|
c2f+ by nadiren v2 Winswup Firmware ss'leri!.... :)
|
|
01-11-2008, 06:31 AM
|
|||
|
|||
|
c2f+ by nadiren v2 Winswup Firmware ss'leri!.... :)
c2f+ by nadiren'deki küçük hatalar hep canımı sıkıyordu (ingilizce desteğinin olmaması, c: before e: before z: patchi'nin arasıra teli bzztt yapıp kapatması, script.ini dosyasındaki bir kaç ufak hata vb.), öncelikle şu hataları düzelteyim dedim, amacım sadece a:'yı düzenlemekti ama şunu da yapayım bunu da ekleyeyim derken bir de baktım yeni bir fw olmuş!...
![]() yakında c2f+ by nadiren v2'yi yayınlayacağım, şu an test ediyorum, hatta ss'leri vereyim şimdiden: [:'(] Bu fw'de daha önce sorun çıkaran bir kaç patch'i eklemedim, yerine yeni patch'lerden "tarihi her zaman göster" vb. gibi bir kaç patch ekledim, daha önceki fw'de script.ini dosyasındaki bir kaç hatayı düzelttim, a:'daki programları (fexplorer'ı ekledim) ve yazı fontunu değiştirdim, ilk versiyonda telin ingilizce desteği yoktu ve mmc kartsız fw çalışmıyordu, artık ingilizcede de sorunsuz kullanılıyor ve mmc'yi sadece ilk kurulumda ihtiyaç duyuyor fw!.. ve dahi vs... vs.... vs.... [ ] Sadece .mid ve .wav dosyalarını file manager tanımıyor, onu halletmem lazım o kadar!.... [:'(] işte c2f+ by nadiren v2'nin ss'leri:
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
01-11-2008, 02:56 PM
(This post was last modified: 01-11-2008 02:56 PM by nadiren.)
|
|||
|
|||
|
RE: c2f+ by nadiren v2 Winswup Firmware ss'leri!.... :)
fw'nin Spmark04 skorunu da yayınlayayım (cpu hızı 162 Mhz):
---- Test Results ---- SPMarks: 885 3D Game: 10.95 fps 3D FillRate: 2.60 Mtexels/s 3D PolyCount: 31.30 Ktriangles/s 2D Image: 38.40 fps Image Scaling: 2.35 bitmaps/s JPEG Encoding: 236.17 Kpixels/s Contacts: 2.35 contacts/s Calendar: 1.62 events/s Disk Access: 4.62 files/s bu spmark ss'i:
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
01-12-2008, 03:26 AM
|
|||
|
|||
|
Yeni çalışmalarını 4 gözle bekleriz....
![]() Bu aralar foruma mesaj yazamıyor olsam da ruhum ve kalbim sizlerle... ![]() Hepinize kolay gelsin.... Sx1 --> EFSANE CİHAZ(Telefon bile diyemiyorum!!!!...) * SX1_CARBON-Black / B100 / 32 MB Flash * 2 GB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * SX1_Silver_Black / B124 / 32 MB Flash * 512 MB Hafıza Kartı * Sx1_DaNGeR-TURKİYE-RETAİL-uk-el-tr_15_05 * NOT: Sx1_Kardeşliği_Gibisi_Yok!!!... |
|||
|
01-13-2008, 07:43 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaş çalışmalarında başarılar dilerim.ellerin dert görmesin
|
|||
|
01-13-2008, 08:34 PM
|
|||
|
|||
--DaNGeR-- Wrote:Yeni çalışmalarını 4 gözle bekleriz.... nevzat44 Wrote:arkadaş çalışmalarında başarılar dilerim.ellerin dert görmesin eywallah arkadaşlar destekleriniz için sağolun.. tek bir problem kaldı fw'de: dosya yöneticisi .wav, .mid .amr vb gibi ses dosyalarını çalmıyor ama tel sounsuzca bu dosyaları çalabliyor ayreten mp3'lerde ve fotolarda da bir sorun yok!.. bu sorunu çözer çözmez yayınlayacağım fw'yi!... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
01-14-2008, 01:27 AM
|
|||
|
|||
|
hahaha!.. uğraştım didindim, dosya yöneticisine ses dosyalarını (wav, midi, amr vb) çaldırmayı başardım ama bu sefer de mp3 dosyalarını çalmıyor!!....
|||
|
01-16-2008, 02:12 PM
(This post was last modified: 01-16-2008 02:13 PM by nadiren.)
|
|||
|
|||
|
tamamdır hallettim!...
sorun e:'deki hafıza kartındaki mp3 player yedeğinde imiş (mp3 player skin'lerini değiştirmek için ihtiyaç duyuyordum), fw'de değil!... !! ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
01-17-2008, 01:41 PM
(This post was last modified: 01-17-2008 01:41 PM by nadiren.)
|
|||
|
|||
|
evet artık fw hazır hale geldi!... upload edince linki buradan vereceğim, son olarak tüm profillerde tarihin silinmemesini sağlayan patch'i türkçeleştirdim, ss'lerde görüldüğü gibi her profilin kısaltması tarih yanında yazıyor:
![]() Bu da Açılış Ekranı:
|||
|
01-20-2008, 06:22 PM
|
|||
|
|||
|
EFSANELER ÖLMEZ FW DEĞİŞTİRİR SX1 FW15 ______________________________ SUSKUN KRAL 18 _______________ M U R A T ICE BLUE : B 136 32MB FLASH SYMBİAN OS 6.1 .... LİNUX Ayrılamadığım Tek Dostum SX1 SX1 Siyah Kapak Arıyorum...! |
|||
|
01-20-2008, 06:29 PM
|
|||
|
|||
murat18 Wrote:eywallah murat18, yeni fw'de eskisindeki (küçük de olsa) bir çok arızayı giderdim, hoşuna gittiğine sevindim... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
02-06-2008, 04:39 PM
|
|||
|
|||
|
@nadir abi, spmark04 skoru nedir? pc'deki 3dmark gibi birşey mi? bir de o programı nereden indirebilirim?!?
|
|||
|
02-06-2008, 08:04 PM
|
|||
|
|||
kalimero Wrote:@nadir abi, spmark04 skoru nedir? pc'deki 3dmark gibi birşey mi? bir de o programı nereden indirebilirim?!? evet aynen öyle bir program; sx1 için gerekli programlar olarak fw'yi verdiğim topic'de mevcut... ╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads... | |||||
| Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
| (14.02.2008) SX1.Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware | nadiren | 479 | 21,790 |
09-17-2008 04:08 PM Last Post: nadiren |
|
| Cristal2 Final+ Turkce Winswup Firmware by nadiren (alfa sürüm :) | nadiren | 58 | 5,296 |
04-06-2008 10:14 PM Last Post: nadiren |
|
| arkadaşlar yardım SX1.Cristal2F+.v2c.by.nadiren | koraysx | 12 | 1,437 |
03-23-2008 10:10 PM Last Post: nadiren |
|

Search
Member List
Calendar
Help

![[Image: profilek7.jpg]](http://img341.imageshack.us/img341/6192/profilek7.jpg)