|
FW ile ilgili sorularım.Cevap Lütfen!
|
|
11-13-2007, 10:15 PM
|
|||
|
|||
|
FW ile ilgili sorularım.Cevap Lütfen!
Ben Fw güncellemesi yapacam telefon 2.5 senedir aynı durumda ama istediğim bazı özellikler var yukarda yazanlardan da bişi anlamadım.Şu aşağıdaki yazdıklarım cmert in fw sini yüklesem olurmu.
Telefonumdaki mp3 leri zil sesi yapabilirmiyim. Alarm sesini mp3 yapabilirmiyim. Tema yükleyebilirmiyim. Mesajları hafıza kartına gitmesini ayarlayabilirmiyim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler... |
|||
|
11-14-2007, 12:45 AM
|
|||
|
|||
RE: FW ile ilgili sorularım.Cevap Lütfen!
caneryilmazer Wrote:Ben Fw güncellemesi yapacam telefon 2.5 senedir aynı durumda ama istediğim bazı özellikler var yukarda yazanlardan da bişi anlamadım.Şu aşağıdaki yazdıklarım cmert in fw sini yüklesem olurmu.mp3'leri zil sesi yapamazsın, aynı şekilde alarm sesi de yapamazsın... bunun fw ile ilgisi yok... tema olayı fw ile hallolur, mesajların hafıza kartına gitmesi için fw'ye gerek yok sadece msdrivee programı yeterli (ki cmert'in fw'sinde otomatik olarak var bu program, başlangıçta bir kere çalıştırman yeterli) ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
11-19-2007, 05:52 PM
|
|||
|
|||
|
RE: FW ile ilgili sorularım.Cevap Lütfen!
Nadiren benim düşündüklerimi sen yazmışsın.
EFSANELER ÖLMEZ FW DEĞİŞTİRİR SX1 FW15 ______________________________ SUSKUN KRAL 18 _______________ M U R A T ICE BLUE : B 136 32MB FLASH SYMBİAN OS 6.1 .... LİNUX Ayrılamadığım Tek Dostum SX1 SX1 Siyah Kapak Arıyorum...! |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| Arkadaşlar Lütfen Biri Bana Yardım Etsin!! | yoyo67 | 23 | 2,154 |
10-02-2007 08:47 PM Last Post: osmanisildar |
|
| firmvare ile ilgili bikaç sorum var? | erdemchetin | 8 | 878 |
04-21-2007 12:46 AM Last Post: 3310 |
|