarak verilmiş durumda.
Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart!.. |
|||
|
10-31-2007, 10:34 PM
|
|||
|
|||
|
çok doğru söylemişsin gecekuşu, bir fw'de herkesi memnun edecek özelliklerin hepsini birden barındırması imkansız, bunun yerine insanın kendi istekleri doğrultusunda patch uygulamalı fw'ye...
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
10-31-2007, 10:34 PM
|
|||
|
|||
|
evet gecekusu'nun verdiği cevaba katılıyorum kişi için kendi beğendiği en iyisidir!
sende kendi isteğine göre bi fw yapabilirsin yada eksikleri fw'nin üstüne atayabilirsin bütün patch'ler forumda var... bende öyle yapıyordum bir zamanlar bana göre eksikleri tamamlayıp kuruluma başlıyordum.. Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| BENİM SX1 İMİN SWUP EKRANI NEDEN FARKLI? | isikperikli | 41 | 4,038 |
02-18-2007 01:23 PM Last Post: sanri |
|
| neden bluetooth hep aynı hızda | bugra_5211 | 8 | 1,532 |
01-08-2007 06:26 PM Last Post: bugra_5211 |
|