|
Kapaktaki gıcırtı...
|
|
12-10-2007, 05:36 PM
|
|||
|
|||
|
Kapaktaki gıcırtı...
Arkadaşlar enteresan bişi var... N73'ümün kapağı gıcırdıyor, yan tarafta bu fotoğraf modunda kullanılan tuşların olduğu kısım biraz bastırınca gıcır gıcır ötüyor.. Neden olabilir?? Ayrıca bir sorunum daha var... Fotoğrafların kalitesi düşük sanki pixellerde bozulma var..(3mp ayarında ve objektifi özel beziyle silinmiş haldede denedim...) Bir yardım ederseniz sevinirim... Şimdiden teşekkürler ilginiz için....
Sx1 öldü... Hayat... Artık N73 var..
Uyku yok bu sıcaklardan... Küresel Isınıyoruz... TASARRUUUFFFFF!!!! |
|||
|
12-10-2007, 05:46 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Kapaktaki gıcırtı...
n73te benim de dikkatimi çeken bir konudan bahsetmişsin...ben de n73ün foto kalitesinden hoşnut kalmadım,video kalitesi de öyle...3.2 ve otofokuslu kamera ancak bu kadar iğrenç olabilir...gece çektiğim bir fotoğrafta çok fazla beyaz noktalar vardı ve bu kamera bana hiç de 3.2 gibi gelmedi...bir aralar aklıma girdi ama n73,joystiğinden kamerasından memnun kalmadım
kapak gıcırtısına gelince ön kapak mı arka mı?arkadaşlarımda var ama ben görmedim öyle birşey... Nokia N95 (EURO2) ¤ v. 30.0.012 (B2.01) / 15.07.08 ¤ 2 GB microSD ¤ 64 MB RAM ¤ 330 MHz ARM11 TI OMAP2420 Main Processor + 220 MHz C55x Digital Signal Processor + PowerVR MBX 2D/3D Graphics Accelerator + IVA ¤ Carl Zeiss/TESSAR Optics, 5 MP Effective 2.8/5.6 AF Camera /VGA MPEG-4 Video Encoding 2796 kbps ¤ Symbian S60/9.2 v.3 ¤ Sennheiser earphones |
|||
|
12-13-2007, 03:45 PM
|
|||
|
|||
|
ön kapakta daha doğrusu telefonun multimedya tuşlarının olduğu yerden geliyor.. Galeri tuşu ile zoom tuşu arasındaki yere hafifçe bastırırsanız gıcır gıcır ötüyor...
Sx1 öldü... Hayat... Artık N73 var..
Uyku yok bu sıcaklardan... Küresel Isınıyoruz... TASARRUUUFFFFF!!!! |
|||
|
01-15-2008, 01:47 AM
|
|||
|
|||
|
konuyla pek alakası yok gerçi ama madem konu kamera kalitesinden açıldı,bu yeni çıkan extra üst model telefonları incelemedim ama sony ericsson'ların kamera kalitesinin üzerine cep telefonu görmedim diyebilirim,kesinlikle çok kaliteli çekimleri var .... bence yani..
Rap kültürümüz değil Tamam!! o Zaman Pop kimin? Rock kimin? Arabesk kimin? CEVAP VERİN!!! |
|||
|
01-17-2008, 12:48 AM
|
|||
|
|||
regulus_black Wrote:konuyla pek alakası yok gerçi ama madem konu kamera kalitesinden açıldı,bu yeni çıkan extra üst model telefonları incelemedim ama sony ericsson'ların kamera kalitesinin üzerine cep telefonu görmedim diyebilirim,kesinlikle çok kaliteli çekimleri var .... bence yani.. çünkü sony ericsson tam anlamıyla kamera telefonu başka işe yaramaz...(benm görüşürüm) Nokia 5700 XpressMusic |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help