Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fw attık tel göçtü
03-25-2008, 12:13 PM
RE: fw attık tel göçtü
EVVET ABICIM ALLAH HEPNIZDEN RAZI OLSUN HAYIR DUAMI ALDINIZ VALLA OLDU SX1 HAYATTA YASIYO Big Grin ILK ISIM SENIN FW NI YUKLEMEK OLCAK NADIREN ABICIM HERKESE SLM LAR SAYGILAR ALLAH RAZI OLSUN HPINIZDEN HEPINIZE TSK LER

delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir

KESKIN GANGSTA MC_VOLKİ-C
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-25-2008, 12:56 PM
eywallah volkan, çok sevindim emin ol teli kurtardığına Wink

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup Firmware yüklü 32 mb Flashlı Sx1 sahibi
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

03-25-2008, 05:48 PM
ABI CIM TMM DIR SX1 IME KAVUSTUM HEPNIZE TSK EDERIM ABI OZLELLIKLE DE SENDEN ALLAH RAZI OLSUN ABICIM KENDINIZI IYI BAKIN

SX1 KARDEŞLIYI

KESKİN GANGSTA (MC_VOLKİ-C) KADIKOYACIL =====SX1 HASTASI

delikanlilik ne adam dövmektir ne rajon kesmektir delikanlilik ekmegi kolunun altina alip eve gitmektir

03-26-2008, 02:01 PM
volki-ceza Wrote:ABI CIM TMM DIR SX1 IME KAVUSTUM HEPNIZE TSK EDERIM ABI OZLELLIKLE DE SENDEN ALLAH RAZI OLSUN ABICIM KENDINIZI IYI BAKIN

Hadi Geçmiş Olsun. Rolleyes

>> Herhangi Birşeyin Sahipliği Akıl' da Başlar. <<
Visit this user's website Find all posts by this user
03-26-2008, 06:09 PM
EYVALLAH KARDESIM

03-26-2008, 06:19 PM
volki-ceza Wrote:EYVALLAH KARDESIM

ilk sx1'i aldığımda ne tırsmıştım fw atmadan önce; dualar falan; ellerim titriyordu çok iyi hatırlıyorum joystick+power tuşlarına basarken!!... hehehehehehehee....

sx1'im 07 temmuzundan beri (özellikle fw hazırladığım zamanlarda belki günde 5-10 defa) 100'ü geçkin fw yedi sonra!!.. v2c'den sonra da daha fw atmadım telime, kendine gelsin diye nadasa aldım yavrucaazı Big Grin

╔.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╗
╚.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.-·'·-.,.-.,.╝

03-26-2008, 06:21 PM
volki-ceza Wrote:EYVALLAH KARDESIM

ilk sx1'i aldığımda ne tırsmıştım fw atmadan önce; dualar falan; ellerim titriyordu çok iyi hatırlıyorum joystick+power tuşlarına basarken!!... hehehehehehehee....

sx1'im 07 temmuzundan beri (özellikle fw hazırladığım zamanlarda belki günde 5-10 defa) 100'ü geçkin fw yedi sonra!!.. v2c'den sonra da daha fw atmadım telime, kendine gelsin diye nadasa aldım yavrucaazı Big Grin

03-26-2008, 07:58 PM
EVT ABI ILK FW DE BENIMDE OLE OLDU ELLERIM FALAN TITRIYODU YAHA ALLAH SUKUR KURTARDIK SX1 I

SEVIYORUM BEN BU TELEFONU YAHA

Post Reply 

Forum Jump:

Contact Us | TeknoMag | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication