|
Adım adım ölen sx1
|
|
12-19-2007, 06:39 PM
|
|||
|
|||
|
Adım adım ölen sx1
Merhaba arkadaşlar..
Geçen aylarda üşenmeden kalkıp afyondan ankaraya sx1 avına çıktım şansa 1 tane siyah düşürmüştüm tabi sevinç zirvede hemen kablo kulaklık toplayıp geri döndüm ilk gün hemen fw yi update yapıp sx1 ime kavuşmak istedim o da nesi flash 24 lük.. neyse kafaya takmadan yükledim fw yi.. bu 2. sx1 olduğu için çok narin davranıyordum.. neyse şimdi adım adım sx1 in davranışlarına geçiyorum 1- ilk başta kendi kendine kapanmalar.. 2- çalışan hafıza kartlarına bozuk demesi.. biçimlendirilsinmi diye sorunca evet desende "uygulama kapatıldı" uyarısı mmc ler %100 çalışıyor. 3-sonra günler sonra telefonu açmaya çalıştığımda ekranda X işareti ve açılmama.. 4- Fw update yapayım dedim fakat sx1 in ekranında usb işareti gözüküyor pc tanımıyor denediğim 6-7 bilgisayarda böyleydi yenisini aldım kablonun yine aynı fw de atamadık.. 5-bir gün sonra telefon açılmadı açmaya çalıştığımda dzzzzzt sesi ve açılmıyor.. swup modda açılıyorda oda açılmıyor şimdi.. 6-şimdi hiç bi şekilde bir tepki yok.. Böyle bir macera yaşadım... Bilmiyorum tamir olurmu yapabilecek arkadaş varsa gönderirim.. Eskilerden bi cmert vardı birde uzunsaçlı bi arkadaş vardı ismini hatırlayamadım ama o da yamuk yapmış sanırsam cmert ilgilenirim derse yollayayım yada başka güvenilir bir arkadaş varsa sitede bildiğiniz... K.I.B arkadaşlar hayırlı bayramlar.. |
|||
|
12-19-2007, 11:50 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Adım adım ölen sx1
cmert in maalesef eskisi gibi bol vakti yok
![]() hoş vakti de olsa yapacak alet edevatı yok
ne arkadaşlık, ne dostluk; varsa yoksa bu sahte mutluluk ... |