|
fw attık tel göçtü
|
|
03-25-2008, 12:13 PM
|
|||
|
|||
|
RE: fw attık tel göçtü
EVVET ABICIM ALLAH HEPNIZDEN RAZI OLSUN HAYIR DUAMI ALDINIZ VALLA OLDU SX1 HAYATTA YASIYO
ILK ISIM SENIN FW NI YUKLEMEK OLCAK NADIREN ABICIM HERKESE SLM LAR SAYGILAR ALLAH RAZI OLSUN HPINIZDEN HEPINIZE TSK LER
delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C |
|||
|
03-25-2008, 12:56 PM
|
|||
|
|||
|
eywallah volkan, çok sevindim emin ol teli kurtardığına
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
03-25-2008, 05:48 PM
|
|||
|
|||
|
ABI CIM TMM DIR SX1 IME KAVUSTUM HEPNIZE TSK EDERIM ABI OZLELLIKLE DE SENDEN ALLAH RAZI OLSUN ABICIM KENDINIZI IYI BAKIN
SX1 KARDEŞLIYI KESKİN GANGSTA (MC_VOLKİ-C) KADIKOYACIL =====SX1 HASTASI delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C |
|||
|
03-26-2008, 02:01 PM
|
|||
|
|||
volki-ceza Wrote:ABI CIM TMM DIR SX1 IME KAVUSTUM HEPNIZE TSK EDERIM ABI OZLELLIKLE DE SENDEN ALLAH RAZI OLSUN ABICIM KENDINIZI IYI BAKIN Hadi Geçmiş Olsun.
>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. << |
|||
|
03-26-2008, 06:09 PM
|
|||
|
|||
|
EYVALLAH KARDESIM
delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C |
|||
|
03-26-2008, 06:19 PM
|
|||
|
|||
volki-ceza Wrote:EYVALLAH KARDESIM ilk sx1'i aldığımda ne tırsmıştım fw atmadan önce; dualar falan; ellerim titriyordu çok iyi hatırlıyorum joystick+power tuşlarına basarken!!... hehehehehehehee.... sx1'im 07 temmuzundan beri (özellikle fw hazırladığım zamanlarda belki günde 5-10 defa) 100'ü geçkin fw yedi sonra!!.. v2c'den sonra da daha fw atmadım telime, kendine gelsin diye nadasa aldım yavrucaazı
╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗ ║Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi║ ╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝ |
|||
|
03-26-2008, 06:21 PM
|
|||
|
|||
volki-ceza Wrote:EYVALLAH KARDESIM ilk sx1'i aldığımda ne tırsmıştım fw atmadan önce; dualar falan; ellerim titriyordu çok iyi hatırlıyorum joystick+power tuşlarına basarken!!... hehehehehehehee.... sx1'im 07 temmuzundan beri (özellikle fw hazırladığım zamanlarda belki günde 5-10 defa) 100'ü geçkin fw yedi sonra!!.. v2c'den sonra da daha fw atmadım telime, kendine gelsin diye nadasa aldım yavrucaazı
|||
|
03-26-2008, 07:58 PM
|
|||
|
|||
|
EVT ABI ILK FW DE BENIMDE OLE OLDU ELLERIM FALAN TITRIYODU YAHA ALLAH SUKUR KURTARDIK SX1 I
SEVIYORUM BEN BU TELEFONU YAHA delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

Search
Member List
Calendar
Help

ILK ISIM SENIN FW NI YUKLEMEK OLCAK NADIREN ABICIM HERKESE SLM LAR SAYGILAR ALLAH RAZI OLSUN HPINIZDEN HEPINIZE TSK LER