|
DCA-540 Kablo tanıtamıyorum
|
|
11-27-2007, 09:43 PM
|
|||
|
|||
|
DCA-540 Kablo tanıtamıyorum
Arkadaşlar yeni DCA_540 usb kablosu aldım. Bu arada Sx1 'im hiç açılmıyor ve sayfalarda okuduğum kadarıyla fw atmam gerekiyor. Kabloyu takıyorum ve telefonumu swup modda açıyorum. Bilgisayar yeni usb aygıtı bulundu diyor ama ne kadar denediysem usb kablosunu tanıtamadım. Buradaki sayfalardan da kablo sürücüsünü aldım ancak belirtilen bilgileri içermiyor diyor. Acaba kablo da mıbir sorun var yoksa başka bir sorun mu?? yardımlarınızı bekliyorum...
|
|||
|
11-27-2007, 10:44 PM
|
|||
|
|||
|
RE: DCA-540 Kablo tanıtamıyorum
vista mı kurulu bilgisayarda? eğer vista ise o sürücüler işine yaramaz, onlar xp sürücüleri...
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
11-27-2007, 10:52 PM
|
|||
|
|||
|
cihazının hiç açılmama durumu durduk yere ortaya çıktıysa yazılım yüklemen/yükleyebilmen hiçbirşeyi değiştirmeyecektir.donanımsal bir arıza sözkonusu olabilir.
ayrıca sürücülerin bir klasör içinde olduğundan ve hedef olarak bu klasörü gösterdiğinden emin ol. bu arada bu mesaj evimden yazdığım ilk mesaj, benim için anlamlı
![]() ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
11-27-2007, 10:56 PM
|
|||
|
|||
cmert Wrote: hayırlı olsun coşku, tek başıma her tarafa yetişemiyordum ![]()
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
11-27-2007, 11:03 PM
|
|||
|
|||
|
vardiyalı çalışalım o zaman; gündüz sen, gece ben
![]() nadiren Wrote:hayırlı olsun coşku, tek başıma her tarafa yetişemiyordum ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
11-27-2007, 11:05 PM
|
|||
|
|||
cmert Wrote:vardiyalı çalışalım o zaman; gündüz sen, gece ben tamamdır, anlaştık!....
|||
|
11-27-2007, 11:10 PM
|
|||
|
|||
|
hoş geldin coşku
нα¢кєяℓу
|
|||
|
11-27-2007, 11:15 PM
|
|||
|
|||
|
eyv.
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |
|||
|
11-28-2007, 02:19 AM
|
|||
|
|||
|
Arkadaşlar işletim sistemin windows xp sp2 hedef klasörler falan ı da tam seçiyorum ama olmuyo neden olabilir ki??
|
|||
|
11-28-2007, 12:50 PM
|
|||
|
|||
|
kardeş forum bunlarla ilgili çok konu açıldı biraz araştırma yap...!
daha ilk mesajın yardım istiyosun ayıptır hazıra konmak yok öle :@ araştırmama yap http://forum.teknomag.com/search.php burdan bak
нα¢кєяℓу
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| kabloyu tanıtamıyorum | saci | 2 | 632 |
03-16-2007 02:47 PM Last Post: saci |
|
| sx1 firmware yüklemek için gerekli kablo | anilgulgor | 10 | 1,448 |